Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Opening cinematic iste, ana cinematic dedigin ne oluyor?
Suradan izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=Y9mUe5vHYzs

batuhan said:

Video meh birde çizim yapanlar yaratıcılığı az insanlar. Deathwingle Diablo suratı ağzı aynı arada çıkan demon tarzı şeylerde aynı deathkinght.

http://toeas.com/smiley/files/2011/08/facepalm-smiley-5.gif
Mesaj tarihi:
Bunun peşinden bir cinematic daha girer diye düşünüyorum yani. bu kadar kısa olmaz umarım. Bu arada tsk sağ olsun pek takip edemiyorum çıkış için tarih veya tahmin var mı?
Mesaj tarihi:
df said:

Bunun peşinden bir cinematic daha girer diye düşünüyorum yani. bu kadar kısa olmaz umarım. Bu arada tsk sağ olsun pek takip edemiyorum çıkış için tarih veya tahmin var mı?

Tarih belli değil,tahminler şubat-mart-nisan... diye gidiyor.
Mesaj tarihi:
hey allah bu cehennemde sürekli come back yapıp duruyor arkadaş ne pis ne yabışkan bir villianmış. irenicusu geçti (neydi lan asıl adı elizabeth miydi allan elfi)
Mesaj tarihi:
hacibekirlokumu said:

toggie said:

yok ya cinematic geldi artık fazla kalmadı bence release'e. 1 ocak bekliyodum ben ama hala ses yok. subatta falan cıkar en gec tahminimce.

Cataclysm opening cinematiği gösterildikten ne kadar zaman sonra çıkmıştı?

bilmiyorum ulduar'dan sonra wow ile uzun sure ilgilenmedim. ama ben fazla kalmadı dedim diye tahmin ettigim tarihlerde cıkacagını beklemeyin. belli olmuyor bu adamların oyunlarının ne zaman cıkacagı. resmi acıklamaya kadar duydugunuz butun tarihler yalan.
Mesaj tarihi:
oyunun grafiklerine bok atan birileri çıkınca oyunun grafikle alakasının olmadığını söylersiniz fakat sinematiği beğenmeyen birine de sinematiğin görselliğini översiniz. garip yani.

blizzard ne yaparsa en doğrusunu yapar, sana yorum yapmak düşmez tavırları...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...