Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hikaye yakın geleceğin almanya'sında geçiyor. bazı ölü bedenler nedeni belli olmayan bir şekilde özel bir transformasyona uğramakta ve insanlara saldırmaktadır. demoniac denen bu bedenler, transformasyon sonucu metalik bütün eşyalarla birleşebilmekte ve onların kabiliyetlerini edinebilmektedirler. bunlarla mücadele etmek ve oluşumlarının nedeni çözmek için polisle beraber çalışan xat adında bir örgüt kurulmuştur. gerd frentzen rekor üstüne rekor kıran, motorsiklet yarışlarında efsane haline gelmiş bir yarışçıdır. ancak bir demoniac'ın o yarışırken piste girmesi bütün hayatını değiştirecektir. neye benziyor sorusuna cevabım karas olabilir herhalde, cg ağırlıklı motor kovalamacaları ve silahlı çatışmalar bence gayet hoş olmuş yer yer cg ağırlığı biraz fazla olsa da. bunun dışında gizliden gizliye süren bir komplo, ailevi sorunlar, arkadaşlık gibi hususlar da işleniyor. dikkat çeken sürprizlerden biri ise başrollerden birinde melik yıldırım (malekkü diyorlar (:P) ) adında bir türk genci olması. şahsen aşırı bereketli saydığım geçtiğimiz nisan ayında aegis of uruk, toshokan sensou ve real drive ile beraber takibe aldığım dört seriden birisi ve en zayıfı gibi görünüyordu. ancak bölümler ilerledikçe beklediğimden daha iyi bir seyir gösterdi. hatta oha dedirten ciddi bir twist bile oldu. ben de bunun üzerine buraya yazma gereği hissettim. halihazırda 8 bölümün çevirisi mevcut, sanırım 11'inci bölümle devam ediyor gonzo yayını tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oha Sakura. =P Maraş'a dönünce bir göz atayım ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Başları çok bayık, sıkılıp bırakmazsanız sonra açılıyor. Ayrıca karakter dizaynları Nitroplus dan (favori eroge/visual novel yapımcılarım). Bariz dizinin en göz alıcı noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oh çizimler güzelmiş. İzleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 evet, esas çizimler beni cezbetmişti ve hakikaten iyiler. konu da kendini taşıyor, beklentimi gayet karşıladı dizi. ha bu arada viktor okuyorsa: yukarıdaki resimdeki amanda werner ablamız kessa corp'un colossus armor'u giyiyor, kaçırma! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sabah gordum kacirirmiyim detayi :D nitroplus isminide duyunca direk figur haberlerine daldim cikmismi figuru acep diye nitroplus cizimlerine hastayim zaten hayatimin aski ignis i kazandirdilar bu dunyaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Viktor said: sabah gordum kacirirmiyim detayi :D nitroplus isminide duyunca direk figur haberlerine daldim cikmismi figuru acep diye nitroplus cizimlerine hastayim zaten hayatimin aski ignis i kazandirdilar bu dunyaya :) kadının g.tu gorunuyor sanki yoksa benmi yanlıs gordum karpız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 vay be, çok güzel gidiyor. arka arkaya bayağı sarsıcı bölümler oldu. 12 karakterlerin bu kadar sakınılmadığı hikaye azdır yani. aslında üzücü de bir yandan, adam kalmadı resmen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Şincik 18 i izledim Güzel bölümdü blue berserkden çıkınca daha da palazlansın yetmez bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 18'i nereden izledin valla anlayamadım. :S 15 süper gidiyor, 12'den sonra bütün olayı süper bağladılar. sezonun en iyi anime'i bile olabilir bu gidişle, en iyileri arasında olduğu kesin. bu kadar underrated bir seri yoktur herhalde, buna anidb'de 6,5 vermişler. öte yandan ultra-bayık bir ova, bir film 8,5 filan alıyor heh. kanmayın puana, izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Serinin releasesi burda var http://www.crunchyroll.com/ Saniye dakika sayiyor HQ olarak izleyebiliyorsun süper hızlı ve dakikasında site kendisi upload ediyor zaten ceviriside güzel. Upcoming release BLASSREITER Episode 22 0 days 0 hrs 45 min 40 seconds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar