Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 evet, sipariş verdim. sizce almalımıyım, almamalımıyım? memnunmusunuz? önerileriniz, tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz pls. şayet yarına kadar birşey söylerseniz cayarsam iptal edebilirim siparişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 neye alıyorsun? gayet zaman öldüren güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ps3e alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Siparişi verdikten sonra sorman iyi olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya sorma, bir anda gaza geldim verdim siparişi. eee ne diyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Yani Guitar Hero bu, sıkılmana pek imkan olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hrmm rock band alsaydin, arada davul calar, sarki soylerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Rock band hic oynamadim belki daha iyidir, ama guitar hero COK iyi. Ama o cok iyiligini yasayabilmen icin 2 adet o gitarindan satin alman gerekiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 rock bandin gitari daha guzel ghden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Solus değil de, gitarıyla beraber aldıysan, bi süreliğine sosyal hayatı unutmaya hazırlan derim. Öyle bi oyun ki, sırf "abi şu şarkı bitsin öyle çıkayım" derken otobüsü kaçırmam sebebiyle okula gidemediğim oldu. Ha aradan 1 seneden fazla geçince bayıyo tabi normal olarak. Yalnız benim oynadığım GHII'ydi, yani GHIII'e göre çok çok daha kısıtlı bi oyun. Oyunu orjinal aldığına göre, normal bi GH3'e göre çok daha geç bitirecek ömrünü. O yüzden, kısacası çok uzun bi süre götürür oyun seni, merak etmene gerek yok. En kötü ihtimalle, GHIV çıkana kadar götürür ki o da hayli yeterli. Not: Önceden oyunu oynadıysan bayabilir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Hiç oynamadım desem yeridir, sadece efes pilsen one love'da oynadım. Orada hem gh3 hem de rock band oynamama rağmen gh3 tercih ettim, sizce iyimi yaptım, kötümü? Ayrıca aldığım paket gitarlı paketi, 2. gitarıda alabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gh3 iyi yav, kotu yapmamissin, sadece calmak filan degil cutsceneler cartlar curtlar da ayrica eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 rock band oynadım arkadaşta geçen biraz çok hoşuma gitti fakat eve dönünce hemen normal gitar çaldım çünkü korktum acaba unuttum mu die çalmayı =) köreltebilri gitaristleri o oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sadece gitar çalmak istiyosan veya etrafında her dakika seninle takılıp beraber oynayabilcek, sen gitar çalarken davul çalacak falan biri yoksa GHIII gayet iyi bi seçim. 2. gitarın gerekliliği de 2. seçenekle geliyo. Sık sık bi araya gelip beraber GHIII oynayabileceğin biri/birileri yoksa 2. gitar o kadar da gerekli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Şimdi baktımda, rock band ne kadar pahalıymış öyle yafs. Oyuncakmı alıyoruz gerçekmi ayırt edemedim :) Ayrıca Kojiroh, evet abi yanımda oynayacak oyuncu çok olduğu için bir an kuşkulandım rock band alsaymıdım diye fiyatını görünce geçti. GH3 iyi olacak gibi, 2. gitarıda mutlaka alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oyuna biraz kaptırdıktan sonra South Park'ın Guitar Hero konulu bölümünü izle bir de kesinlikle. Kaçırma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 chase the dragon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 "Guitar Queer-o" bölümün adı bu arada, bulamazsan diye. Rehab Hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 carry on my waywaard sooon there'll be peace when youuu aree dooone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gh2 ama o, freebirdle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gh2 de mi kansas :/ 3 de yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_songs_in_Guitar_Hero_II#Main_setlist http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_songs_in_Guitar_Hero_III#Main_Setlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bi de becerebilsen bilgisayar mühendisi olacaksın bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kendi ellerimle koydum tagleri, anlamadi, ben napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Şükrü sen cookie silebiliyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar