draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bir de bugun gaza gelip Diablo2 oynamak istesem, o expansion la gelen 1024 du sanirim cozunurlukle mi oynamak zorunda kalicagim ? cikmadi mi mod u, grafikleri ve cozunurlugu yukselten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 D2 1024x768 yapan mod yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Yok WWI videolari degil de gameplay videosunun buyuk hali. Daha detayli gozukuyor sitesindekinden. Burda soylesem yasak mi bilmiyorum ama torrentle indirdim ben cinematic trailer, artwork trailer ve gameplay trailer. Blizz dowmloaderla indiremedim yavas ve hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 HD bi de kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben fileplanet'takini cektim 568mb'lık gameplay videosu, cozunurlugu 1280x720 , 19:15 dk. uzunlugunda... o 800 kusur mb'lıgın cozunurlugu ve uzunlugu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kfg said: ben fileplanet'takini cektim 568mb'lık gameplay videosu, cozunurlugu 1280x720 , 19:15 dk. uzunlugunda... o 800 kusur mb'lıgın cozunurlugu ve uzunlugu ne ? aynı bitrate'i düşüktür o zaman fileplanet'takinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben de fileplanet'ten cektim. gameplay video yazınca hep 560 mb lık olan videolar cıktı google'da. 800 olan ile bi farkı yoktur diye indirdim. gayet guzel kaliteli goruntu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Düzgün kodlanmadığı için 800 mb 20 dakikalık 720p bir videoyu ne kadar yüksek fps ve bitratede bile olsa 300-400mb arası kodlamak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Şöyle bişi buldum. ilginizi çekecektir. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahahah World of Diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 1 hafta 10 gün oynamalık, sora baymalık aynı diablo. Grafikler güzelleşmiş o kadar. Başka hiçbi içeriği de yok bence. Yine ilk hatfa deli gib oyannacakl çıktığnda, ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 560 mb'lık çekenler mediainfo adlı programı çekip bi zahmet bakabilirler mi bitrate'ine videonun, merak ettim. (çok kullanışlı bir programdır, dizi film vs ile ilgiliyseniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aktiftablet said: 1 hafta 10 gün oynamalık, sora baymalık aynı diablo. Grafikler güzelleşmiş o kadar. Başka hiçbi içeriği de yok bence. Yine ilk hatfa deli gib oyannacakl çıktığnda, ama o kadar. Oyunun orijinalini almayıp, Single player takılırsan sadece, o kadar olması doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 abi şimdi bu sitesinde world of sanctuarynin haritası var ya. şimdi o haritada istediğimiz yere gidebilecekmiyiz yoksa, d2 deki gibi belli bi rotaya mı bağlı kalıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Battle netten de umutluyum ben açıkçası yeni bi şeyler görücez sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Witch doctor bence gereksiz olmuş, yukarlarda bir yerde sam in dediği gibi wow dan araklama tamamen. Kanımca şöyle bişi olacak 5 class: Barbarian Witch Doctor Mage Sorcerer tarzı bişi Ranger (2-3 talent tree si olacak amazon gibi, lance benzeri silah yada bow kasıcaz) Paladin/Crusader Expansionda da 2 tane ekleyip gazlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 haritanın free olacağını zannetmem gene questler vb olduğuna göre senaryoyu izleriz, yoksa öbür türlü löp diye son chapter a geçeriz hehe buda 666. msg topicteki ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sabonis said: 560 mb'lık çekenler mediainfo adlı programı çekip bi zahmet bakabilirler mi bitrate'ine videonun, merak ettim. (çok kullanışlı bir programdır, dizi film vs ile ilgiliyseniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Gangren said: aktiftablet said: 1 hafta 10 gün oynamalık, sora baymalık aynı diablo. Grafikler güzelleşmiş o kadar. Başka hiçbi içeriği de yok bence. Yine ilk hatfa deli gib oyannacakl çıktığnda, ama o kadar. Oyunun orijinalini almayıp, Single player takılırsan sadece, o kadar olması doğal. Yok. D2yi cafelerde oynamaya giriştik çok, ikinci seferden itibaren hiç zevk vermiyor. Multiplayer'ıda ek bişey sunmuyor bence. Pardon unutmuşum, siz wow oynayan insanlarsınız.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Battle Nette oynadın mı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 toggie said: sabonis said: 560 mb'lık çekenler mediainfo adlı programı çekip bi zahmet bakabilirler mi bitrate'ine videonun, merak ettim. (çok kullanışlı bir programdır, dizi film vs ile ilgiliyseniz) evet tahmin ettiğim gibi.... 800 mb'lığınkiler: video: 4332 kbps audio: 1536 kbps toplam 5900 gibin ediyo, 560mb'lık olanın ise 4100 falan ediyo oranlarsak da, 800'ün 560'a oranıyla hemen hemen aynı oluyo. iyi sıkıştırma falan değil kısacası :) sağolasın toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Sam said: ha bir de wc3, sc, d2 öyle bir oynanıyor demişsin ki milyonlar oynuyor böyle. hatta en son nesil grafikli oyunları oynayanlar daha azdır kesin. (:P) evet sam sc wc3 ve d2 yi milyonlar oynuyor, hala insanla bu oyunları satın alıyor, sererlar tıka basa dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bu arada kimse bahsetmedi... sorup soruşturmadı da. D3 için aylık ücret koyacaklar mı? Yoksa oyunu orjinal almak yetecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 d2'nin serverlarının pek dolu olduğunu düşünmüyorum. ama w3 mesela hala deli gibi oynanıyo. tam anlamıyla deli gibi... starcraft bnet hakkında bilgim yok ama hala turnuvaları düzenleniyor onu biliyorum. kısacası blizzard'ın yaptığı oyunlar yıllar geçse de oynanıyor. öylesi oyunlar yapıyor adamlar. şu anda age of empires 2 oynayan birilerini bulamazsınız bana mesela eminim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 wizardofoz said: Bu arada kimse bahsetmedi... sorup soruşturmadı da. D3 için aylık ücret koyacaklar mı? Yoksa oyunu orjinal almak yetecek mi? aylık ücret mmorpg'lerde olur. warcraft'ta ve geçmiş diablolarda ve starcraft'ta böyle bir ücret yoktu. kısacası bunda da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar