Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ya Blizzard hiç sarışın eleman alır mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sdfsda ben bilmem abi git bak kendin feyzbuklarında war walla yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 şaka bitti geçti archivist duruyo hala. hakkaten var mı lan yoksa sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fede said: şaka bitti geçti archivist duruyo hala. hakkaten var mı lan yoksa sdfsdf ewet,asıl şaka archivist'in bi şaka olmadığıydı.lorenado spec archivist kasarım direk çıkınca walla ^^ heralde herkes görsün diye tutarlar sitede bi süre daha,o kadar kasmış adamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Char Seçim Kısmı bu ekranda achivist yok.bence şaka olmasa eklerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi kasmaya gerek yok sakaydı o hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 http://www.blizzard.com/diablo3/characters/archivist.xml kaçıranlar buradan bakabilirler archiviste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Agustosta Blizzcon var gene. Yeni sinif aciklanir, video falan cikar belki bir de SC cikis tarihi aciklanir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ağustos'a kadar beklemeyeceklerini söylediler geçenlerde yeni bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 geçenlerde rastlamıştım yine biyerde. hislendim. kalktım ayağa, kilere koştum. bir kutu vardı, içinde eski cd, kitap ıvır zıvırın bulunduğu. kutuyu bi güzel karıştırdım. 5 yıl aradan sonra eski dostumu tekrar görmek beni heyecanlandırmıştı açıkçası. biraz tozlanmıştı filan ama. hala tüm ihtişamıyla bana bakıyordu. özür diledim. geldim bilgisayarımın başına. kurdum diablo 2'yi. vistaya uyum sağlamakta zorlandı biraz renk olarak. ama blizzard sağolsun peçle çözdük olayı. şu an hell-act iii'teyim. hayırlısı. lod'u da indirdim zaten. oh ne güzel. (onun orjinali yok aga) 8 senelik oyun. hala kendini oynatıyor. hemde birçok oyundan alamadığım, farklı bir zevk vererek. diablo 3 nasıl olacak gerçekten merak ediyorum. bir 20 yılda onu oynarız heralde. emekli maaşımlada diablo4 alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Viktor said: harbi supermis "Let me show you my scroll collection" seçeneği nedir öyle,yeni farketmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Zaten en az diablo 2 kadar mukkemmel yapamıcaklarsa hiç cıkarmasınlar oyunu oyle oynayıp bıtırdıkten sonra bi daha donmuceksek almanın bıle anlamı yok d2 ye saygımızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 senko said: software verification and validation dan da bişi anlamiom :( software verification and validation dediğin zaman benim anladığım exe dosyasını çalıştırmaktır. açılırsa çalışıyodur açılmazsa bilmem artık. ayrıca archivist ve witch doctor gayet oynanabilir duruyor. Ayrıca barbarianların kutsal dağı mount areat yani ararat barbarlar ermeni!!!!birbirbirbir blizzard'ı protesto edilim!!111!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 silverhoof said: Zaten en az diablo 2 kadar mukkemmel yapamıcaklarsa hiç cıkarmasınlar oyunu oyle oynayıp bıtırdıkten sonra bi daha donmuceksek almanın bıle anlamı yok d2 ye saygımızdanHadi hadi yarın çıksa diablo 3 almayacak mısın yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ararat bildimiz ağrı dağı o zaman Türkler barbar!:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Kartan said: silverhoof said: Zaten en az diablo 2 kadar mukkemmel yapamıcaklarsa hiç cıkarmasınlar oyunu oyle oynayıp bıtırdıkten sonra bi daha donmuceksek almanın bıle anlamı yok d2 ye saygımızdanHadi hadi yarın çıksa diablo 3 almayacak mısın yani? :) show yapıyom yaa dur caktırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 arka sayfaya kaymış,ayıp. öhhöö beleş post öhhöö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 D3'ü beklerken D2 kurayım dedim, iş yerindeyim şu an, şöyle bir mod buldum; http://www.moddb.com/mods/median-xl Akşam deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ne zaman çıkacak ya Diablo3 & Starcraft2.. Kayafımı yedirtecek bunlar ? Fiyatı ne kadar olur acaba bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 80-100 arası olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kaç olursa olsun, CE alıcaz. sabahlara kadar battle.net'te item farmlıcaz, minimum 3 dersten kalıcaz... vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Okuduguma gore SC2 2005'ten beri, D3 ise 2001'den beri tasarlaniyormus yalniz diabloyu bastan cope atip bir daha yapmak istemisler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 D3'ün Blizzard North tarafından yapılıp sonra Blizzard Irvine tarafından beğenilmediği ve sıfırdan tasarlandığı bir mit, kesinlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 blizzard'in oyun gelistirme anlayisi "it'll be ready when it's ready" seklinde oldugu icin uzun suren beklemelere sasirmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 blizzard oyunu beklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar