Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ghost_boo said: Ahaha çözdüm olayı. Sigara kansızlık falan değilmiş. Laptop klavyesinde elleri barındırmaktan bilekler morarıyodu paso. Ellere kan gitmiyomuş bi süre sonra.Malum dik kenarları var klavyenin.Kendime normal klavye almam lazım sdf. Mesela şimdi uyandım ben gayet sıcak ellerim. Oley =P Carpal tunnel syndrome patlarsa o eli yararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bilgisayar karşısında uzun süre oturunca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Xaenin said: Carpal tunnel syndrome patlarsa o eli yararlar. Ney? Kim yarıyo elimi be. O ne yav , korkutma o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Diablo gibi mouse spam oyunlar sonucu oluşan bir rahatsızlık. elde uyuşukluk, ağrı şeklinde kendini gösteriyor. ilerlemiş ise ameliyat ile tedavi görüyorsun http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=karpal+tunel+sendromu&kw=&a=&all=&v=&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 öehhhh...korkutmayın lan =/// yoktur öle bişi.. =// oha ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Diablo oynarken birebir yaşamıştım yalnız, koca bir sömestırı sadece diablo oynayarak geçirmiştim, bir şey olmadı allahtan, ameliyata kadar gidiceğini bilseydim o zamanlar biraz daha dikkat ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar