Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 "the power of christ compels you" diyen bi class koyamadılar oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bu haftanın keyleri dağıtılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Siegebreaker Assault Beast yok galiba Bossların arasında...Sırf o böğürmesi,kafa koparmalı fatality'si bile yeter bence boss olmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Almanya'daki arkadaşla konuştum. Amazon mail atmış. Diablo 3 pre-order'ları 31 mart 2012-4 nisan 2012 tarihleri arasında göndermeyi bekliyoruz diye. afsfasafasf dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 benim amazonda ce pre orderım var ve yetkiliyle konuştuğumda oyunun çıkcağı gün yollanacağı cevabını almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Snake said: benim amazonda ce pre orderım var ve yetkiliyle konuştuğumda oyunun çıkcağı gün yollanacağı cevabını almıştım. Dur bakalım belki sana da mail gelir 31 mart-4 nisan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 blizzard oyunun çıkış tarihini yumurtlamış olabilir amazona ve tarihe bakıldığında blizzardın stratejisine göre mantıklı gözüküyo (wow 4.3ün harcanmasını ve swtorun gazının sönmesini beklemek) ama umarım yanılıyorumdur çünkü tarih baya geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 CE gorunmuyor yalniz Amazon'da. Ne zaman belli olur acep fiyati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 $99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nası görünmüyo ya?! http://www.amazon.com/Diablo-III-Collectors-Pc/dp/B0050SZC5U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322074208&sr=8-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mart-nisan nedir abi ya!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 amazon turkiyeye getiriyo muydu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ismimi verirsen getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Phyx said: amazon turkiyeye getiriyo muydu oyun Snake said: amazondan pre order yaparsanız bi sorun yok, gönderiyolar. az önce live chatte konuştum. ss de aşağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 you are welcome ı you are awsome okudum, ne film dönüyor la orda diye anlamaya çalışıyordum. uyku saatlerimi arttırmam lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bide adam turkiye'ye yollamanın değilde senin order'ın collectors edition olup olmadığına bakmış gibi hissettim. Ayrıca region geyiği olmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sözlükte yazılana göre amazonun almanya sayfasında 30 haziran olarak değiştirmişler tarihi linkte şey edeyim http://www.amazon.de/Blizzard-Entertainment-Diablo-III/dp/B0041O5LNM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322053731&sr=8-1#productPromotions almanca bilen varsa bakıversin bir belki daha değişik bir mevzu falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Çıkış tarihi daha net olmadığı için öyle yazmışlardır. (Senenin tam yarısı olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 şubatta felan çıkarırlar, oyun bitmiş halde şu an sadece fantazi yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ah bi beta çıksa yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 31 e niye inanmadınız onu anlamadım geçen sayfalarda blizcondan bişey sızmış en geç şubat ortası çıkıyo gibi bi bilgi vardı onda hemfikir olmamışmıydı herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 region geyiği oyunun cdkeyini nerde girdiğinle alakalı olcak. ingilterede yaşayan birisi amazondan sc2 ce almış. cdkeyi girdiğinde oyun europe olarak kaydolmuş. daha önceleri amazon türkiyeye bişi yollamadığında siparişi onaylamıyodu. bunu onayladığına göre sorun yok. fakat avrupa sitelerini de takip ediyorum. henüz hiçbi avrupa sitesi ce pre order yapmaya başlamadı fakat başladıkları zaman amazondaki siparişimi iptal edebilirim. zira shopto preorder yapılan oyunları oyun çıkış gününde elinde olcak şekilde yolluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Snake said: region geyiği oyunun cdkeyini nerde girdiğinle alakalı olcak. ingilterede yaşayan birisi amazondan sc2 ce almış. cdkeyi girdiğinde oyun europe olarak kaydolmuş. daha önceleri amazon türkiyeye bişi yollamadığında siparişi onaylamıyodu. bunu onayladığına göre sorun yok. fakat avrupa sitelerini de takip ediyorum. henüz hiçbi avrupa sitesi ce pre order yapmaya başlamadı fakat başladıkları zaman amazondaki siparişimi iptal edebilirim. zira shopto preorder yapılan oyunları oyun çıkış gününde elinde olcak şekilde yolluyo. ShopTo elinde olacak şekilde gönderiyor ama PTT sağolsun elinde olacak şekilde sana getirmiyor. Oyun İngiltere'den Türkiye'ye 1-2 günde geliyor. 10 günde 2 adımlık yerden evine getirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 amazon çıktığı gün yollayacakmış o yüzden amazondan iyidir. fakat 100 dolarlık ce avrupada 100 euro diye satılırsa almam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar