Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blassreiter

Sam

Öne çıkan mesajlar

hikaye yakın geleceğin almanya'sında geçiyor. bazı ölü bedenler nedeni belli olmayan bir şekilde özel bir transformasyona uğramakta ve insanlara saldırmaktadır. demoniac denen bu bedenler, transformasyon sonucu metalik bütün eşyalarla birleşebilmekte ve onların kabiliyetlerini edinebilmektedirler. bunlarla mücadele etmek ve oluşumlarının nedeni çözmek için polisle beraber çalışan xat adında bir örgüt kurulmuştur.

gerd frentzen rekor üstüne rekor kıran, motorsiklet yarışlarında efsane haline gelmiş bir yarışçıdır. ancak bir demoniac'ın o yarışırken piste girmesi bütün hayatını değiştirecektir.

neye benziyor sorusuna cevabım karas olabilir herhalde, cg ağırlıklı motor kovalamacaları ve silahlı çatışmalar bence gayet hoş olmuş yer yer cg ağırlığı biraz fazla olsa da. bunun dışında gizliden gizliye süren bir komplo, ailevi sorunlar, arkadaşlık gibi hususlar da işleniyor. dikkat çeken sürprizlerden biri ise başrollerden birinde melik yıldırım (malekkü diyorlar (:P) ) adında bir türk genci olması.

şahsen aşırı bereketli saydığım geçtiğimiz nisan ayında aegis of uruk, toshokan sensou ve real drive ile beraber takibe aldığım dört seriden birisi ve en zayıfı gibi görünüyordu. ancak bölümler ilerledikçe beklediğimden daha iyi bir seyir gösterdi. hatta oha dedirten ciddi bir twist bile oldu. ben de bunun üzerine buraya yazma gereği hissettim. halihazırda 8 bölümün çevirisi mevcut, sanırım 11'inci bölümle devam ediyor gonzo yayını tarafından.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
18'i nereden izledin valla anlayamadım. :S

15

süper gidiyor, 12'den sonra bütün olayı süper bağladılar. sezonun en iyi anime'i bile olabilir bu gidişle, en iyileri arasında olduğu kesin.

bu kadar underrated bir seri yoktur herhalde, buna anidb'de 6,5 vermişler. öte yandan ultra-bayık bir ova, bir film 8,5 filan alıyor heh. kanmayın puana, izleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...