Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

aente said:
bliywig said:
diablo 2 ye göre çizgi film gibi olmasını geçtim ( bana göre ) skill treeler buradaki gibi olucaksa grafik dizayn olarak ,bence çok büyük bi ayıp ... ben inanmıorm buna

http://diablo3x.com/classes/barbarian/barbarian-talent-trees

gördüğüm en güzel talent tree bu arada; bütün skilleri fulleyebiliyorsun ahfısuhgs

feyk o feyk.
Sosyal ağlarda paylaş

Siyah karakter olması şöyle saçma geliyor herhalde.

Barbarian kavramı herhalde ilk olarak romalılar tarafından germen kavimler için kullanılmış dolayısı ile barbarian=beyaz adam, druid yine anglosakson kültürün bir parçası druid=beyaz adam, paladin yine batının şövalyeleri gibi zırh felan şubu o tip bir yapılanma zırh ve kılıcı, tanrı için savaşması yine haçlı seferlerinden esinlenilmiş paladin=beyaz adam, assasin ise haşhaşilerden gelmekde assasin=esmer adam (araplar), necromancerda galiba yunanca bir kelime yine kökeni beyaz adam, amazonlar malumunuz beyaz kadınlar.

Karakler çoğunlukla batı kültüründen esinlenmiş olduğu için, herhalde siyahi bir paladin biraz beklentilere ters geliyor. Yoksa benim için fark etmez ama gelipde siyahi bir barbarian koyarsanız benimde önüme garip gelir bana :), ama witch doctor mesela giyim kuşam itibari ile afrikalı yarı şaman büyücü tiplere benziyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:
neden oyunda zenci olmasınkı?Dünyada zenci yokmu?

diablo 1 de nerdeydi o zenciler? gereksiz acikcasi zenci koreli şu bu koymak.

afrikali şeklinde bi witch doctor ok ( gerçi witch doctor diceklerine adam gibi necromancer vodoo bikbik deseler daha iyi) ciddi diyorum çok gereksiz. yeşil yol mu lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki oyunda zenci olması germiyo, hatta oyunlarda biraz daha az göze batıyor sanırım ama özellikle böyle ırkçı değilizi vurgulamak için illa bi yan karakter rölü verilmesi zencilere daha cok göze batan bişey bence. sokakta gecen bi adam veya görev veren bi npc koyarak bunu anlatabilirler gayet.

d2 deki paladin mesela, tmm din ve geçmiş bi yere kadar bi kıstas değil, olmaması için hiç bi sebepte yok ama direk otomatik olarak beyaz olmasını beklediğin bi adamın zenci cıkması cok daha göze batıyor bence. ille olucaksa sorcerer zenci olabilirmiş gayet onun yerine, cok daha fazla uyarmış hemde.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:
hepsi renkli civil civil olmasın da . bir de lütfen zenci karekter olmasın ya ne alaka allanı seversen.

biraz empati yahu. herkes oynadığı karakterine yerine az çok kendini koyabilmek ister (tamam yani birebir uysun demiyorum da oyunu oynayan erkeklerin %50sinden fazlası erkek, dişiler de dişi seçiyordur bence -kız ve kadın kelimeleri garip geldiği için kullanmadım sdf). Aynı şey zenci ve beyazda da geçerli. hatta kendi üzerimden yorum yapıyorum aynı sebeplerle erkek seçtiğim gibi beyaz seçerim genelde, biraz oyunun içine girebilmekle ilgili bir durum. e bu durumda zenciler ölsün mü, onlar da oynuyor bu oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...