nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bence eski oyunların yenileri hiç çıkmasın adamlar ne yaparlarsa beğendiremeyecekler çünkü. Çocuksuymuş. Koy bi çocuğu öyle bi ortama bak o çocuk gelecekte nasıl birşey oluyo :D Bi beğenin siz de hiçbişeyi beğenmiyosunuz d2'ye yeni senartyo paketi çıkarsınlar onu oynayın. tamam eski oyunlar güzel de dünya gibi oyun dünyası da ilerliyor artık oyunlar böyle çıkacak yani. Belki o ruhsuz, bayık görünümden kurtulmak daha mistik bi hava yaratmak istemişlerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Gangren said: Birkaç yerden duydum Diablo 3'ün nerdeyse hazır olduğunu ama tabi kesin birşey yok. rob pardo "şu anda içerik yaratma aşamasındayız" dedi. 2009 sınırları içerisinde çıkmaması için pek neden yok gene de. "oyun çıkmadan eleştiriyorsunuz" diyenlere: ss'lerden anlaşılabilen, oyunun grafiklerine yönelik eleştiriler. fo3 başlığındaki gibi dialog görmeden dialog eleştiren arkadaşları görün siz hele heh şaka maka ama o türkçe yazı eklenmiş resmi göstermeye çalışıyordum ben dün, tf2 dokularına hakaret olmuş. bildiğin dümdüz koymuşlar taşları. shader meydır insan birşey bekliyor üzerinde şu saatten sonra. led bu arada, fo3 gibi başka şirketin eline geçmiş değil diablo'nun hakları. belli bir tutarlılık bekliyor insanlar yapan aynı şirket olduğu ve ..k gibi para basabildiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 E belki o dünyada değişimler oldu renklendi yani nereden biliyorsunuz? Bi de belki zaten oyunu başta öyle yapacaklardı ama grafik teknolojisi kurtarmadığı için o kadar renkli yapmak yerine sade ve ürkünç renklerle kolaya kaçtılar? Yani bi oyunun renklerini eleştirmek? Hani TF2 gibi demek de inanılmaz saçma alakası yok. God of War'u andırıyor biraz renkler olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dark fantasy'e ve ilk oyunların kasvetli havasına uymuyor diyoruz aşırı ve canlı renk kullanımı. dünyanın değişiminden bağımsız, bir tarz meselesi. cıvıl cıvıl, titan quest-vari bir diablo oyunun bütün havasını götürür yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Çok tutucusunuz değişime açık olun biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 X0 // hell yeah: ama X0 // hell yeah: çok kral başlık parselledim X0 // hell yeah: http://forum.paticik.com/read.php?35,3358966,page=1 X0 // hell yeah: bu topağın 10 yıl ömrü var X0 // hell yeah: olm X0 // hell yeah: sil onu lan X0 // hell yeah: saçmalama Fırat: qwodhqwdsad X0 // hell yeah: adam gibi bişi yaz X0 // hell yeah: fırat bir gaydir X0 // hell yeah: bunu da yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahah Allahın Kıbrısında dünyadan bir haber yaşa sen. iftira atarsın anca. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ehaha hacı olmuş Cain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 @nilep yenilik değil, belliydi d3ün de sc2nin de böyle olacağı. hiç çıkmasa daha iyi diyicem böyle çıkacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nileppezdel said: Bence eski oyunların yenileri hiç çıkmasın adamlar ne yaparlarsa beğendiremeyecekler çünkü. Çocuksuymuş. Koy bi çocuğu öyle bi ortama bak o çocuk gelecekte nasıl birşey oluyo :D ehueh biz yokmuyuz al işte geleceğin canlı örnekleri foruma bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hayır yani o kadar da canlı, renkli değil. Belki şeytan South Park'taki gibi gay oldu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Daha durun abi, oyunu kaç kere elden geçirir Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gökkuşağı var lan arkada nil said: Belki o ruhsuz, bayık görünümden kurtulmak daha mistik bi hava yaratmak istemişlerdir? kktnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ekibin lideri "oyunu renklendirmek istedik" demiş diyorum, siz "durun daha oyunu elden geçirir blizzard" diyorsunuz hala. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben yine blizz in bi bildiği vardır diyorum gerçi...sonuçta d2 de d1 gibi korkunç değildi pek ama atmosferi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Eahue oyun bir gözüksün öyle vurun yerden yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İşin komik yanı burda böyle eleştirince sorun yokda fanboyluklarını yaptıkları firmanın oyununda diyaloglar eleştirilince vay halimize Maksat muhalefet olsun. Al sana Bonek MKII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Suya ışık vurunca gökkuşağı olur fizik kuralı. D2'de fizik kuralları işlemiyosa ne yapalım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oyun şu an tam olarak bitmemiş vaziyette o yüzden textureları, ışıklandırmaları üzerinde halen çalışma yapabilirler. çevre etkileşimli (yıkılabilen, kırılabilen, yanabilen) objelerin texturelarını teknik nedenlerden dolayı daha az detaylı yapmış olabilirler bir ihtimal? oyun belli bir averajın üstünde görsellik sunduğu sürece kabulümdür. bence asıl önemli olan oynanabilirliktir. güzel bir hikayesi, sağlam bir konsepti, buglarının az olması(yada tercihen olmaması) daha önemli benim için :) blizzardın boş oyun yaptığını görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 pvp istiyorum ben. edit: evet texturelari berbat bence. oyle tasi babam bile cizer. D2'deki bile taslar binalar daha guzeldi, detay vardi tasta duvarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kaede said: İşin komik yanı burda böyle eleştirince sorun yokda fanboyluklarını yaptıkları firmanın oyununda diyaloglar eleştirilince vay halimize Maksat muhalefet olsun. Al sana Bonek MKII fo3 dialogu gördük mü? d3 grafiği gördük mü? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Evet Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 başından sonuna bir dialog yani? ok linkini koyarsın sonra fo3 başlığına, merak ettim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sam said: ekibin lideri "oyunu renklendirmek istedik" demiş diyorum, siz "durun daha oyunu elden geçirir blizzard" diyorsunuz hala. 8-) Degisiiiiir. "istedik ama karar degistirdik" derler degistirirler ne var yani? Warcraft 3te eskiden RTS'si az herosu fazla bir oyundu, cat diye degistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Gameplay Trailer HD, Blizzard Downloader haricinde indirmek isteyenler buradan halledebilir. Son sürat çekiyorum ben şu an. Hatta olması gerekenden daha bile hızlı diyebilirim :) Not: Fileplanet'e ücretsiz üye olmanız ve download başlamadan 15-20dk sıra beklemeniz gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar