Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Dev

Öne çıkan mesajlar

Malum yaz sezonunun açılışıyla okuyan kesim okuldan koparak bir hayli özgürleşti ve pati komün genellemesi olarak bünyeyi oyuna, diziye, animeye verdi haliyle. Hem konsolu almış olanların deneyimlerini alsak hem de benim gibi ps3 almak isteyen genç arkadaşlara yardım niteliğinde yorumlar yazsak hoş olur diye düşündüm.

Topic açma geleneğine uyarak bir kaç sorumu yazıyorum.

1. 20gb, 40gb, 60gb ve 80gb arasında ps2 oyunlarını çalıştırmak, ekstra slotlar ve bir kaç abudik özellik dışında, bariz fark mevcut mudur? Grafik falan yalan olur mu?

2. Ps3 e korsan oyun çıkmış mıdır, korsan çalışmaları varsa ayrıntıları nelerdir? Oyunu indirip ps3 e atacaksak en az bi 60gb almamız gerekecek tabi. Bunun için korsan olaylarının içinden bir arkadaş biraz bilgi verebilir mi?

3. HDTV'im yok ama çok sevimli hanım hanımcık bir lcd monitörüm var. Aynı tadı aldığımızı söyleyenler de var bok gibi olduğunu iddia edenler de. Görüntülerde ne kadar fark olur?

4. Sırf MGS4 için aldığıma değer mi yoksa Kojima'dan hayır gelmez mi artık? (Sipoylerler nedeniyetiyle bakamadım pek mgs4 topicstralleasına. Gamespot ta herşeye 10 veriyor zaten. Biri objektif oluversin. Veya olmasın objektif, snake e tapıyorum ben, mgs fanı birisi gaza getirsin beni de alayım şu konsolu)

5. En uygun fiyata ps3 ü nereden alabilirim? Nereden alayım? Alayım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
Malum yaz sezonunun açılışıyla okuyan kesim okuldan koparak bir hayli özgürleşti ve pati komün genellemesi olarak bünyeyi oyuna, diziye, animeye verdi haliyle. Hem konsolu almış olanların deneyimlerini alsak hem de benim gibi ps3 almak isteyen genç arkadaşlara yardım niteliğinde yorumlar yazsak hoş olur diye düşündüm.

Topic açma geleneğine uyarak bir kaç sorumu yazıyorum.

1. 20gb, 40gb, 60gb ve 80gb arasında ps2 oyunlarını çalıştırmak, ekstra slotlar ve bir kaç abudik özellik dışında, bariz fark mevcut mudur? Grafik falan yalan olur mu?

2. Ps3 e korsan oyun çıkmış mıdır, korsan çalışmaları varsa ayrıntıları nelerdir? Oyunu indirip ps3 e atacaksak en az bi 60gb almamız gerekecek tabi. Bunun için korsan olaylarının içinden bir arkadaş biraz bilgi verebilir mi?

3. HDTV'im yok ama çok sevimli hanım hanımcık bir lcd monitörüm var. Aynı tadı aldığımızı söyleyenler de var bok gibi olduğunu iddia edenler de. Görüntülerde ne kadar fark olur?

4. Sırf MGS4 için aldığıma değer mi yoksa Kojima'dan hayır gelmez mi artık? (Sipoylerler nedeniyetiyle bakamadım pek mgs4 topicstralleasına. Gamespot ta herşeye 10 veriyor zaten. Biri objektif oluversin. Veya olmasın objektif, snake e tapıyorum ben, mgs fanı birisi gaza getirsin beni de alayım şu konsolu)

5. En uygun fiyata ps3 ü nereden alabilirim? Nereden alayım? Alayım mı?

1- 20 gigaböreklikler üretimden kalktı zaten. 40 da memory stick girişi yok, 2 tane USB portu var 4 yerine, bi de backwards compatibility yok, ps2 oyunlarını falan oynayamazsın yani. Grafik olarak hiç bir farkı yok, alayı HDMI çıkışlı zaten.

2- Korsan zor, blu-ray falan, yaş o iş gibi.

3- Aynı tadı alıyoruz diyenler yalan söylemiş, normal tv ye takıyosun, grafikler yine BAYA iyi, ama HD'ye bağlayınca aslında önceden o kadar iyi olmadığını farkediyosun. Akıcılık falan sağlayamazsın normal tv de, ama oynanmaz mı, oynanır gayet de güzel, arada fps düşer falan ama rahatsız olmazsın. Ama şöyle diyim, mgs4 de rebellarla PMC lerin kıyafetlerini bu kadar farklı yapmasalardı HD olmayan televizyonda bitirdiğim için bi bok yapamazdım. Göremiyosun küçük yazıları hiç bi şekilde, CoD 4'te altyazılar zor görünüyor, GTA4'de cep telefonuna mesaj gelirse vay haline öyle diyim. HD şart değil ama tam keyif için kesinlikle lazım.

4- MGS4 system seller mı diye soracak olursan bence kesinlikle evet. Bir kere kendi açımdan bakıyorum, MGS fanıyım ağır o yüzden objektif bir yorum yapmam imkansız ama oyun kusursuz nerdeyse(bigün daha iyisini yaparlar diye umduğum için nerdeyse diyorum). System seller bir oyun kesinlikle, bir kere mgs olmasının yanı sıra aletin kapasitesini ortaya koyuyor tamamen. Ağlıyodum lan oyunu oynarken nerdeyse.

5- Uygun fiyatı bilemiycem ben Amerika'dan getirttim, onu diğer topicte yazmışlar ordan bakarsın. Al.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikadan gelen aletle, Avrupa aletlerinin Farkı vardır. Kimse değinmemiş.. Pal ve Ntsc
O teknosadaki pahalı aletler Pal oluyor. Amerikadan ordan burdan gelen aletler ise Ntsc.. Ntsc alırsan online oynamak istersen oyunu sorun yaşarsın. O yüzden farkı öderim Online önemlidir benim için dersen Pal makine öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika veya Avrupa'dan nereden getirticem. Arkadaşa al bi dükkandan mı diyim ne diyim. Var mı online shop veya bu işlerin üstadı olan bir yer falan?

bir de ps2 oyunu falan oynamak istemiyorum. 40lık yeter dimi bana? bir de sonradan hafızayı arttırmak oluyor denilmiş bir yerde, o ne ayak?
Sosyal ağlarda paylaş

Kendin getirteceksen her türlü pahalıya patlar. Aletin kendisi 5 kilo, kargo parası girecek, gümrük girecek. En iyisi Avrupa'ya giden bir tanıdıktan istemek, el çantası kapacak bi tane de, benim ps3'üm oynamaya getirdim diye geçirecek, ne kargo parası ne gümrük parası derdi olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...