solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sam said: barbar oynayıp oynamayacağımı şunlar belirleyecek: - ww ile döne döne oynayabiliyor muyuz bütün oyunu olmuyorsa geçiniz. Mantıklımı sence sürekli ww atarak oynamak hatta biyerde şey demiştin yakın zamandaki patchle d2 de skillere cd koydular sanki pvp yapıyoruz yada yaratıklara karşı üstünlük sağlıyoruzda fln gibisinden. Alakası yok adamlar bütün skilleri kullanın diye muhtemelen cdler koyucaklar bu şeye benziyor wowda (ewt wowda enrage moooore) mage in pom un cd si niye varya olmaması lazım :P Civ5 te fln her ayrıntıya gerçekçilik eksik diye takılıyordun ya bi barbarında ömrü boyunca ww atması hiç gerçekçi gelmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 diabloda olmali bence ama oyle bisey, gercekcilik filan hikaye, diz iz diablo ve bir barbar hayatini ww ile gecirmek istiyosa gecirebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tabi sonuçta oyun arcade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aquila said: diabloda olmali bence ama oyle bisey, gercekcilik filan hikaye, diz iz diablo ve bir barbar hayatini ww ile gecirmek istiyosa gecirebilmeli. Ben gerçekçilik açısından söylemedim "Mantıklımı dedim" sürekli aynı skilli kullanıcaksan mouseun sağ tuşuna basılı tutarak gezersin boss fightlar hariç. Gerçekçiliğide cabası hani gerçekçilik diye tutturanlar varsa. Bir oyunda ne kadar mantıklı varyasyon ve çeşitlilik varsa oyun okadar "Renkli" (gief me rainbow) ve eğlenceli olur Bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 arcade ddeğil abi, diablo özgürlükler ülkesi, sabaha kadar dönmek isteyen döner! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 "diablo" ile savaşmanın similasyonu mu olur kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ben de diablo matigina musait dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 diabloda mantik aramak? neyin kafasini yasiyorsunuz siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Okuduğunu anlamayan bir topluma hayır ! yeni kampanyama herkez davetli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Diabloda her act tavşan keselim ya BOsslarda dişleri daha büyük tavşan olsun sonuçta mantığa gerek yok asdgasdfasdf Arcade bu, diablo bu oyun bu blizzard bu yüksek kafa oyunu bu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 25 sene sonra satin alacagim ilk ve sanirim tek single player oyun olacak diablo 3 .. dusse bile satin alicam anasini satiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 wowun eski zamanlarında çoğu dps class tek tuş veya 2 tuş spam yaparak dpste tepeye oynuyodu. solidhammerın anlatmak istediği şey d3te tek tuş spamle endgamede bi yere varılamaması gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 diablo single player degil ki abi, senaryo bitince bnete akican. niye bitince ki, direk multi bitir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Snake said: wowun eski zamanlarında çoğu dps class tek tuş veya 2 tuş spam yaparak dpste tepeye oynuyodu. solidhammerın anlatmak istediği şey d3te tek tuş spamle endgamede bi yere varılamaması gerektiği. biz de diyoruz ki, bu diablo oldugu icin varilabilmeli, biz diabloyu boyle seviyoruz, sag click = cruise control. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 oda var ama ne bilim birde gecenlerde multiplayeri icin bana civ 5 aldirdilar yalan soyledim demekki ikinci olacakmis. birde benim icin diablo 3 un anlami tik tik pit pit kes, koymasinlar deli gibi skill falan o zaman wow oynarim daha iyi ya. elde cerez karsinda tv, ventte geyik, sol klik sol klik bu yani diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hellin en zor mekanlarında en tepe gearda iken mümkün olur heralde tek tuş spam. ben de barbar sevdalısı olarak durmadan ww atmak isterim tabiki ama blizzardın pek izin verceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 solidhammer said: Mantıklımı sence sürekli ww atarak oynamak hatta biyerde şey demiştin yakın zamandaki patchle d2 de skillere cd koydular sanki pvp yapıyoruz yada yaratıklara karşı üstünlük sağlıyoruzda fln gibisinden. Alakası yok adamlar bütün skilleri kullanın diye muhtemelen cdler koyucaklar bu şeye benziyor wowda (ewt wowda enrage moooore) mage in pom un cd si niye varya olmaması lazım :P Civ5 te fln her ayrıntıya gerçekçilik eksik diye takılıyordun ya bi barbarında ömrü boyunca ww atması hiç gerçekçi gelmiyor :P civ5 gerçek tarih, dünya, medeniyetler ve hayat temel alınarak hazırlanan bir oyun, diablo ise salla sallayabildiğin kadar üzerine kurulmuş bir oyun her açıdan. (5 kişi söylemiş hadi ben de abanayım :p ) keyfine oynuyorum, keyif yoksa dengeymiş, grafikmiş, bilmemneymiş anlamsız. ya döne döne ya strafe strafe (demon huntard videosunda var mıydı anlayamadım) oynayamayacaksam çabuk sıkar herhalde. düz düz vurmalı, bol cd'li titan quest sarmadı mesela. hellgate de cd'li ww yüzünden bedduamdan kapandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ful spam isteyenler barbar dışı bi classta aradıklarını bulurlar mı bilmiyorum çünkü barbar hariç hepsi (durduğun yerde) survival olarak patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sam said: ... (5 kişi söylemiş hadi ben de abanayım :p ) ... Lol sam bana abandılarsa sana naapmışlardır acaba bu topicde 5 kişi gene iyi onlarda lafı anlayamayan insanlar, yakıştıramadım senin gibi anti popülarist insana cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 monkla tokat manyagi yapicam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bende basit olayım ya yada Blizzard yapar işine gelen oynar hadi narşşşş iyi geceler bugünlük bukadar GN ALL ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 solid yanlıs anladın sen. isteyen öküz gibi ww abanır işe yarar, ama adam gibi oynıoyan adam ww ile dolanı zaten katlar. diablo 2 de bile öle. hoplaya zıplaya shoutları iyi kullnıp ww ile harikalar yaratanlar var. vır vır dönüp duranlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 At this morning’s Crafting Sanctuary panel, the D3 team gave some additional details surrounding the gem system. Here’s a link to the new gem levels table: Gem Levels http://diablo.incgamers.com/gallery/showfull.php?photo=4469 Blizzard has previously mentioned that only 5 levels of gems will drop in the world. To get a gem to the 14th level (Radiant Star) will be quite an undertaking. It will take a total of 19, 683 gems to get from level 5 to level 14. Mind-boggling. oyunda level 14 gemden daha değerli bişey olur mu çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Önce barbarian ile bitiririm, sonra witch doctor olabilir. Akabinde bnet de, 23621632163217 kere daha bitirir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 muhtemelen sey olur, craft icin itemlarç runeword yerine craft item yapıyoruzya artık. onların özel itemları olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar