SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 okul zamanı derslerim 9da başladığı için en gec 2 de yatıyodum yaz geldi yine düzenim kaydı benimde 3-4de yatıyorum ama sabah en gec 12de uyanırım ondan pek bi sorunum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 iki gün uyumayıp düzene sokayım dedim. ikinci gün acayip moralim bozuldu olaylar yüzünden, gece birde yattım akşam 8-9 gibi uyandım şimdi yine uyumıcam aynı şey eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 03-13 fix şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 uyku düzeni mi.. O.o o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben şöyle düzelttim bunu, ama artık kontrolden çıktı uyarıyim: uyuduğun saatten 5 saat sonrasına alarm kur, 2-3 gün böyle yaptıktan sonra daha erken yatıyosun, yatmasan bile alarm kurmadığın halde 5 saat sonra (yani muhtemelen erken bi saatte) kalkıyosun. kafayı yicem ama ben dün bütün eklemlerim ağrıyodu şöyle bi 15 saat uyuyup kendime geliyim dedim yattım 6 saat uyuyabildim =/ artık geçen yazki gibi 14-15 saat uyuyamıyorum :( ama olsun gün de gece de benim oluyo böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gunde 5 saat yetiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 zaten sadece aptallar 8 saat uyurmuş.. öyle diyodu birisi.. gidip ağzını burnunu kırabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çözüm basit çalışmaya başladığın zaman düzene giriyor. Bende eskiden günde 15-17 saat pc başından kalkmazdım oyun oynardım yapıcak hiç birşey yoksa bile ekrana bakardım mal mal :D çalışmaya başlıyınca ister istemez değiştirmek zorunda kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Abi şu olay yüzünden şimdi trafik içind eolan ehliyet sınavımı batırıcam.. Alamıcam oraya braya gelcem.. Gece zerre uyumadım ve 4 saat trafiğe çıkıcaz şehirde..Sınava gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oper said: zaten sadece aptallar 8 saat uyurmuş.. öyle diyodu birisi.. gidip ağzını burnunu kırabiliriz. erdal demirkıran. o isimde bir kitabı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kitabı biliyom zaten ondan söyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi kere akşam 6da yatıp bi sonraki gün 11de kalktım. rekorum budur benim, yalnız bu kadar uyuduktansonra insan über zinde olacağına 4 gün uyumamışa dönüyor edit: bu arada deliksizdi bu, her uykumda olduğu gibi yılda bir kez gece bi kez uyanıyorum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 1 hafta fln günde 5 saat uyu.Sonra yatmak istediğin saatten bir saat önce bütün elektronik eşyalari kapat sonra süt/votka karişimi yap asdada belki işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 @ghost_boo 4 saat trafikte sınav ne iştir, ne olayı var, benimkinde 2-3 bina etrafında tur attık, "tmm in arabadan bu kadar yeter" tarzı bi sey soylediler, bitti sınav. @konu uyku duzeni konu olarak efsane zaten. cocukluumdan beri hep gec yatıp gec kalkıorum. bi ara duzene girmeye calısırsam en fazla 1 hafta falan tutturabiliorum o duzeni. ama senelerden sonra doktora gittiimde uyku apnemin olduu meydana cıktı. (izleyenlere; recep ivedik'in filmde "uyku aknesi" die bahsettii olay asdf :o) yani uyurken yeterli oksijen alamama. bunun yuzunden seneler boyunca gun icinde hep yorgun hep uykum varmıs gibi hissediodum. solunum yolunun dar olmasıyla ilgili bi olay bu. yani demek istedigim su: eger boyle (gec uyumak dısında) sabah kalktıgınızda hic uykunuzu alamamıs, gun icinde hep yorgun, dalgın, bezgin hissediosanız siz de bi kontrol ettirin kendinizi. kilo sorununuz varsa ilk once kilo vermeniz gerekir, ama yoksa tonsil aldırma falan gibi basit bi cerrahi operasyonla bu olaydan kurtulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar