Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
1 hafta 10 gün oynamalık, sora baymalık aynı diablo. Grafikler güzelleşmiş o kadar. Başka hiçbi içeriği de yok bence. Yine ilk hatfa deli gib oyannacakl çıktığnda, ama o kadar.
Diablo II'den 1 haftada nasıl baydın anlayamadım, biz 8 sene nasıl oynadık :)
Mesaj tarihi:
1 hafta 10 gun mutıs deneyım ama
ben sımdıden saracagını
mutıs muzıklerın benı alıp goturecegını dusunuorm.

Onu gectım blızz ıllakı senı koltuguna yapıstıracak bı yenılık getırecek kı bu aklına bıle gelmeyen bısı olcak
solim
Mesaj tarihi:
oyun geldiğinde olabilir bölüm aslında :D class tartışmaları, lore muhabbeti, multi olayı falan bu topic çorba olur :D
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
1 hafta 10 gün oynamalık, sora baymalık aynı diablo. Grafikler güzelleşmiş o kadar. Başka hiçbi içeriği de yok bence. Yine ilk hatfa deli gib oyannacakl çıktığnda, ama o kadar.

Açık ki blizz seni hedeflemiyor, aksine d2 yi hala aktif olarak oynayan diğer milyon? yüzbin? hadi en kötü onbinlerce adamı hedefliyor.
Mesaj tarihi:
Norak said:
bu arada blizzardın job opportunities sayfasında http://www.blizzard.com/us/jobopp/ hangi oyun için ne aradıkları yazıyor, d3 ikonlarıda eklendi açıklandıktan sora,

netekim top secret var bide artık :) next gen mmo için oy oy.

sc mmo olduğunu düşünüyor herkes. inşallah doğrudur

wow'da tauren warrior ile sc'de zealot'u kıyaslamam yani. zealot olmanın tadı alınmaz hiç bir yerde. bir de 3 faction olur o da ayrı bir güzellik.

çok fena çok...
Mesaj tarihi:
tauren warrior mı zealot mu
orc warrior mı firebat mi
hunter mı marine mi
gnome mage mi high templar mı

oy oy. düşündükçe fena oluyorum. en iyisi düşünmiim, sonra çıkmıcak falan hayalkırıklığı olacak büyük.
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:
Battlenette de degisiklikler yapilicakmis, gelistiriceklermis online oyunu ama nasil acaba??

tüm panellerde battle.net le ilgili cevapları fix ti.

"Şu an geliştirme aşamasında, pek çok yenilik getiriyoruz her açıdan (anti cheating, less lag, less bug, better interface) ama hakkında pek konuşmak istemiyoruz""but it is going to be awesome"(müthiş olcak) modunda takıldılar bütün haftasonu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...