Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

More Security With The Blizzard Authenticator


quarantine

Öne çıkan mesajlar

said:
To help players avoid unauthorized account access, we're introducing the Blizzard Authenticator, a keychain token that generates codes that must be entered when signing in to the linked World of Warcraft account. The Blizzard Authenticator will be available as a world premiere at the Worldwide Invitational 2008 held in Paris, France, this weekend. For full details, please check out the official announcement or visit the FAQ page.


anladığım kadarıyla oyuna girişte fazladan birde kod girmemiz gerekecek.peki bu hacklerin önüne geçermi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
O anki saate göre ve tabiki sizin belli bir logaritmanıza göre her seferinde yeni bir sifre ile oyuna giriyorsunuz. Çok güvenli bir sistem ama her log in için programı veya aleti veya her nasıl düşünüyorlar ise onu çalıştırıp yeni şifre almanız lazım.


ufacik bir alet, kullanimi kolay. devamli hack lenen internet amatorleri icin cok yararli :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:
garanti bankasinin internet subesi icin var bu, aldim gecenlerde

isleyisi :

size bir alet veriyorlar, her oyuna girisinizde o aleti kullanirsaniz eger, size random bir sifre veriyor, o anda onu yazarak giriyorsunuz. boylece hep degisik sifre.


Bu aleti alıp, Account Management'tan register edersen kendi accountun için, bu alet olmadan giremiyorsun oyuna.

Birden çok account tarafından kullanılabilirmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence sadece blizz'e bizi somurme şansı ve biri hacklenincede cevap şansı tanıo. şimdi biri hacklenince hesap soramicak cunku blizz hacklenmek istemiosan alsaydın bunu dicek sende ole şap die kalıcan alsanda 7 dolar weriosan 10 milyon kişinin 3 milyonu alsa bile deli para kazanıcak blizz daha bide wotlk dan kazanıcakları para war. napıo bu adamlar bu kdr fazla parayla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta accountun tam güvenli olsun istiyorsanız almanızı tavsiye ediyoruz diyecekler. İsteyenin cep telefonuna yüklenen hali olacaktır. Bende var garantininiki cebime yuklu o yuzden anahtarlık falan tasımıyorum. Zırt pırt hackleniyorsanız ideal bir cihaz bence hatta herkesin alması gereken birşey bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...