wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 SenariouS said: Xo said: arcane said: 5 class, ŞAKA GİBİ. Expansion beklicez class için yine off. Barbarian, Witch Doctor, Necromancer, Paladin ve Sorcerer olur muhtemelen :D expansion ile de druid, assassin falan dayarlar. fdsds Witch Doctor varken Necromancer koymazlar gibi geliyor aynı nerdeyse özellikleri FArklı skilleri olan ölüleri diriltecek bir necro olabilir. Olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: 7 class dedi diye duydum ama yanlıs duydum herelde. seven değil several dedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 olabilir valla olayın heyecanından yanlıs duymusumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mutlu oldum vallahi, wotlk haberinden de tbc haberinden de stargate worlds haberinden de fallout3 tende daha mutlu oldum :D D3 la D3 obarey!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 BAkalım system reqs. ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cevre ile etkilesim oyunun zevkini bi 10 kat arttıracak gibi gorunuyor gameplay videoda. barbarın duvarı yıkarak zombileri öldürmesi falan, film sahnesi gibi inanılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 wizardofoz said: BAkalım system reqs. ne olacak. farkmaz. pc upgrade ettirecek tek oyun Diablo bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 allahım bu günleri de mi görecektik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yanliz d3 sayfasi halen daha geberik durumda. yarim yamalak hersey acilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bende internet genel olarak geberik durumda. Tüm Türkiye d3 için trailer mi indiriyor yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aman tanrım video supermiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Cain' Journal çok başarılı olmuş yanlız bence bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Öle güzel ayarlarlar ki wotlk'tan bıkmamıza 1 2 ay kala çıkar D3, ondanda bi 6 ay sora new gen mmo çıkar ve hayataımızı emer blizzard. Yürüyen ölüler yerine Blizzard bağımlısı yaşayan ölüler olucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Naptın sen blizzard ya. Off elim ayağım titrio. Artık ne zaman cıkıcaksa o yılda hayatı pauselamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 OF OF OF OFFOFOFOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oyun ne zamana çıkacaktı...? Kimi 3 ay diyor kimi 3 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Cıkıs tarihi konusunda bişey soylemiyorlar, soylentilere inanmayın. Ne 3 yıl ne de 3 ay diyen biri yok su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben demistim 3 ay SC2 bekleyenlere nispet :p ama bilemiyorum ki olay baya ilerlemis d3'un cikmamasi icin bir sebep yok gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 3 aya çıkarsa eğitim hayatım biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Vay be ne guzelmis sitesi falan ohh lore okudum 1. oyundan itibaren videolarla destekli anlatmislar, DA daha bu oyunun konusunu yazmamislar zaten bildigim seyleri dinledim :D 5 class cok az :( kimbili kac tane ek paket yapicaklar buna. Bence 1 degil en az 3 ek paket gelir. Super olucak super. Cok begendim atmosfer falan manyak olucak. SC'den de once cikabilir belki bilemeyiz :) Diablo III baslangic sayfam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 of insan gibi oyun yapmamıslar. video super.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Amazon vanilla d3 te olmazsa kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yalnız aman aman Diablo 3 gelsin diye bekleyen birisi değilim ama beni bile heyecanlandırdılar. Site çok hoş olmuş, artwork felan da baya ilginç. Sanki ilk oyun gibi daha "carnage" bir hava gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar