Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 çok potion içtirmicez dediler. okusan görcen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 aente said: bliywig said: diablo 2 ye göre çizgi film gibi olmasını geçtim ( bana göre ) skill treeler buradaki gibi olucaksa grafik dizayn olarak ,bence çok büyük bi ayıp ... ben inanmıorm buna http://diablo3x.com/classes/barbarian/barbarian-talent-trees gördüğüm en güzel talent tree bu arada; bütün skilleri fulleyebiliyorsun ahfısuhgs feyk o feyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 abi akıyor zaten feyk oldugu yoksa 66-89-47 diye bir talent tree olacagını düşünmedim heralde ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 boss dövüş taktikleri arcade oyunlardaki gibi olur, d2'deki gibi vur vur pot iç mantığında olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Diabloda ne healeri, tanki falan; yapmayin etmeyin hepsi kahraman hepsi dps kodu mu oturtur. Ben mi yanlis oynadim yoksa.. Her biri ekrani farkli renklerle boyuyolar moblari oldururken, sov yapiyolar o kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ya gelsin de hepsi healer olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hepsi renkli civil civil olmasın da . bir de lütfen zenci karekter olmasın ya ne alaka allanı seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Zenci oyunun tuzu biberi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 pronoit said: hepsi renkli civil civil olmasın da . bir de lütfen zenci karekter olmasın ya ne alaka allanı seversen. Ku Klux Klan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 haha işte anti-racist olduklarını göstermek için yapıyolar böyle seyleri, eksiksiz her amerikan dizisinde az cok işlevi olan zenci bi yan karakter görebilirsiniz mesela şaşmaz hiç bi zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 neden oyunda zenci olmasınkı?Dünyada zenci yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Tüm karakterlerin siyahi olması sizi rahatsız eder büyük ihtimalle beyaz olması niye siyah insanları rahatsız etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 D2'deki Sorc. siyahiydi, Ass. de sari irktan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 paladin zenci deyilmiydi ya d2de. ben mi yanlış hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paladin siyah,assassian esmer,amazon sarışın,necro soluk benizli,druid irlandalı,sorceress hindu,barbar moğol=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Decrepify said: barbar moğol=). alakası yok barbar tam bir kuzeyliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Decrepify said: assassian esmer böyle bi class mı vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Siyah karakter olması şöyle saçma geliyor herhalde. Barbarian kavramı herhalde ilk olarak romalılar tarafından germen kavimler için kullanılmış dolayısı ile barbarian=beyaz adam, druid yine anglosakson kültürün bir parçası druid=beyaz adam, paladin yine batının şövalyeleri gibi zırh felan şubu o tip bir yapılanma zırh ve kılıcı, tanrı için savaşması yine haçlı seferlerinden esinlenilmiş paladin=beyaz adam, assasin ise haşhaşilerden gelmekde assasin=esmer adam (araplar), necromancerda galiba yunanca bir kelime yine kökeni beyaz adam, amazonlar malumunuz beyaz kadınlar. Karakler çoğunlukla batı kültüründen esinlenmiş olduğu için, herhalde siyahi bir paladin biraz beklentilere ters geliyor. Yoksa benim için fark etmez ama gelipde siyahi bir barbarian koyarsanız benimde önüme garip gelir bana :), ama witch doctor mesela giyim kuşam itibari ile afrikalı yarı şaman büyücü tiplere benziyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Sawer said: neden oyunda zenci olmasınkı?Dünyada zenci yokmu? diablo 1 de nerdeydi o zenciler? gereksiz acikcasi zenci koreli şu bu koymak. afrikali şeklinde bi witch doctor ok ( gerçi witch doctor diceklerine adam gibi necromancer vodoo bikbik deseler daha iyi) ciddi diyorum çok gereksiz. yeşil yol mu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 abi dünyanın %kaçı beyaz adam sanıyosunuz 99'u falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 tabiki oyunda zenci olması germiyo, hatta oyunlarda biraz daha az göze batıyor sanırım ama özellikle böyle ırkçı değilizi vurgulamak için illa bi yan karakter rölü verilmesi zencilere daha cok göze batan bişey bence. sokakta gecen bi adam veya görev veren bi npc koyarak bunu anlatabilirler gayet. d2 deki paladin mesela, tmm din ve geçmiş bi yere kadar bi kıstas değil, olmaması için hiç bi sebepte yok ama direk otomatik olarak beyaz olmasını beklediğin bi adamın zenci cıkması cok daha göze batıyor bence. ille olucaksa sorcerer zenci olabilirmiş gayet onun yerine, cok daha fazla uyarmış hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben blizzardın yerinde olsam erkekleri zenci, bayanları da çekik gözlü yaparım. kullanıcı kitlesi genişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Revangelis said: Decrepify said: assassian esmer böyle bi class mı vardı :p Bir a fazla kaçmış=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 pronoit said: hepsi renkli civil civil olmasın da . bir de lütfen zenci karekter olmasın ya ne alaka allanı seversen. biraz empati yahu. herkes oynadığı karakterine yerine az çok kendini koyabilmek ister (tamam yani birebir uysun demiyorum da oyunu oynayan erkeklerin %50sinden fazlası erkek, dişiler de dişi seçiyordur bence -kız ve kadın kelimeleri garip geldiği için kullanmadım sdf). Aynı şey zenci ve beyazda da geçerli. hatta kendi üzerimden yorum yapıyorum aynı sebeplerle erkek seçtiğim gibi beyaz seçerim genelde, biraz oyunun içine girebilmekle ilgili bir durum. e bu durumda zenciler ölsün mü, onlar da oynuyor bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ten rengi secenegi koysunlar oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar