Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
natalya (maiev hem de, favori ses aktörüm blizzard'a çalışan) seslendiriyor videoyu, vohoooooo!!!

çok güzel görünüyor, aynı sınıf için nihayet cinsiyet seçimi. (tu)
Mesaj tarihi:
cain'in journal'ı okurken ulan insan adamın sesinden dinletir bize diye içinden geciriyodum, sonra orda play tusunu gordum. keske baska bişey isteseydim lan, adriana lima kucagımda olsaydı keske.
Mesaj tarihi:
toggie said:
cain'in journal'ı okurken ulan insan adamın sesinden dinletir bize diye içinden geciriyodum, sonra orda play tusunu gordum. keske baska bişey isteseydim lan, adriana lima kucagımda olsaydı keske.

iyide ben cain'i görmedim :S sesinide duymadım bi kara konusuo =D
Mesaj tarihi:
toggie said:
wwi opening ceramony'de ateslerle dans ettiler tristram muzigi esliginde. canlı stream'den izlediklerimizi yazdık orda.

tuh benim makina sikinti yaratti izleyemedik baglanamadi; birisi bulursa linklesin bi zahmet.
Mesaj tarihi:
GM-Newbie said:
toggie said:

iyide ben cain'i görmedim :S sesinide duymadım bi kara konusuo =D

http://www.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml
Play tusu var her sayfanın. Bazı sayfalarda videolar da var.
Mesaj tarihi:
Seru said:
toggie said:
wwi opening ceramony'de ateslerle dans ettiler tristram muzigi esliginde. canlı stream'den izlediklerimizi yazdık orda.

tuh benim makina sikinti yaratti izleyemedik baglanamadi; birisi bulursa linklesin bi zahmet.

http://eu.blizzard.com/wwi08/streams.xml
burdan wwi'yi canlı takip edebilirsin ama dansları kacırdın artık.
Mesaj tarihi:
The comet carries a dark omen in its fiery being and it calls the heroes of Sanctuary to defend the mortal world against the rising powers of the Burning Hells – and even the failing luminaries of the High Heavens itself.

Tyrael'in fallen oluşuna yordum bunu.
Mesaj tarihi:
teaser baya iyi.
OF be diyesim geldi bilio olmamıza rağmen diablo olacağını.
bence blizzard toplumları etkileme yeteneğini böyle devam ettirirse dünyayı ele geçirecek bir gün.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...