Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 set çok aydınlık olmuş. hiç diablo değil. karanlık ve siyah tonları! olmalı her set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 iyice zivanadan cikti elestiriler, zaten daha cikmadan 4000 post olmus. viktorun dedikleride olsun tam olsun yani.. binlerce o omuzluktan beter zirh var yuzlerce mmoda, oturunca kicina girip olduren, esnediginde agzina kacan, kilici savururken kendi gogsunu desen tasarimlar var, resmen elestireyimde torba dolsun olayi aldi basini gidiyor :) elestirenlerde hep ayni zaten cilkini cikardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 herkez diablo evreninde acık renkli metal olmadığını bilir ne bu sacmalık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hadi feci clipping ile sonuçlanacak komik sanat yönetimini ad hominemle örtmeye çalışalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hadi sözümüze ters düşen herşeyi ad hominem diye adlandıralım! herkezin derdi praktikilatie dğeil, abartılı zırh tasarımlarınıda blizzard cıkartmadı ortaya. böle bir estetik ablayışı var sen kabul et etme, ben seviyomuyum hayır pek sevmiyorum hiç sevmem böle zırh tasarımlarını, ama mevzu "abi o zırh kafasını koparırki! (ki nasıl kopartıcağınıda anlamadık ama olsun)" değil. viktorun dediği gibi, buda oyunun medyumun kendi kabul leri içinde mantıklı bir durum, bu iş yıllardır böyle yapılıyor. nasıl fireball atınca eli yanmıyomu diye sormuyosak, abi o omuzluklar görmesini engellemiyomu diyede sormuyoruz. mesela bunu gidip warhammer 40kda sorabilirsin, daha konvansiyonel mevzuların teknik acıklamaları olan bir evren o cünkü, o medyumun kabulleride o, gidersin dersinki bu dev gibi shoulderpadler engellemiyomu görüşü? bu adamları nasıl kollarını kaldırıyolar? derlerki shoulder-pad yükselip arkaya düşüyo marine kolunu kaldırmya calısytığında. bunu diablo da sorarsan, cünkü biz böel seviyoruz derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 her şekilde satacak oyun... her şekilde oynanacak... kasamayalım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 diablo 2de zırhlar gerçekçiydi. wowdaki gibi salak salak murloc kafası, iskeletor kafası falan filan yoktu. wowda şu anda sırf pve tierlerine bakınca 150ye takın set çıkıyo ama 150 set içinden 10 tane bile gerçekçi set çıkmaz. diablo 3teki zırhlar saçma olcak, hemen hemen belli şimdiden ama wowdaki zırh saçmalatmacayla asla yarışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hadi ortaya yazılan birşeyi üzerime alıp ağzının payını vereyim! mesele pratiklik/gerçekçilik değil, abartılı fantezi tasarımları da değil. mesele cılkını çıkarmak ki buna yönelik yazılan bir satırlık bir dalga geçmeye dellenip saldırıya geçmek son derece gülünç. "fireball nasıl atmış olur mu öyle şey" denirse olmaz ama, d&d filmindeki gibi "fireball bataryaları ateeeeeeşşş" tarzı saçmasapan birşey yapılırsa buna işaret edilerek pekala alaya alınabilir. kabına sığmayıp patlamış hormonlu vatkaları da diablo evreninde hep varmışçasına savunmaya çalışmanın anlamı yok, blizzort'un wow'dan doğrudan taşıdığı besbelli. adamların bütün oyunlarında skill'den sınıfa, tasarımdan temalara herşey ortak kullanılıyor zaten. şimdi müsaade veriyor musunuz dalga geçmeye? hoş gerçi izin istediğimi hatırlamıyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 eskiden bak herşey temiz pakmış negzel :P http://img256.imageshack.us/img256/1060/diablomb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 blizzard evreninde cılkından cıkmış vatkalar var git ilk oyundaki büyücülere bak. e geri kalan insanlarda senden izin almıyor zaten dalga gecmek icin. ortada abartılı bulduğumuz, aynı tarzda ısrarla tekrar tekrar gelen eden bir takım yorumlar var, e bizde parodisini yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 blizzird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 blizzort evreni ne lol fedaiboi saldırısı =/= parodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 e sen isteidğin şekilde görebilirsin. elinden sonunda, loldan fazlasını sölediğini görmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 minimalist yaklaşıyorum, lol kafiyse ifadeye, uzun tutmaya gerek yok. oyuna ait bir evren değil de şirketin one size fits all evreni olduğunu kendi savunucusu itiraf edince uygun düşen anlatım oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 BU baldatayı nasıl savuruyor bu TROLOLOL bliZZorrrt fail lamer blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 diablo ve blizzard konusunda "moderatroll" gibi bir kavram ortaya cikardin sam :) tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi konu blizzard olunca sam bildigin unconsious troll, bariz trolliyor ama kendisi trollediginin farkinda degil iste asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu başlıktan çıkan bir kavram var evet ama o 'fedaiboi' oluyor. alaturka holiganlıkla marka aşkının kesiştiği nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 gecmisteki anilarimizdan destek aliyoruz , sen sevmedin herhalde ne diablolari ne wowlari ne warcraftlari, bizim tek savundugumuz bu adamlarin genel olarak oyunlari cok basarili, hayatimda oynadigim en iyi action mmo diablo, en iyi mmolardan birisi wow, en iyi stratejilerden birisi warcraft starcraft vs, simdi sen neden cikmamis bir oyunu test etmeden, resimlerinden okuduklarindan bu sekilde yargilayabiliyorsun ? hangi hatalarina hangi kotu oyunlarina dayanarak yerle bir ediyorsun ? bunun adi nedir ? fanboi derken neyi kasit ediyorsun ki ? senin soylemlerinin hic bir dayanagi yok, oyun cikmamis, gorsellerden yazitlardan netteki geyiklerden cikarimlarda bulunuyorsun, bizim tek beklentimiz blizzardin gecmisteki gibi bizi gene ayni sekilde basarili bir oyunun icine surukleyebilecegi hayali-gercegi. budur yani bizim beklentimiz. yeni moda mi bu nedir blizzarda laf atayim extreme de kalayim durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 benım bekletimoda değil acıkcası. 2+2 3 müdür 5midir diye tartışılırken "o ikilerden biri neden diğerinden büyük" denmesi komik geliyo bana, sınıfta kimse 2 lerin büyüklüğüyle ilgilenmiyor cünkü, 2 lerin büyüklüğübişi idafe etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kanuni: buradaki sorun bu işte, "sen sevmiyorsun ama iyi oyun yapıyorlar, vs vs", konu ben değilim ki burada. ortaya bir concept art konmuş, insanlar fikrini yazıyor: Aluriel said: bok gibi olmuş demon hunter concept art bence böyle de yazabilirdim, dalga geçmeyi tercih ettim. hemen güruh toplanıyor, eleştirileri yazanlara yönelik taarruz başlıyor. ortadaki mevzuda savunma da yok, karşı saldırı var. neden? gidelim skyrim başlığına bakalım, ortada sadece bir trailer varken bile millet oynamış bitirmiş gibi hüküm vermekle yetinmediği gibi önceki oyunlara da saydırıyor döktürüyor başlıkla alakasız olduğu halde. bu kişilere saldırmalı mı şirketin geçmiş oyunlarını beğenenler şimdi sen söyle. fedailik a şirketinin şerefini koruyup kollama için terör estirirken b şirketine sınırsız saldırıyı içeriyor, gayet de belli bunu yapanlar zaten. son derece hoşgörülü ve liberal bir moderasyonu sahipsizlik olarak algılamayalım. bu gidişle bölümde oyunlarla ilgili tartışmaları kişisel arbedeye dönüştürmeye çalışanlara karşı özel düzenlemeler tertiplemek zorunda kalacağım. bu son paragrafı kim istiyorsa o üstüne alınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zaten muhabbet hep bu sekilde sona eriyor nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://speeds.gportal.hu/portal/speeds/image/classes03.jpg necromancerın shoulderdaki dikene bak... nasıl görmeyip oynamışız bu oyunu. kendimden utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 liberal moderasyon ne ya^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 selam. 271 sayfa var korktum ondan direk soruyorum. pc'de single player oynamak istiyorum. ne zaman cikacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar