Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 oyun yuklu mu roket adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 whatz da killa b*tch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Oyun yüklü evet. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yok mu aynı hatayı alanĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yandaki büyütecimsi şeyden seçtin mi paticik.com u lan ben de gelirdim servera da, kahrolsun wireless modemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 roket adam said: Yanlış sörvıra bağlanıyorsun sanırım diye hata veriyor battle net e tıklaınca. 1.20c. Dediğim gibi wepla falan hiç blmiyorum, oyunu sadece lan dan oynamak için kurdum şimdiye kadar. betıl net butonuna ilk defa tıkladım. Abi rege tıklayıp tamam okey dediğin zaman bnet serverını paticik yapmış olması lazım ona bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Evet o büyütece tıkladım gateway olarak paticik i seçtim, ok dedim, battle net e tıkladım yine aynı hata. Gateway i europe olana falan çevirince bağlanır gibi oluyor, korsan olduğundan hata veriyor yani nete girebiliyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 gelirdim gelmesine de, sonra arkadaşınız gelir, "en son giren çıksın" gibilerinden tripler yapılır zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Eaah amma ağladın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ağlamak diil ki bu, paticikte dota atmak isteyen varsa eğer "böle böle durumlar var ona göre oynayın" gibisinden bir uyarı sadece. + sanane, senin kurduğun/oynadığın oyuna giremediğim için mi ağlayacam?işine gelene adam gibi muamele yapan işine gelmeyene ayar veren 2. sınıf birinin lafıyla ağlayacak adam değilim.tanımadığın birisiyle doğru düzgün konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 İşime gelene değil adam olana adam gibi muamele yapıyorum. Niye uyarmak zorundayız onu da anlayabilmiş değilim belediye hizmeti veriyoruz sanki. Beğenmiyosan git weplaboilarla oyna her topicde ağlamanın bir esprisi yok. ha bi de lol said: 2. sınıf birinin lafıyla ağlayacak adam değilim.tanımadığın birisiyle doğru düzgün konuş. yazdığını bir kere okursan iyi olur senin açından :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ha şimdi bu mentaliteyle davranıyorsunuz bi de üstüne 50-100 tane başlık açarak veya başlıkları trolleyerek oyuncu çağırıyorsunuz, bu mudur yani? e abicim madem kendi aranızda oynuyorsunuz, oynayın, karışan yok giren çıkan yok. ama eğer dışardan birisini çağırdığınız zaman o adam size zaman ayırıyorsa, sizin gidipte kafanıza göre o adamı oyuna almak/almamak gibi bi desturunuz olamaz, düpedüz terbiyesizliktir bu. adamına adam gibi davranıyormuş, vay vay. 2-3 oyunu iyi oynuyor diye bi yerleri tavanlara vurmuş beyefendinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben de adamına göre muamele yaparım, bana orda düzgün cevap vermiş olsaydın, emin ol ben de aynı düzgünlükte cevap verirdim. oturupta forumda sudan sebeplerde tartışmak gibi bir huyum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kendi aramızda oynamıyoruz. Daha doğrusu yeni insanları aramıza almaya açığız, adam oldukça. QQ q q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sıcacık evinde bilgisayarının başında millete laf sokabilmenin verdiği haz =) aah ah internet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 C_/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Abi şu oyundan arkadaş geldi diye çıkarılanlar niye bu kadar hüzünleniyor ki? Senin de arkadaşların toplansa, 1 tane adam olsa tanımadığın, başka bir tane arkadaşın gelse rica edersin o adamdan müsade eder misin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 adam gelmiş işte, +3 dota falan görmüş giriyor. baya bir zaman geçiyor adam bekliyor falan 30 dk. olmuş misal. oyun doldu başlayacak tam, çoğunluğun arkadaşlarından biri geliyor, patiden ilk defa oyununuza girecek olan adamı tanımıyorsunuz rica ediyorsunuz. adam ne yapsın çıkıyor doğal olarak, belirtmek istediğim olay bu yani. sonuçta aynı şekilde benim de ark. gelse ben de tanımadığımı atarım bundan normal birşey yok ki, ama demek istediğim, patide dota oynayanların çoğu kendi arasında oynuyor, arkadaşları vs. gelirse eğer çıkabilme durumunuz var. ekmek, neden mesajını editledin?beni dövcektin hani?tam da bursa'ya geliyordum hani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 syn konu dışında bi siyaset tartışmasına alalım seni. yerleri şaşırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 atar yapiosun deyip kavga cıkaranlara ve ekran kartıyla hava atanlara kapak plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 güzelim imac o mekana hiç yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Daha güzel bi mekana taşırız sen iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Xaenin said: Abi şu oyundan arkadaş geldi diye çıkarılanlar niye bu kadar hüzünleniyor ki? Senin de arkadaşların toplansa, 1 tane adam olsa tanımadığın, başka bir tane arkadaşın gelse rica edersin o adamdan müsade eder misin diye. Dediği gibi 30,45 dakika boş boş oyunun dolmasını bekleyip cıkarılmak mantıklı bir hüzünlenme sebebi değilmi :) . He serverda boş olunca ayrı bir güzel oluyordur heralde. Aslında tek sorun server'ın boş olmasıda denebilir. Oynuyucak başka oyun olsa o adama koymaz yani. Başka bir server'a geçseniz Sendika diyede clan'ınızı kursanız daha iyi olmazmı. Aynı hesaba gelir yani. Paticik server'ında oynamanın bir getirisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 qq more *let the flame war begin!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bağlanamıyorum reg falan sökmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar