Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 istanbuldan aldigim pal yani avrupa ps3 60 gig imi new yorka goturmek istiyorum donerken yalniz aletin arkasina baktim 220-240 volts diyor. simdi amerika 110 volt kullaniyor yani ben bu aleti taksam amerikada fise calismaz mi? sadece fis ucu degistirerek laptop telefon tras makinasi vs hepsini calistiriyordum, ama bu 220-240 volt yazmasi arkasinda kafami karistirdi. ikinci sorun ps3 u salondaki full hd tv de kullaniyordum ama salonda televizyon izlendigi icin baska bir odadaki normal tuplu tv ye taktim goruntu gelmedi ekrana. simdi ps3 acikken normal dvi out bagli standart geldi bana ben optionsdan hmdi yaptim onu cunku yapmadan hdmi a girmiyor optionsdan ama simdi salondaki tv ye baglamadan direk bi sekilde reset atip dvi out nasil yaparim bunu, yoksa imkani yok mu bunun bi switchi tusu yok mu bi yerinde bunu ayarlamak icin tv ye baglanmadan, cunku sorun su hdmi kablomu bulamiyorum su anda... tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dönüştürücü takarsan sorun olmaz sanırım volt olayında. hdmi a gelince bazen eski tüplü televizyonlarda sorun çıkartabiliyor. nerden bağlıyorsun birde ? scart girişi ise doğru ayarları seçtiğinden emin ol bide televizyonun giriğindede sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 volt olayı icin aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir çevirici adaptör kullanman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 daha kücük birşey daha buldum buda işini görür edit: hmm bu 30 wattlık, ps3 ne kadar watt cekiyor ona bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mayhem said: daha kücük birşey daha buldum buda işini görür edit: hmm bu 30 wattlık, ps3 ne kadar watt cekiyor ona bakmak gerek. sagol ama fotograftan gordum kadariyla bunlar amerikani avrupaya cevirmek icin, bnm tam tersi avrupayi amerikaya cevirmek istiyorum, yani burdan aldigim ps3 u amerikada kullanmak istiyorum ama orada donusturucu sorarsam avrupa amerika herhalde bulurum bir yerlerde. hdmi av olayina gelince hdmi da settingsde su an goruntu ama onu av ye cevirmek icin illa hdmi kabloyla hd tv ye baglayip settings den gene av secip sonra normal tv ye baglamadan direk normal tvye baglayip o secimi yapma opsiyonum var mi diye sordum ama yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Benim de hd'ye bağlıydı, sonra bir ara normal tv ye bağladım. Çalışmadı çalışmadı sonra bi gün durup dururken çalıştı, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 peki durup dururken calismasi icin ne yapmak lazim =) yani aleti fabrika ayarlarina getirebilcek bir reset atma sekli var mi goruntu almadan tvden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 tv sorununu hdmi kablomda hd tve baglayip ayni anda av kablosu takip tabi settings den displayde av yi secip onaylayarak cozdum, normal tv de de kot geldi goruntu biraz ama idare edicez artik =) simdi tek problem amerikaya donunce fis ve elektrik problemi ama onu da en kotu oradan bir converter alarak cozucem, zaten amerikan fisine converter buralardan bulunmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Abi converterlar genelde 220<->110 şeklinde olur, 220->110 değil. Çift yönlü yani, kullanabilirsin de bir sor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 anladim peki fis uclari da her iki tarafa da uygun oluyor mu cevriliyor mu acaba duruma gore, bir ara gidip kadikoye flm olmadi sormak lazim gerci amerikaya gittigimde de alabilirim sonucta burda ztn kullaniyorum aleti sorunsuz, bu arada ne kadardir boyle ortalama bir converter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar