Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'nin 4 ayrı hesabıyla ilgili usulsüzlük tespit edildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
frenquit said:
yanliz devletin parcasi olan bir kurumun da vergi kacirmasi gercekten trajikomik, gonul isterdi yakinabilseydim ama ah o vergiler bana yararli bir yere gidecekti diye...

Sen ne diyosun, maliye bakanı vergi kaçakçısı bu ülkede ehüeah
Mesaj tarihi:
Vergi kaçırmamış ki, söylenilene göre bir kanala ödenmiş paralar.
Yine bir "belgesel" filan ısmarlamışlardır. CHP'nin bu tarz kanalları(Kanaltürk...vb) desteklediğini zaten biliyoruz, beni şaşırtan şey bunu genelde hukuki olarak kılıfına uydurarak yaparlardı(belgesel...vs). Şimdi, bu dönemde, böylesi bir şeyi kılıfını bulmadan yaptıklarına inanamam. Dolayısıyla CHP'nin açıklamasını beklemek, yorum yapmadan önce, en mantıklısı olur.
Tartışılması gereken şey bu yapılanın etik olup olmadığıdır. Bence değildir ama maalesef yapılması zorunludur, çünkü AKP kendi görüşünü yansıtmak için milyonlarca lirayla kendine yandaş medya edinirken(Sabah mesela), CHP'nin zaten kendisini destekleyen kanallara, kanallar batmasın diye maddi yardım yapmamasını beklemek saçma olur. Bu açıdan(ki verilen para oldukça komik bir miktar, toplasan 1 milyon etmiyor, Sabah'ın alımıyla kıyaslandıkça devede kulak sayılır) ne yapılsın yani, AKP bütün medyayı ele geçirirken sen sadece bakacak mısın?
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Ha arada bazı mesajlara bakıyorum da birilerinin rahatsız olduğu çok açık. Bu başlığı oleyy chp de yolsuzluk yaptı başlığı gibi algılayanlar ya da o yöne çekmek isteyenler gayet güzel demogoji yapıyorlar zaten.

/dodge

sg-1 said:

/crit

gimme more!

Devletin parasıyla, devletin 2 bankasından aldığın 750 milyon dolar + Katar'dan dilenilen 450 milyon dolar ile, devletten aldığın Sabah Gazetesi'nin hesabını ver, CHP 4 hesapta usülsüzlük yaptıysa başkasına bırakmaz kendisi kapatır. Unakıtan'ın vergi affı, Cumhurbaşkanı'nın kayıp trilyonları, Başbakan'nın Ülker ortaklığı - gemicikleri... Sen bunların hesabını ver ben 4 hesaptaki usülsüzlüğü açıklarım. Yüzsüz yüzsüz neyin sorgusunu yapıyorsun be? İnsan utanır laf söylemez artık ama utanan adamın yüzü olur.
Mesaj tarihi:
Horizon a laf etmeyin canım.

Kendisi liberal bir demokrat olmakla beraber psikoljoininde kitabını yazmış(!) bir insandır, hemen böyle forumlarındaki postlarıondan aşağılık kompleksin var filan diyebiliyor. Biz kimizki onu eleştirelim di mi? Hem özgürlükçü insanlara karşı çıkaran faşist yasakçı elit atatürkçüler oluyoruz sonra, çok ayıp.

Yersen.
Mesaj tarihi:
milliyet said:
Yaşam TV’ye verildiği öne sürülen paralarla ilgili birtakım faturalar olduğunu da belirleyen Anayasa Mahkemesi, CHP’nin Yaşam TV’ye değişik zamanlarda türlü ödemeler yaptığını ve faturalar alındığını saptadı.
Mahkeme, yapılan usulsüzlüklere ilişkin olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunma kararı da aldı. Yapılan suç duyurusuna göre CHP Genel Sekreteri ve Genel saymanı hakkında, “Resmi belgede tahrifat, muhasebe kayıtlarının usulüne uygun tutulmaması, yevmiye defterinin zamanında tasdik ettirilmemesi, bazı harcamaların mükerrer gider olarak yazılması, muhasebe kayıtlarını usulüne uygun tutmamasıö gibi suçlardan yargılanabilecek .
CHP’nin 1998-2004-2005 ve 2006 yıllarındaki hesaplarında usulsüzlük tespit eden mahkeme, 1998 yılında 35 bin 386, 2004 yılında 267 bin 860, 2005 yılında 161 bin 620 ve 2006 yılında da 465 bin 660 YTL’lik usulsüz harcama yapıldığını tespit etti.

Açıkça görüldüğü gibi vergilerle ilgili bir mesele değil, Yaşam TV'ye verilen paralarla ilgili bir mesele. Bu çok rating alan ve hepimizin kuşkusuz seyrettiği önemli kanalda çalışanlar açlıktan ölmesin diye yapılan bu yardım tabii ki CHP'nin yandaş medya yaratma çabalarında ne kadar ileriye gidebileceğinin bir göstergesi!!!!111!!
Mesaj tarihi:
Drigeolf said:
milliyet said:
Yaşam TV’ye verildiği öne sürülen paralarla ilgili birtakım faturalar olduğunu da belirleyen Anayasa Mahkemesi, CHP’nin Yaşam TV’ye değişik zamanlarda türlü ödemeler yaptığını ve faturalar alındığını saptadı.
Mahkeme, yapılan usulsüzlüklere ilişkin olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunma kararı da aldı. Yapılan suç duyurusuna göre CHP Genel Sekreteri ve Genel saymanı hakkında, “Resmi belgede tahrifat, muhasebe kayıtlarının usulüne uygun tutulmaması, yevmiye defterinin zamanında tasdik ettirilmemesi, bazı harcamaların mükerrer gider olarak yazılması, muhasebe kayıtlarını usulüne uygun tutmamasıö gibi suçlardan yargılanabilecek .
CHP’nin 1998-2004-2005 ve 2006 yıllarındaki hesaplarında usulsüzlük tespit eden mahkeme, 1998 yılında 35 bin 386, 2004 yılında 267 bin 860, 2005 yılında 161 bin 620 ve 2006 yılında da 465 bin 660 YTL’lik usulsüz harcama yapıldığını tespit etti.

Açıkça görüldüğü gibi vergilerle ilgili bir mesele değil, Yaşam TV'ye verilen paralarla ilgili bir mesele. Bu çok rating alan ve hepimizin kuşkusuz seyrettiği önemli kanalda çalışanlar açlıktan ölmesin diye yapılan bu yardım tabii ki CHP'nin yandaş medya yaratma çabalarında ne kadar ileriye gidebileceğinin bir göstergesi!!!!111!!

Yapma ya gene mi olmadı? :/
Mesaj tarihi:
Çıkmaz mı abi ben biliyorum o Baykal 12 yaşındaydı, leblebi tozu çalardı Seyfettin Amca'nın bakkalından... Kesin bulucaklar yakıcaklar eminim, inanıyorum, dua ediyorum falan yani. Kara bulutların altnda çıkan güneşlere kaç kere şahit olduk biz be sen ne diyosun!
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
Horizon said:

Ha arada bazı mesajlara bakıyorum da birilerinin rahatsız olduğu çok açık. Bu başlığı oleyy chp de yolsuzluk yaptı başlığı gibi algılayanlar ya da o yöne çekmek isteyenler gayet güzel demogoji yapıyorlar zaten.

/dodge

sg-1 said:

/crit

gimme more!

Devletin parasıyla, devletin 2 bankasından aldığın 750 milyon dolar + Katar'dan dilenilen 450 milyon dolar ile, devletten aldığın Sabah Gazetesi'nin hesabını ver, CHP 4 hesapta usülsüzlük yaptıysa başkasına bırakmaz kendisi kapatır. Unakıtan'ın vergi affı, Cumhurbaşkanı'nın kayıp trilyonları, Başbakan'nın Ülker ortaklığı - gemicikleri... Sen bunların hesabını ver ben 4 hesaptaki usülsüzlüğü açıklarım. Yüzsüz yüzsüz neyin sorgusunu yapıyorsun be? İnsan utanır laf söylemez artık ama utanan adamın yüzü olur.

Drakhan ne sorgusu ? kim sorgulamış ben mi ? Sen CHP ben AKP filanmıyım ? neyin hesabını kim versin ? . Bu mesajı hangi mesaja cevap olarak attın ? ya da kime attın ? Biz kimiz ? Karıştırdın sanırım herkesi.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Drakhan ne sorgusu ? kim sorgulamış ben mi ? Sen CHP ben AKP filanmıyım ? neyin hesabını kim versin ? . Bu mesajı hangi mesaja cevap olarak attın ? ya da kime attın ? Biz kimiz ? Karıştırdın sanırım herkesi.

forumda akpyi savunan insan olarak bunlarin hesabini istiyorsan, bende chpyi savunan insan olarak bunlarin hesabini istiyorum once onlara cevap ver diyor.

eger bunu da anlamazsan arapca olarak da yazdirabiliriz, ne de olsa turkce travma yaratiyor yurdum insaninda.
Mesaj tarihi:
O geğil de Bakanın elektrik zammıyla ilgili yaptığı şahane açıklama gözlerimi doldurdu:

"İnsanlar elektirik tasarrufu yapsın diye zam yapıyoruz." Gerçekten mantığa hayran kalmamak işten değil!
Mesaj tarihi:
Hehe senelerdir bir tane konu bulmuş sevinçle açsın tabi =) Hükümet dokunulmazlıkları kaldırsında olayın üzerine gidebilelim değil mi? Maliye bakanından sıra gelirse tabi eheh.
Mesaj tarihi:
merak etme horizon, cok guzel okuyoruz biz yazilari. hem haberde hem de baslikta "BAKIN ISTE CHPNIN ACIGINI BULDUK, MINIONS ATTACK!1!" seklide bir hava var. olay nedir? super onemli, ulkenin gundemini belirleyen (lol) bir kanala chp para vermis. amman cok onemli. hemen iceri atalim chplileri. ama durun!1!!1 dokunulmazlik var atamazsiniz HAHAHAHAHAHHAHA

simdi eminim ki baykal arka planda yildirimlar simsekler esliginde ayni evil kahkahayi atiyordur. (ha normalde de evil orasi ayri)

yanlis anlama, hesapta usulsuzluk olduysa elbette sorusturulacak, sorumlular cezalandirilacak. ama dokunulmazliklar kalkacak olsa maliye bakani nitelikli dolandiriciliktan iceriye girecek kadar (cumhurbaskanida kayip trilyondan girecekti ama nolduysa binlerce sayfalik dosyalar "kaybolmus", bak sen su allahin isine) zivanadan cikmis bir ulkede bunlar bana konu saptirma, "bak onlarda yapmis!!!" tarzi dikkati kendinden uzaklastirmaya yonelik hadiseler olarak geliyor.

tabii sen en akillimizsin, bize gorunmeyen seyler sana gun gibi ortada. buyuk bi ihtimalle bende algi ve dusunme yetimi kaybetmisimdir biraz, olabilir. affet =(
Mesaj tarihi:
simdi benim kafam karisti? Oo

abayasa mahkemesi CHP li elitist burokratlardan olusmuyormuydu?

ordu yokmuydu arkalarinda? cuppel idarbe filan yaptiriyorlardi?

e peki CHP yi nasil yargilayip suclu duruma dusurdu?

akp militanlari bu sorularimi cevaplarsa sevinirim
Mesaj tarihi:
Ben sizin ne şekilde saldırdığınızı görüyorum boş boş bakarak. Sanki habertürk benim de o haberi yapan benim gibi leoparda yazmış gaz gaz bir yazı.

Forum başlığının en başından sonuna kadar bakarsanız , haber yerine bu başlığı neden açtığıma dair direk olarak kişisel saldırı başlamış.

Nediyeyim ki belli ediyorsunuz zaten kendinizi :) Aciz olmayın lütfen. Haberle ilgili bir yorumum varsa buyrun ona cevap verin. Kişisel saldırıları da öm den yapın.

Başka bir yazımda yazmıştım , ben böyle oturup haberleri post etmiyorum sık sık . nadir haber postu açıyorum parmakla sayılır o da. Açmamaın sebebi , sadece kendi siyasi görüşünü destekleyen haberleri post edip diğerlerini yokmuş gibi görmezden gelenler için açtım. Hani taraflı yayıncılık hesabı. Açıkça görüyoruz burda zaten insanların yaklaşımlarından ne kadar tarafsız olduklarını ne kadar ön yargısız olduklarını...

Bu yüzden bana boş boş saldırılar yapmanız birşey ifade etmiyor. Herkes kendini bilir.
Mesaj tarihi:
nedense psotladigin haberlerin hepsi akp ye karsi muhalefet yapan gurup ve kisilerin hatalari ile ilgili ve siritarak aciyorsun

ha umrumda dgeil acip acmaman ama

said:
nadir haber postu açıyorum parmakla sayılır o da. Açmamaın sebebi , sadece kendi siyasi görüşünü destekleyen haberleri post edip diğerlerini yokmuş gibi görmezden gelenler için açtım. Hani taraflı yayıncılık hesabı.

diyip aynisini kendin yaparsan komik olursun

yada ahrbdien kafan cok karisik kendini tarafsiz filan saniyorsun
  • Yeni Oluştur...