Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kırmızı değil de beyaz şarap içenlere derler elitist hatta "sanki s.k. ince uzun o...." derler sdfdfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahasfhalsjas abii şarabın adı nedir ya yarra yering tövbe estafurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 13.5 iyi bir oran ama alkol için. gerçekten pipiyi yiyebilin o şarapta tek başına 1şişe içersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ayrıca tekila+bira olay budur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 şaraplar genelde 11le 13 arası değişiyor alkol oranı. ucuz kırmızı şaraplardan dimitrakopulo var bilen bilir 5 liraya içilebilen en düzgün şarap kendisi. cumartesi falan da iyidir abartıp kavaklıdere doluca falan içmem ben yani. zaten sarhoş olmak istediğimde şarap içiyorum eskiden bi şişeyi 15-20 dakikada içip çok güzel sarhoş olurken artık 2. şişeye geçiyorum kesinlikle. baya içiyorum yani ben şarap. elitistlik diil kafa avcılığı bence şarap sevdası bizim durumumuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dimitrakapulo futbolcu ismi gibi. Altınolukta içerdik d.k. dalga geçerdik ismiyle sonra. spiker ses tonuyla Dimitrakapulo, Dimitrakapulo ceza sahasına girdii Dimitrakapulo vurduuuu, gooooooooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bulgar futbolcu benbilemenko gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Akhlaur said: Şarap iyi hoşta ben asıl vodka aşkını anlamıyorum.İçerim içersin iyidir arada ama oturup abi bi vodka çakalım dendiğinde anlamıyorum onu.Ben anca ucuz sarhoş olmaya içerim onu keyif için pek içmem genelde.Mesela cin çok daha ucuz limonlu zımbırtılısı da vodka dan daha güzel.Üstelik bir şişeyle aynı derece kafa olabilirsin.Cin iyidir ya. Ardeth said: hiç bişeye benzemiyo be adı var işte tekila tekila tekila teküla tökölö sdf paraya kıyıp fake olmayanları alın o zaman tadına varın sonra gelin ahıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kafa için şarap içenler nobel de denesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 en temiz içki viskidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ardeth iki biraya tamam oluyor, blowjob bile verebiliyor yeri gelince. WATCH THE GAG REFLEX, SLUT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 o.O essah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Creus said: 13.5 iyi bir oran ama alkol için. gerçekten pipiyi yiyebilin o şarapta tek başına 1şişe içersen Mumu said: şaraplar genelde 11le 13 arası değişiyor alkol oranı. Küp vişne şarabının %19-20 arası heh. Kaoru ayağının tozuyla pek bi samimi olmuşun birden, çok kalmayı düşünmüyosun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Çok feykim de ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben şarap içemiyorum suratımı ekşitiyorum ne zaman içsem :) tekila ondan da beter ediyo. birayla ve rakı en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 rakıdan nefret ediyorum bira da çok içince bayıyor şarap işte en güzeli ortalama seviyede bir kırmızı şarapsa iki şişe isterim, birini kendime ayırır hepsini içerim :)))))99 kan yapıyor falan işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bira kola yerine içilebilicek birşey bence. ben hastasıyım biranın. vazgeçemedim bir türlü. şu an içerken bir name ediyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 BEN ÇOK FENA İÇİYORUM KIRMIZI ŞARAP SEVERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 aslan sütü yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 gin-tonic ic, en kral icki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 acı yok rocky, rakı var. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar