Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Druid hiç tutmadı ve zaten kötü bir classdı. D3 te gelmez. Elemental da tamamen Sorca ait olur. En iyisi. Yemişim nekıromansırı. Bayık zookeeper gameplay yerine voodoo mon herzaman tercihtir. Vanillaya koymasınlar, exp de de gelmesin. Zone, sorc ve sin 3 lüsünden herhangi ikisi olsun yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Diablo rpg değil ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Nasıl RPG değil, barbar mısınız siz ailecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bence yeni classlar tamamen mekanlara göre seçilecek. Barbarian zaten demirbaş. Witch Doctor böyle bataklıkların oralardan gelme, D2 Act3 tipi bir class. Lut Gholein'de haritada işaretlendiğine göre Necromancer'ı da olası buluyorum. Gerçi büyüleri Necro'ya benziyor denmiş, o zaman işler değişir. Mutlaka en azından 1 tane daha önceden bulunmayan class olacaktır. Valla ne olursa olsun burada güzel birşeyler olacaktır ancak daha baştan yanlış adımla başladılar. 5 class çoook çok çok az çünkü şu oyun adına yapabilecekleri en güzel şey class sayısını tatminkar tutmak. Henüz gameplay'i görmedim ancak ekran görüntüleri şahane. Konsept videosunu izledim, armor ve item tasarımlarını print out alıp WoW tasarımcılarının kafasına atacaksın bu iş böyle yapılır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu arada blizz'in kendi dingil downloader'ından bayan arkadaşlar gameplay videosunun 800mb'den 80 mb'ye düşürülmüş halini torrent sitelerinden bulabilir. ben öyle seyredeceğim zira baydı sitenin yavaşlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Asteroth said: Nasıl RPG değil, barbar mısınız siz ailecek? Role playing yok bu oyun hack&slash fantasy action xxx tarzında bi oyun (:P) Cidden ya fantastik hikayeli hack&slash action oyunu rpg değil. Diablo'ya rpg demek rpglere küfür olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ananas avradas. allahım rüyalar gerçek oldu lan. yemin ederim biliyodum gizliden oyunun yapıldığını. hep içimde bi umut vardı. sevinç çığlıkları atmak istiyorum şu dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Prime Evil'ları öldürmek, zombi kesip skeleton summonlamak falan günlük işler diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Abi fantasy action diyorum fantastik öğeler olması oyunu rpg yapmaz. God of war rpg oyunu mu allah aşkına şundan tek farkı daha az item olması ve kamerası.. Ha bi de bulunduğu platform :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şu diablo rpg mi değil mi geyiği 2004'te filan kaldı heh action rpg. koca bir ağacın dallarından biri işte. diğer dallara birebir benzemesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 RolePlaying Game Gerçek hayatta sülalecek necromancer mısınız diyorum abicim? Değilsen de oyunda Flesh Golem çıkartıp ceset patlatıyorsan roleplaying game'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 PES de roleplaying game o zaman, half-life da sonra FM de yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Diablo bir rpg degil bencede (fallout, baldurs gate, planescape torment gibi oyunlar rpg ye daha yakin aslinda onlarda rpg tam degil, rpg adi uzerinde role yapma oyunu, konuya hakim bir arkadas aciklar birara insallah) diablo fantastik ogeler ile suslu ( undeadler, mahlukatlar, ejderhalar bu ogelerden bir kaci) bir hack and slash oyunu. Peki bu onu tirt bir oyun mu yapar ? Aksine Diablo bir destandir, aslandir, kaplandir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 nileppezdel said: PES de roleplaying game o zaman, half-life da sonra FM de yani.. PES'te plot mu vardı yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Fark etmez her gün İspanya Ligi'nde futbol oynuyo musun? Hayır demek ki rol yapıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sencesi bencesi yok bu işin arkadaşlar. action rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Farkediyor işte. Fallout tartışmasında olayı Fenerbahçe'ye bağlayacak kadar geniş bir hayalgücüne sahip bir insandan beklenmeyecek mesajlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bir karakter yaratılıp oynama süreci içinde söz konusu karakterin geliştirildiği(lvl up) bütün oyunlara oyun sektörü (beğensek de beğenmesek de) rpg damgasını yapıştırır. Doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum. Diablo tür olarak action rpg. Baldurs gate ise adventure rpg olarak geçer. action rpg Edit: geç kalmışım sam zaten vermiş linki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 olumune bir yarista kazanan olmak icin (lol plot) arabaya atlayip zombide ezemiyoruz, demekki Carmageddon'da RPG :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Level Up yok, sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Fallout'u bağlamadım ama fenerbahçeye başarısızlığı var diye bir kuruma güvenmemeye bağladım. Gereksiz ayar arayıoşları bunlar asteroth yapma bunu bana :( NSS3 mesela harbi roleplaying oyunu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Asteroth said: Level Up yok, sayılmaz. araba upgradeleri var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Kesinlikle kimseye ayar vermek gibi bir amacım yok, kişisel alınmayınız efenm. NSS3 ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 HellHound said: Asteroth said: Level Up yok, sayılmaz. araba upgradeleri var :P Karakteri kendin yaratmıyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 New Star Soccer futbolcunun hayatını kontrol ediyosun. Yani evleniyosun falan böyle sana sorular soruyor dm gibi şöyle şöyle dediler ne diyosun diye :D Öyle birşey işte güzel oyun.. Neyse Diablo 3 çıkıyo konu dağılmasın hobarey oleeeeyyy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar