Snake Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 d2deki frenzyde çok fazla damage bonus vardı. 1.10dan sonra wwyi bile devirmişti o frenzy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 o build ile %19 crit skillerden geliyor zaten. %20 de itemlardan gelse wrath of berserker sürekli açık olur. 5 stack frenzy -> %75 attack speed + %120 dmg battle rage -> %30 dmg wrath of berserkerdan -> %45 attack speed hatta inspiring presence yerine berserker rage alsan passive %20 damage de ordan gelicek max furyde ki amaç zaten fury gain maximum hale getirmek. tabi bütün bu bufflar nasıl stacklenicek yada stacklenecek mi o önemli asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 işte threatening shout yerine revenge alıp alabaster takarsan 10 numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 revenge her hit aldığında %10 şansla aktif hale geliyor. zayıf gibi duruyor bence. zaten wrath of berserker %20 dodge veriyor bi de ordan darbe yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bloodthirst pasifinden gelen hp dakikada %60tan fazla da olabilir. oynayıp görmek lazım işte. revengein indigo runeu da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gerek yok ki hiç. zaten çok damage veriyor olacaksın. üzerindeki itemlardan gelen her türlü yeter eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 wrath of berserker sürekli açık tutma işi çok yalan, dps gimpelnir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kılıç kalkan takılmak istiyorum ben. umarım kötü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 thorns passive2i var hem armor hem thorns dmg arttıran gdeli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 thorns veren itemlar takıyım derken üst başı rezil bırakma olasılığı da var ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 wrath of berserker sürekli açık tutma konusunda haklı olabilirsin sanırım. battle rage + marauder's rage değiştiriyor baya bişey mesela. aynı şekilde overpower + killingspree de bi kere critleyince devam etmesini sağlar gibi duruyor. şöyle bişey olabilir belki wrath of berserker olayı çalışmazsa istediğim gibi http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#fgYh!bY!ZaZZ son 2 skill kararsızım. son passive de supersticious, inspiring presence ve berserker rage arasında kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Snake said: thorns veren itemlar takıyım derken üst başı rezil bırakma olasılığı da var ama :D thorns veren itemdan bahsetmiyor. tough as nails diye passive var, ondan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 tamam da pasifin olayı thorns hasarını arttırmak. thorns da sadece itemlardan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 haklısın sanırım bulamadım ben de başka bişey thornsla ilgili. ama yalan o passive direk. bu arada diğer skilleri gimplemeden wrath of berserkeri sürekli aktif tutabilmek için ground stomp + foot of the mountain kullanılabilir belki http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#fgYhPe!bY!ZaZZbb son passive hala kararsız superstition ve inspiring presence arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bu biraz havanda su dövmek olmuyor mu. :P Inferno modu ne olacak, itemizationda derinlik ne olacak bunları görmek lazım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Snake said: thorns veren itemlar takıyım derken üst başı rezil bırakma olasılığı da var ama :D yok ya artık öle mal itemlar yapmazlar sanmıyorum kılcı kalkancı barbar içinde bulurlar bi set ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 thorns işte o propertylerden yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Oyunu tekrar inceledim, beta key i aldim denedim. Vardigim karar sizin bu oyunu almaniz gerektigidir. Kendinizi Kotick in kucagina birakin adam her$eyi size uygun tasarlami$. Kotick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Masquerade said: Sotto said: ... Ben hakikaten pek oyun oynamama rağmen artık, hala oturup D2 oynayan adamım. Rune'larından, Small charmındaki yüzde 1'lik değişime, enchanced damage'in yüzde bir fazlasına kafayı bozan deli adam var Bnet'te. Gerçekten çok değişik bir item olayı var oyunun inşallah dengeleri bozmazlar diye umuyorum über runeword vs'ler ile. Drop rate'ler ne kadar az olursa mesela o kadar güzel olur. Karakter customization manyağı bir oyun. Hele arena ve multiplayer'ın doruk noktası olacağı oyunda inşallah şu AH işine dikkat ederler ... Şuna katıldım. Umarım DII gibi uğraştıcı ve derin olur itemization. DII'nin hala da oynanıyor olmasının sebebi o. %0,3434 şansla düşecek itemi, rune'u kovalamaktı aylarca. Umarız saçma sapan gimplenmez bu. Bu konuda umudum var benim. Diablo'da aylık ücret olmadığından(yarın pat diye çıkarırlarsa o başka) WoW'da casual oyuncular için yapılan değişiklikler kadar oynamazlar oyun üzerinde bence. Belki expansion'lar öncesinde olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Runestone lar anlık değiştirilebiliyor mu yoksa bir resetleme mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 betada istediğiniz gibi takıp çıkarabiliyosunuz diyo, sadece townlarda olur heralde öyle serbestse diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_9NLRDAs0YA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ya ne iş şimdi biz bayadır beta key bekliyoruz bnet'ten, bütün beta tester profile falan updated ve tamam.. Burdaki insanlar bnet'ten şans eseri mi aldı yoksa bi yerden dağıtıldı da şansa mı geldiniz merak ettim. Çünkü hepiniz birer beta key almışsınız gibi konuşuyorsunuz, bu olayın bilmediğimiz bir yönü mü var lütfen bilgilendirin bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Snake said: kılıç kalkan takılmak istiyorum ben. umarım kötü olmaz. Senin, benim ve banu alkan gibi düşünen 500.000 diablo fanı bulabilirim. Hayır cidden bulurum. Malesef expansion bekleyeceğiz gılınç kalkan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 diablo 2de 1.10 patch öncesi kalkanlı barbar en çok iş yapan 2 class/speccten biriydi. diablo 3te de iyi olabilir diye umuyorum. efektik kalkan kullanmak için ille kalkan skilli olmasına gerek yok. d2de de barbarın kalkanla ilgili bi yeteneği yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar