çikilop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Rock dinlerim,metal dinlerim.Değişik şeyler önerin canım sıkılıyor gece gece indirip deneyeyim.Rock metal olmasın,değişik olsun,ama "hacı bunlarda rock metal ama yinede değişik" derseniz tamam. Kendinizce bunlar iyi değişik dediğiniz bişeyler yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 babuş bu saatte değişik şeyi nerden bulacan millet uyku modunda .hadi aklıma ilk gelen şeyi söyleyim ayıp olmasın elegion dinleyebilirsin hoştur eğer bilmiyosan tabi ne bulursan indir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Michael Jackson dinle la.İyidir baya.dirty diane falan.Ac/dc indir sen seversin.Şu ustaları biraz karıştır deş neyin.Jimi Hendrix olsun satriani si olsun santana bob dylan falan.Çok bilinir ama iki üç parçası dinlenir.Sen bi otur hepsini gözden geçir derim ben.Çok hoş tarzları var.Boşuna kral olmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Allahtan değişik dedik bide demesek metalika yazardın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ace Ventura When Nature Calls OST den The Lions Sleeps Tonight indir, bir iki gün idare ediyor. Beni etti en azından. Eğlendim filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mumm-ra dinle, mew dinle, the last shadow puppets dinle olmadı arid dinle. bazılarını bulması zor bulursan hepsini dinle. hepsi rockın bir kolunda grupların, ama düz rock kalıbında olmadığından yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dead can dance. çok güzel new age. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 The Mars Volta iyidir, Rush bilmiyorsan iyidir(özellikle 2112 ve Moving Pictures arası albümler), control denied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Kesinlikle ama kesinlike Moonsorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 değişik bişey.. dark-electro, ebm falan çok değişik şeyler beni bi ara oyalamıştı mesela. Die sektor, god module gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çikilop said: Allahtan değişik dedik bide demesek metalika yazardın şimdi. al o zaman değişik sana hagalaz' runedance, adagio.Sen benim dediklerimi bi dinle sonra değişik de.Bunları dinlemedin ki sen ben biliyom.Guano apes whitesnake falan da dinle onlarda güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 içinde keman vs olan senfonik tınılı metal seviyorsan Elvenking güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 herkes nile dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 indie dinleme zamanı artık ohalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 telefon tel aviv, kings of convenience, télépopmusik falan falan falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Portishead dinle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaş O.S.I. tavsiye etmiş bak ne güzel. Diablo Swing Orchestra , Chorma Key , Godspeed You! Black Emperor ve Ram-Zet şu an aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dubstep.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 post-rock hedesine girceseniz god is an astronaut'a bakmadan geçmeyin this will destroy you da güzel. Bi de sludge denen bi tür var, pelican mesela. O da iyi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Boards of Canada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Emilie Simon Her şarkısı makbuldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 post rock olarak amiina gayet güzeldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 plasticmouth said: post rock olarak amiina gayet güzeldir... senden Eluvium tavsiye etmeni beklerdim şaşırdım amiina demene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Experimental Audio Research , Broken Social Scene , Behold... The Arctopus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar