Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik şeyler tavsiye ediniz efenim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rock dinlerim,metal dinlerim.Değişik şeyler önerin canım sıkılıyor gece gece indirip deneyeyim.Rock metal olmasın,değişik olsun,ama "hacı bunlarda rock metal ama yinede değişik" derseniz tamam.
Kendinizce bunlar iyi değişik dediğiniz bişeyler yazın.
Mesaj tarihi:
babuş bu saatte değişik şeyi nerden bulacan millet uyku modunda .hadi aklıma ilk gelen şeyi söyleyim ayıp olmasın elegion dinleyebilirsin hoştur eğer bilmiyosan tabi ne bulursan indir :P
Mesaj tarihi:
Michael Jackson dinle la.İyidir baya.dirty diane falan.Ac/dc indir sen seversin.Şu ustaları biraz karıştır deş neyin.Jimi Hendrix olsun satriani si olsun santana bob dylan falan.Çok bilinir ama iki üç parçası dinlenir.Sen bi otur hepsini gözden geçir derim ben.Çok hoş tarzları var.Boşuna kral olmamışlar.
Mesaj tarihi:
mumm-ra dinle, mew dinle, the last shadow puppets dinle olmadı arid dinle. bazılarını bulması zor bulursan hepsini dinle.

hepsi rockın bir kolunda grupların, ama düz rock kalıbında olmadığından yazdım.
Mesaj tarihi:
çikilop said:
Allahtan değişik dedik bide demesek metalika yazardın şimdi.

al o zaman değişik sana hagalaz' runedance, adagio.Sen benim dediklerimi bi dinle sonra değişik de.Bunları dinlemedin ki sen ben biliyom.Guano apes whitesnake falan da dinle onlarda güzel.
Mesaj tarihi:
post-rock hedesine girceseniz god is an astronaut'a bakmadan geçmeyin
this will destroy you da güzel. Bi de sludge denen bi tür var, pelican mesela. O da iyi gibi geldi.
  • Yeni Oluştur...