Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 asdasd madem konu buraya gelmiş, ben de şunu söyleyeyim. biz böyle bisürü erkek bi yerde toplanıp muhabbete başlayınca bazen konu buralara gelir. nice türk genci yakalanmıştır ebeveynlerine, tanıdıklarına, komşularına. komik hikayelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 konu direk epic yanlız. ya da bitek bana öyle geldi.nasıl desem çok gerçek dışı böyle. masturbasyon yapan çocuk,sechil,patlamak fiili. ilginç valla nediyim hiçbirini bağdaştıramdım ama birbiriyle asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 @darkmarkfarkiwunkitinkiwinki ah evet karakter tahililin çok güzel.. amca - baba falan pipi göstermek.. sen topun inşaata kaçınca amcalara çok toto göstermişsin belli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 feykmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 evet gergin ortamı dağıtmak adına asansörde dans ederken kapıcıya yakalndığımı itiraf ediyorum yakalanma temasından yola çıkarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 başlığı "birini 31 çekerken yakaladım:S" gibisinden koysaydın şimdiye 30 sayfa olduydu, ama böyle koyduğundan yavaş yavaş yayılır bence =/ buarada anlamadım çocuk sizi gördükten sonra hala devam mı etti? hafiften hayvanmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kızlar bakmaya devam ederse adam da çekmeye devam eder, gayet normal geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ZaugnaKhaldun said: kızlar bakmaya devam ederse adam da çekmeye devam eder, gayet normal geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sechil said: ... ve çocuk patlayana kadar hiç bişe olmamış gibi devam etti ve iki genç kız dumur vaziyette camı kapattılar patlamak lol =) iyi attırana kadar falan demedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 siz çocux batlayana kadar niye bakmaya devam ettiniz ki. ortam acaip laçka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yok lan olmadı bu dsaadadfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 EponymouS said: rahatsız etmesenize adamı :X bir mağdur da bu arkadaş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oha millet artık balkonda asılıyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çocuğun yerinde olsam menzili ölçerdim. hıı devam edin bakmaya siz sabit durun tamam bozmayın huuooopp *şlap* -yhaa bu ne ya ıyykk kuş sıçtı kuş.. sen kafayı çıkarmaya devam et geliyorum ben günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kapı esiginden gaste ve dergilerden kesilmis spit or swallow yazisi cikarsa sasirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben de bi kaç hafta önce şöyle bi olaya denk geldim malesef.. dolmuşa doğru gidiyordum.. karşıdan bi hurdacı kamyonu geliyor.. kaldırımın diğer tarafta da bi kız yürüyor ama herhangi bi açık giyinmesi yok kızın. normal t shirt jean.. kamyon yanımdan geçerken o kötü görüntüyle karşılaştım. adam küreklere asılıyordu.. travma geçirir gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lisedeyken başıma gelmişti bu tarz bişi sabahın köründe okula gidiodm kaldırımdan yürüorum haliyle.. kamyonla duvar arasından gidiodum ki meğersem panelvan tarzı kapısı varmış kamyonun adam bildiğin sabah sabah iş görüodu ya neye uğradığımı şaşırmıştım koşa koşa okula gittim ama hayatımda bu kdr hızlı koştuğumu htrlamıorum.. bi de adamın elinde şişe vardı şişeyle napıosa artık.. bi elinde şişe diğer elinde ... öff neyse öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sana sevgilerini mi yollamaya çalıştı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pics or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 görürsen ağzın uçuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yakalanma diyince bende sigara vs sanmıştım. tabuları yıkmış millet (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ardeth said: EponymouS said: rahatsız etmesenize adamı :X bir mağdur da bu arkadaş galiba keşke olsaydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar