Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yannız skill sistemi harikulade olmasına karşın, masterylerdeki skiller beni çok etkilemedi. böle ohannes skille baak derticek skill epey az.

her skilli denedim her comboyu da.. earth + defence iyi gibi geldi bana. firepowah kılıç + shild..

bu arada D3 te de wizardda wapon dmg üzerine baya skill koymuşlar. bence harika bişi. hep kılıçlı büyücü olmak istemişimdir asdas
Mesaj tarihi:
Umarım sistem gereksinimleri diablo 2 den sadece biraz daha fazladır.. Bilgisayarım oldukça eski olduğu için sadece diablo , ultima türü oyun çalıştırabiliyor :)) Çıktığı gün kaç para olursa olsun orjinal bir CD kapıp battle.nette sınırsız bir eğlenceye katılmayı düşünüyorum :)
Mesaj tarihi:
senn pc kaldırmaz.
sistem gereksinimlerinin diablo 2 den birazcık fazla olması için, diablo3 ün de diablo 2 den birazcık fazla gelişmiş olması gerekir.
sonuç olarak 2 oyun arasında 10 yılvsvs olduğu için, D3ün D2 den birazcık fazla sistem gereksinimi istemesi abzürt bi düşünce olur. bende crysis'i full-max grafikte oynatan makina var, ben gidip D3 için yeni sistem yapmayı düşünüyorum okadar yani..
Mesaj tarihi:
blizzardın bi güzelligi de yeni oyunları icin makina toplamaya gerek olmaması, ortalama bi pc ile gayette güzel oynanır tüm oyunları, d3de bu kaideyi bozmaz diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
bozsa da olur bozmasa da olur :d çok hayvan bi oyun yapsınlar, sistem gereksinimleri 4gb ddr3 ram, 4 çekirlekli işlemci, 2gb ekran kartı olsun asdas

maksat ekonomi canlansın dimi eheh
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...