Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yannız skill sistemi harikulade olmasına karşın, masterylerdeki skiller beni çok etkilemedi. böle ohannes skille baak derticek skill epey az. her skilli denedim her comboyu da.. earth + defence iyi gibi geldi bana. firepowah kılıç + shild.. bu arada D3 te de wizardda wapon dmg üzerine baya skill koymuşlar. bence harika bişi. hep kılıçlı büyücü olmak istemişimdir asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yukleyeyim bakayim. efbiay beni goturucek birgun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Daha çok var muhtemelen bir class daha açıklanıcak optimizasyon fln yapılacak 2010 sonuna doğru çıkar gibi geliyor erken çıksın isterim ama :/ önce SC2 yi çıkarıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 2011'den önce çıkmaz bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 son class ı feci merak etmeye başladım. okçu ama nasıl bi okçu bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 atlı okçu, moğol olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 moğol mu ? nası yani? nerden duydun, dedikodu da olsa biryerlerde yazıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yok lan salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ahah. olm ben diabloyu çok heycanlı bekliyorum. hemen yiyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Bard olabilir busefer şaka maka he orjinel classlar ekliyolar şartlamayın archer a kendinizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Bard yapıldı ya. Fikir çok tutmadı ama http://www.timesoftheinternet.com/hostit2/uploads/2027.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 oha ne 2010 sonu mu diyolar hala ya arkadas 2000den beri 10 senedir ayni geyik lan hani sc filanda cikarsa bi 3-5 sene daha iterler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hakkaten ayar oluyorum şu blizzardın gösterip vermeme durumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sinem sen olmasaydin guzel cevaplar hazirlamistim ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 "It'll be ready when it's ready" demişti en son reportajda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 okadar da yüzsüzler adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Umarım sistem gereksinimleri diablo 2 den sadece biraz daha fazladır.. Bilgisayarım oldukça eski olduğu için sadece diablo , ultima türü oyun çalıştırabiliyor :)) Çıktığı gün kaç para olursa olsun orjinal bir CD kapıp battle.nette sınırsız bir eğlenceye katılmayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 senn pc kaldırmaz. sistem gereksinimlerinin diablo 2 den birazcık fazla olması için, diablo3 ün de diablo 2 den birazcık fazla gelişmiş olması gerekir. sonuç olarak 2 oyun arasında 10 yılvsvs olduğu için, D3ün D2 den birazcık fazla sistem gereksinimi istemesi abzürt bi düşünce olur. bende crysis'i full-max grafikte oynatan makina var, ben gidip D3 için yeni sistem yapmayı düşünüyorum okadar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 crysis i kaldırıyorsa d3 ü 2 kere acarsın aynı makinadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sen yine yeni makinanı al, alın verin ekonomiye can verin. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 blizzardın bi güzelligi de yeni oyunları icin makina toplamaya gerek olmaması, ortalama bi pc ile gayette güzel oynanır tüm oyunları, d3de bu kaideyi bozmaz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bozsa da olur bozmasa da olur :d çok hayvan bi oyun yapsınlar, sistem gereksinimleri 4gb ddr3 ram, 4 çekirlekli işlemci, 2gb ekran kartı olsun asdas maksat ekonomi canlansın dimi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ekonomi bi sefer de bizim yönümüze dogru canlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oha 3. sayfaya düşmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar