Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Crafting şöyle,

Betada sadece Blacksmith var (ileride Jewelcrafter falan geliyor) quest sonrası açılıyor ve dükkanını kuruyor.
Shop'un levelı var. Tome ve malzeme ile level arttırıyorsun.

Page of training düşüyor moblardan, vs. Her 5 page = 1 Tome. 5 Tome = Upgraded BS shop (daha fazla recipe)

Malzeme dediğim ise, düşen her silah/armor/jewellery falan disenchant ediliyor ve sana malzeme veriyor. Common itemler sadece common matleri, magicler -> magical mat, vs. (daha hiç rare de etmedim)

BS'de, default recipeler var. Ayrıca Qreward olarak veya drop olarak sana "plans" adında recipeler geliyor (Mesela monk'a Rope Fist geldi) Bu yukarıda söylediğim malzemeler ile BS'a craft ettiriyorsun, biraz da gold veriyorsun. Levelına göre güzel itemler yapıyor.

Betada çok deneme şansı olmuyor, biraz daha uzun olsa dükkanı 2. seviye yapardım.
Sosyal ağlarda paylaş

niye diablo derin içerikli rpg miydi yoksa, hack&slash işte yaptığın işlere göre bonus xp geliyo

bitirdim bende bu arada da biraz meh, internetten oynama işi çok kötü fix 270 latency ile oynadım, skiller geç gidiyo vs onun dışında torchlighta benzemiş oyun biraz

demon hunterla oynadım scaling ve kaynak yönetimi kötü açıkçası dediğim gibi üstte, onun dışında latency kaynaklı olarak böyle akıcı oynayamadım istediğim gibi

craft işi fena olmamış evet, 3-4 parça craft edip kullandım

son olarak yani şu netten oynama işi gerçekten çok can sıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...