Sorieno Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Sparkcaster said: Sparkcaster said: "It felt wrong to make ALL of Inferno that brutally hard. " anlama sorunumuz mu var acaba? şu üstteki paragrafı anlayabilecek kadar ingilizcesi olmayan adama aralıksız laf mı anlatmam gerekiyor Yanılmış olmak sorun değil ama yanılgıda ısrarcı olmak sorun. Adamlar "Inferno'yu çok zor yapacağız, gözlerinizden yaşlar gelecek, ama Act I ve Act II'nin zorluk oranı III ve IV kadar olmayacak" diyor. Bundan nasıl nerf sonucunu çıkardığını açıklamadığın sürece 17'ye karşı 1'iz savunmasındaki Aziz Yıldırım pozisyonundan bir adım ileriye gidemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 aquila said: tatar cok heyecanlanmis. heycan iyidir insani dinc tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 lan diaploya başlık açılmış yeni gördüm oha spark sende olmasan dünyadan haberim olmıycak yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bende simdi gordum saldirdim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Cinematic http://eu.battle.net/d3/en/media/videos/?keywords=&view#/intro-cinematic Buyrunuz. Roman tadında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Sorieno said: Sparkcaster said: Sparkcaster said: "It felt wrong to make ALL of Inferno that brutally hard. " anlama sorunumuz mu var acaba? şu üstteki paragrafı anlayabilecek kadar ingilizcesi olmayan adama aralıksız laf mı anlatmam gerekiyor Yanılmış olmak sorun değil ama yanılgıda ısrarcı olmak sorun. Adamlar "Inferno'yu çok zor yapacağız, gözlerinizden yaşlar gelecek, ama Act I ve Act II'nin zorluk oranı III ve IV kadar olmayacak" diyor. Bundan nasıl nerf sonucunu çıkardığını açıklamadığın sürece 17'ye karşı 1'iz savunmasındaki Aziz Yıldırım pozisyonundan bir adım ileriye gidemeyeceksin. o diilde bu iş Blizzard ın 1 Nisan Sakası falan olmasın ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bölüm hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 min sys req ne diablo 3 de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 # Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c # Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+ # NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better # 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7) # 12 GB available HD space # DVD-ROM (required for retail disc versions only) # Broadband** Internet connection # 1024x768 minimum resolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bende 2 tane notebook var. Ekran kartları sıkıntı biraz. SC2 yi çok net olmadan oynayabilmiştim (campaing sadece). LOL dışında pek bir oyun denemedim. Leageue of legends Hon falan sıkıntısız oynatıyor haliyle. birinde onboard (mobile intel r4 series falan die bişi) ekran kartı var birinde diğerinde ati mobility radeon up to 512 mb falan diyor. bunlardan biriyle Diablo oynayabilir miyim ? CPU RAM falan onlar fazlasıyla var ikisinde de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bu yerdeki lootların fontunu değiştirmeyecekler mi ya, çok alakasız bi font kullanıyolar ve hala aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bu crafting için gerekli scrollar nerden düşüyor? Craft edilen itemlerin kalitesi şuan ki level için gayet iyi görünüyor eğer ilerleyen levellarda da bu şekilde olacaksa çok iyimiş yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Beta geldi lan yuppi X( http://i.imgur.com/ZvKcQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ula (n yok saygılarımı sunuyorum) şaka gibisiniz. Diablo 3 bölümü açmadan önce diablo 2 ye yazın diye tutturdunuz. Diablo III diye konu açtım diablo2 de sonra şaka gibi onu alıp, sanki naz yapıp açmadığınız diablo 3 bölümüne taşımışınız, diğer bir sürü konuyu silip yada taşımayıp (yani ayıklayıp onu almışınız bölüm boş kalmasın diye), sonra gangren gelip bugün kitlemiş. Hayır kitlensin şuanki taşınmış halinden sonra saçma tabide e niye taşıdın birader o zaman diye sormazlarmı adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 pati kafası ve pati modları ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 diablo 2 bolumuydu zaten burasi. adini degistirdiler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 herneyse o zaman, tek bir kısmı değiştir yazdığımdan Diablo 3 bilgisayar oyunları bölümünden buraya taşınmış. Benim açtığım konuda kitlenmiş, hayır kendimi troll gibi hissettim ondan rahatsız oldum :P :D çünkü bende kızarım genelde insanlara gereksiz başlık açtıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 screenshot spam v-sync off http://i.imgur.com/n2LnU.jpg http://i.imgur.com/K3Z3J.jpg http://i.imgur.com/8JYzi.jpg http://i.imgur.com/Me0WG.jpg v-sync on http://i.imgur.com/tNJnc.jpg Bu grafik ayarı en son high oluyor gördüğüm kadarıyla bu da oyunu günümüz ekran kartları için çıtır çerez yapıyor. lakin oyun çıktığında üst seviye seçenekler eklenecek mi ? Böyle çok detaysız ve grafik anlamında epey zayıf kalıyor böylesine harika bir oyun. Beta keyim daha önce olmadığı için konuyu takip etmek istemedim dolayısıyla bu konu hakkında bilgim yok, yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 grafikler bence günümüz için bile güzel sayılır. Teknik açıdan sistemler zorlanmasın diye çok kasılmamış tabide, oynayınca göreceksin gerçekten güzel. Birtek yönettiğimiz karaktere biraz daha özen gösterilsin isterdim grafik olarak onun dışında sıkıntım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 v-sync açık veya kapalı olması grafik kalitesi anlamında nasıl bir katkı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 grafik kalitesinde vsyncin bir artisi yok daha cok grafik karti ve monitor arasindaki refresh rate i dengeliyor diye biliyorum. ancak grafik kalitesinde bir artis veya azalma saglamiyor ondan eminim. ornegin eski bir oyunun var esek gibi guclu pc var elinde oyunu 150 fps de calistiriyor ancak monitorun 60hz (fps gibi dusun kabaca) vsync off olursa 150 fps calistiriyorsun ancak monitor bunu 60 olarak gostermeye calisiyor ve atlama olabiliyor oyunda (animasyonlarda) on yaparsan monitorle dengeliyor ve daha akici oluyor.. gibi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Benim gozle farkini gorme firsatim pek olmadi ama azimle anlamaya calisip arastirdim bir kac kez, soylendigi kadariyla eger oyunda aldigin ortalama Frame Per Second ekraninin refresh rate'inden (standard 60 sanirim) fazla ise acmani tavsiye ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 aa madalyam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kthxbye said: grafikler bence günümüz için bile güzel sayılır. Teknik açıdan sistemler zorlanmasın diye çok kasılmamış tabide, oynayınca göreceksin gerçekten güzel. Birtek yönettiğimiz karaktere biraz daha özen gösterilsin isterdim grafik olarak onun dışında sıkıntım yok. gunumuz ekran kartlarinda 2gb memory var. "Gunumuz" ekran kartlari goz onunde bulunduruldugunda, oyunun grafikleri konsol grafigi tadinda. Konsollar 2005de cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar