Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 natalya (maiev hem de, favori ses aktörüm blizzard'a çalışan) seslendiriyor videoyu, vohoooooo!!! çok güzel görünüyor, aynı sınıf için nihayet cinsiyet seçimi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Dişi Barbarian; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi en sondaki boss fight COK guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cain'in journal'ı okurken ulan insan adamın sesinden dinletir bize diye içinden geciriyodum, sonra orda play tusunu gordum. keske baska bişey isteseydim lan, adriana lima kucagımda olsaydı keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 su birkac kisinin bahsettigi dans olayi ne o bolumu anlayamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 wwi opening ceramony'de ateslerle dans ettiler tristram muzigi esliginde. canlı stream'den izlediklerimizi yazdık orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Penthesilea said: abi en sondaki boss fight COK guzel Boss fight Duriel'i hatırlattı bana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: cain'in journal'ı okurken ulan insan adamın sesinden dinletir bize diye içinden geciriyodum, sonra orda play tusunu gordum. keske baska bişey isteseydim lan, adriana lima kucagımda olsaydı keske. iyide ben cain'i görmedim :S sesinide duymadım bi kara konusuo =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: wwi opening ceramony'de ateslerle dans ettiler tristram muzigi esliginde. canlı stream'den izlediklerimizi yazdık orda. tuh benim makina sikinti yaratti izleyemedik baglanamadi; birisi bulursa linklesin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 3. köydeki zibideiler yok galiba sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 GM-Newbie said: toggie said: cain'in journal'ı okurken ulan insan adamın sesinden dinletir bize diye içinden geciriyodum, sonra orda play tusunu gordum. keske baska bişey isteseydim lan, adriana lima kucagımda olsaydı keske. iyide ben cain'i görmedim :S sesinide duymadım bi kara konusuo =D http://www.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml Play tusu var her sayfanın. Bazı sayfalarda videolar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Seru said: toggie said: wwi opening ceramony'de ateslerle dans ettiler tristram muzigi esliginde. canlı stream'den izlediklerimizi yazdık orda. tuh benim makina sikinti yaratti izleyemedik baglanamadi; birisi bulursa linklesin bi zahmet. http://eu.blizzard.com/wwi08/streams.xml burdan wwi'yi canlı takip edebilirsin ama dansları kacırdın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ahhh özlemişim Cain'in sesinide :D süper yaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 off beyaz saclarla, or act V deki kral barbar amca gibi olucak o oy miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 can the old storis be true can the tales of the brave Horadrim and Lord Of Burning Hells be more then a legend a fairtaye told me by mother pehh pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Off ya amma sevindim he o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 The comet carries a dark omen in its fiery being and it calls the heroes of Sanctuary to defend the mortal world against the rising powers of the Burning Hells – and even the failing luminaries of the High Heavens itself. Tyrael'in fallen oluşuna yordum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 teaser baya iyi. OF be diyesim geldi bilio olmamıza rağmen diablo olacağını. bence blizzard toplumları etkileme yeteneğini böyle devam ettirirse dünyayı ele geçirecek bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ABARIIII *faints* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oha oha oha. İki gün patiye girmedim neer neler olmuş. BİLİYODUM! Diablo'ya ezik diyenlere ban pls! Hell yeah! demek istiyorum sadece >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Hayatimin oyunu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Off adamlar bi de resmen oyunu yapmışlar arada çaktırmadan. Yani herkeste umut vardı tahmin de vardı ama oyunun gameplay videosunu görmek.. :D Süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 olay bu bro ya şu zamanda oyun yokken guzel bir derman oldu hell yea ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oh yeah bro, fuck this shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar