batuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Video meh birde çizim yapanlar yaratıcılığı az insanlar. Deathwingle Diablo suratı ağzı aynı arada çıkan demon tarzı şeylerde aynı deathkinght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kız neci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 cinematic bence başarılı ama ana cinematic değildir bence. daha sağlamları olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 cinematic kaldırılmış youtube'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Opening cinematic iste, ana cinematic dedigin ne oluyor? Suradan izleyebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=Y9mUe5vHYzs batuhan said: Video meh birde çizim yapanlar yaratıcılığı az insanlar. Deathwingle Diablo suratı ağzı aynı arada çıkan demon tarzı şeylerde aynı deathkinght. http://toeas.com/smiley/files/2011/08/facepalm-smiley-5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bunun peşinden bir cinematic daha girer diye düşünüyorum yani. bu kadar kısa olmaz umarım. Bu arada tsk sağ olsun pek takip edemiyorum çıkış için tarih veya tahmin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 df said: Bunun peşinden bir cinematic daha girer diye düşünüyorum yani. bu kadar kısa olmaz umarım. Bu arada tsk sağ olsun pek takip edemiyorum çıkış için tarih veya tahmin var mı? Tarih belli değil,tahminler şubat-mart-nisan... diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 askerden mayısta gelcem, mayısta cıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yok ya cinematic geldi artık fazla kalmadı bence release'e. 1 ocak bekliyodum ben ama hala ses yok. subatta falan cıkar en gec tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Eyv. Ocak 18'e kadar çıkmasın yeter. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 olm o amca bizim amca değilmi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 toggie said: yok ya cinematic geldi artık fazla kalmadı bence release'e. 1 ocak bekliyodum ben ama hala ses yok. subatta falan cıkar en gec tahminimce. Cataclysm opening cinematiği gösterildikten ne kadar zaman sonra çıkmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hey allah bu cehennemde sürekli come back yapıp duruyor arkadaş ne pis ne yabışkan bir villianmış. irenicusu geçti (neydi lan asıl adı elizabeth miydi allan elfi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Subat civarlarinda cikar artik heralde. Lutfen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hacibekirlokumu said: toggie said: yok ya cinematic geldi artık fazla kalmadı bence release'e. 1 ocak bekliyodum ben ama hala ses yok. subatta falan cıkar en gec tahminimce. Cataclysm opening cinematiği gösterildikten ne kadar zaman sonra çıkmıştı? bilmiyorum ulduar'dan sonra wow ile uzun sure ilgilenmedim. ama ben fazla kalmadı dedim diye tahmin ettigim tarihlerde cıkacagını beklemeyin. belli olmuyor bu adamların oyunlarının ne zaman cıkacagı. resmi acıklamaya kadar duydugunuz butun tarihler yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Kore olayının ocakta sonuçlanması bekleniyor. İnşallah ocak başında hallolur sonunda değil, böylece oyun 7-14-21 şubattan birinde çıkar. Ah Kore ah senin yüzünden hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oyun q2 ye kaydı, en erken 1 nisanda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oyunun grafiklerine bok atan birileri çıkınca oyunun grafikle alakasının olmadığını söylersiniz fakat sinematiği beğenmeyen birine de sinematiğin görselliğini översiniz. garip yani. blizzard ne yaparsa en doğrusunu yapar, sana yorum yapmak düşmez tavırları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hacibekirlokumu said: Kore olayının ocakta sonuçlanması bekleniyor. İnşallah ocak başında hallolur sonunda değil, böylece oyun 7-14-21 şubattan birinde çıkar. Ah Kore ah senin yüzünden hep bunlar. Arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 cinematic'te gorsellik onemli cunku. hatta cinematic'in tek olayı gorsellik heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Harika olmus yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 The_Delucian said: oyun q2 ye kaydı, en erken 1 nisanda ... herhangi bi raçıklama göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 d3 gibi bi oyuna bu intro çok hafif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 SenariouS said: The_Delucian said: oyun q2 ye kaydı, en erken 1 nisanda ... herhangi bi raçıklama göremedim bu topicde vardı, Blizz finansal raporlarına dayanarak ilk ceyrekte cıkmayacagına dair, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sene 2011 hala kaynak vermeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar