dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 d3 ün yapılmasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ne potansiyeli vardı hacıdayı, anlamadım ki biz başka oyun mu oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Diyorki, ben diablo 3ü pek sevmedim, diablo 2'ye aşığım bir dünya güzel özelliği 3 te çıkarıdlar çok az güzel özellik koydular. Biri (blizzard değil) çıksada diablo 2'ye bir mod yapsa 2de olan özellikleri koruyup 3teki güzel fikirleri buna koysa bizde oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 guild hallguild trophyguild icon taa 99 yılından resimler bunlar. yapmayı düşünmüşler ama vazgeçmişler. sebebi de %99 ihtimalle risk alamıycak kadar korkak olmaları. demek istediğim böyle şeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ne işe yarayacak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 diablo 3te karakter yaratırken de banner yaratma var. o ne işe yaracayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bunları diablo 3'e de koyabilirsin, çok daha iyi olur hatta yeni motorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 banner da bi işe yaramayacak zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 evet, dolar karşılığı karakter satmanın yanına bi de guild satma eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 amaç safi haterlık yapmak başka da bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oyunu ce almaya çalışcağım için hater olduğumu sanmıyorum. mutlakçı düşünen insanlar 3-5 eleştiri görünce hemen hater damgası vurmaya bayılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oyunun kötü yanlarını eleştirince hak veriyorum ben, ama gidip niye 6 tane skill var d2 de 50 tane skill alıyoduk denilince olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 d3teki skill sayısı az diil zaten. adamlar zamanında d2deki ezik skilleri düzeltmeye hiç uğraşmadı, ona kızıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 neye kızdığını sen de bilmiyorsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 d2de sevdiğim ve eksik olduğunu hissettiğim şeyler var. d3te sevdiğim, eksik ve yanlış olduğunu hissettiğim şeyler var. "d2 daha geliştirilebilir" demeyi d3ten nefret etmeye bağlıyosunuz. neyse böyle boş konuşmaya gerek yok. adam gibi bi beta çıksaydı şu anda biz de adam gibi d3 konuşuyo olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 crafting oyunun kaderini belirleyecek. baya baya random olmalı. runewords gibi olursa sctk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 random işte baya da level kasarken +xp bonusu olan şeyleri kullancaksınız zaten hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 +xp bonusu olan item varsa sacmaligin daniskasi olmus asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Increases the base experience rewarded per kill by +27-28. tarzı şeyler vardı bazı itemlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şimdi savunamicam bunu çünkü baya mandatory yani o itemlarla dolaşmak kasarken açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 blizz bole mal isler yapmazdi iste eskiden mastercard icin bunlar hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sabit rakam olması garip geldi ama bana. scale olsa lvl ile anlarım da böyle pek anlamı yok gibi. bilemedim ama tam, daha oynmadan zor tabi yorum yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 max level olmak wowdaki gibi olcakmış o yüzden xp bonusuyla ilgilenmem bi stat olarak şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 parayla heirloom satmasında blizz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 wowada geri sicradi carpik mentalite eskdien 10$ verilen ingame petler accountaaki her karaktere mail ile geliyordu, yeni acitginiz her char aliyordu ama kotik efendiye yetermi? yetmez, cocuklara bagis yapiyoruz ayagi ile ingame item satisinin onunu acmis biri adam yeni ingame pet tek kullanimlik olucak ve BoE olucak, aution house dan para yaparlar hede hodoye blizzin yanit said: Q: Could I put the Guardian Cub up on the auction house to try to make some gold if I wanted to? While our goal is to offer players alternative ways to add a Pet Store pet to their collection, we’re ok with it if some players choose to use the Guardian Cub as a safe and secure way to try to acquire a little extra in-game gold without turning to third-party gold-selling services. However, please keep in mind that there's never any guarantee that someone will purchase what you put up for sale in the auction house, or how much they'll pay for it. Also, it’s important to note that we take a firm stance against buying gold from outside sources because in most cases, the gold these companies offer has been stolen from compromised accounts. (You can read more about our stance here.) While some players might be able to acquire some extra gold by putting the Guardian Cub in the auction house, that’s preferable to players contributing to the gold-selling “black market” and account theft. TLDR goltu bizden satin aldiginiz surece RMT bizim icin okeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar