Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ozaman bana virsene acc'ı ben girerim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 me gusta http://i56.tinypic.com/5lrne9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bitirdiysen biz de bi tur atalım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 e hanı bıze gusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bende istiyorum bir key ! gerci hic ihtimal vermiyorum alacagima herkes kankilerine atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çok kasıyo oyun yeni makina lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 acc sahibine sorun hacılar :p 1. Birkaç bug var bu arada, bariz sıkıntı yaratan. 2. Sadece tek bir rare drop gördüm bu arada, üzerimdeki her armorda MF vardı. 3. Crafting de bence çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 nasıl mesela crafting? :p oynayan anlatsın bari. gdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Evet oyun kasıyor bu arada, beta diyelim, makine şu: E8400 @ 3.6 GHz İşlemci 4GB DDR2 800 MHz RAM Radeon 6850 (hafif O/C'li) (Ek olarak bu kart ile FSAA yapmama izin vermedi client, MSAA seçeneği de yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Yok abi oynayan anlatmasın, bitiridyse versin birisine, oda oynasın öğrensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 craft felan yok galiba betada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Crafting şöyle, Betada sadece Blacksmith var (ileride Jewelcrafter falan geliyor) quest sonrası açılıyor ve dükkanını kuruyor. Shop'un levelı var. Tome ve malzeme ile level arttırıyorsun. Page of training düşüyor moblardan, vs. Her 5 page = 1 Tome. 5 Tome = Upgraded BS shop (daha fazla recipe) Malzeme dediğim ise, düşen her silah/armor/jewellery falan disenchant ediliyor ve sana malzeme veriyor. Common itemler sadece common matleri, magicler -> magical mat, vs. (daha hiç rare de etmedim) BS'de, default recipeler var. Ayrıca Qreward olarak veya drop olarak sana "plans" adında recipeler geliyor (Mesela monk'a Rope Fist geldi) Bu yukarıda söylediğim malzemeler ile BS'a craft ettiriyorsun, biraz da gold veriyorsun. Levelına göre güzel itemler yapıyor. Betada çok deneme şansı olmuyor, biraz daha uzun olsa dükkanı 2. seviye yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bu arada Arcane Enchanted moblar gelirse, KAÇIN :p L1 Arcane enchanted mob ve minionları, D2 Hydra benzeri arcane serpent tarzında, projectile atan moblar çıkarıyor ve tecavüz ediyor, levelına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 rün düştü mü onur hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Runeler ve gemler betada aktif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 :(:(:(:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hahah arcane enchantedlar üzdü yattım 1 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 demon hunterın kaynak yönetimi çok zayıf, şu dedikleri fix geldi mi bilmiyorum da 14 mobdan daha fazla kombo yapamadım zart diye bitiyo hatred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi diablo 3 ve combo ne alaka onuda cozemedim. Bildigin konsola cevirmis adamlar hepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bide craftingde her 3-5 farklı oluyo statları itemların. standart item cıkmıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 wryyy said: Abi diablo 3 ve combo ne alaka onuda cozemedim. Bildigin konsola cevirmis adamlar hepten oha görmedin mi? whirlwindi aktif ediyorsun mesela o anda ekranda yazan tuşlara basarsan daha uzun sürüyor skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 niye diablo derin içerikli rpg miydi yoksa, hack&slash işte yaptığın işlere göre bonus xp geliyo bitirdim bende bu arada da biraz meh, internetten oynama işi çok kötü fix 270 latency ile oynadım, skiller geç gidiyo vs onun dışında torchlighta benzemiş oyun biraz demon hunterla oynadım scaling ve kaynak yönetimi kötü açıkçası dediğim gibi üstte, onun dışında latency kaynaklı olarak böyle akıcı oynayamadım istediğim gibi craft işi fena olmamış evet, 3-4 parça craft edip kullandım son olarak yani şu netten oynama işi gerçekten çok can sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Sparkcaster said: torchlighta benzemiş oyun biraz Yapma abi :( http://files.sharenator.com/lol_wut_pear_pink_To_our_sharenator_Veterans-s533x594-173835-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Şu beta hala oyundan anlayan insanların eline bi' geçmedi, adam akıllı yorum yapan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar