DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Cikti zaten ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bitirdik bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hatta ben magic find kastım barbarıma, immortal king düşürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi nasıl düşürüyosun immortal king ya, 8 saattir aralıksız farm yapıyorum daha tek parça düşmedi. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gel multi yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abı işin sırrı lvl 82 de durmakta, o lvllarda daha cok düşüyo immortal, 93 witch doctor var mesela bende ona düşmüyo dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Witch Doctor'la geliyorum ben, Nightmare'i kaldırabiliyorum da, Hell hala imkansız, uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 niye herkes barbar witchdoc açmış yahu yuh ? Ben benim avcıyla baya zorlanıyom gerçi eheh yanlış verdim galiba skilleri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 delikanlı adam barbar olur,arada değişlik arıyan delikanlı adamda witchdoctor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hooov,nediyonuz siz ya,ne level 93 ü filan,nasıl yani çıktımı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Uyuyo musunuz abi her yerde duyruldu, tüm d&rlarda orjinali geldi tükendi falan. Cuce said: abı işin sırrı lvl 82 de durmakta, o lvllarda daha cok düşüyo immortal, 93 witch doctor var mesela bende ona düşmüyo dediğin gibi Kolpaya gel. Yok öyle bişey yalançı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 oyunun demosunu çıkardılar...blizzarddan beklenmeyen bi hareket oldu. heralde şu ana kadar yaptıklarını paylaşmak için...çok az malzeme var ama oyunun nasıl bişey olucağını anlıyosun direkt. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz... http://www.blizzard.com/diablo3/b2a_demo/ ben yeni barbarı çok sevdim..şimdi oynuorum ama whirlwindde bi sıkıntı var sanki...donerken çok yavaş haraket etme olmamış.. düzeltirler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kaç class var,biraz anlatın ya merak ettim bugün çıkıp alıcam hemen,heralde buralarda da vardır.çıkmıştır yani.(şuan uk deyim) Birde oynayan arkadaşları tatmin ettimi,beklentileri karşıladımı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Chorap said: Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz... http://www.blizzard.com/diablo3/b2a_demo/ Ne boş beleş adamsın sen ya,üşenmedin dimi şunu yapmaya yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hahahaha status bara bakmak lazım tabi. Ben başarılı buldum ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 işteyken sıkılınca çok yaratıcı olabiliyorum... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya gözünüzü sevim çıktımı çıkmadımı bu meret,sitesinde öle bişi demiyo,sabah sabah iyi yediniz beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Chorap said: işteyken sıkılınca çok yaratıcı olabiliyorum... B)- Ne yalan sölim linkde takılı kaldım, nasıl çıkıcaz o odadan,çıkamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bıçakla askıdaki kıyafetten bi parça kes, sonra onunla yerdeki sıcak parçayı al. Kapının kilidini erit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ilk odanın sağ tarafındaki turuncu tulumu usturayla kesiceksin. sonra o parça ile yerdeki beyin parçasını alıp onu kilidin üstüne sürceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Cikmadi daha arkadaslar. Saka yaptik ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 DOTA +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Valla kendimi topicin sazanı ilan ediyorum,çok pis kündeye geldim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Eh yani. Diablo 3 çıkacak ve siz sadece bunu Pati'de duyacaksınız. Yer yerinden oynar abi yaws. Nasıl atlamışsın sen anlamadım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar