Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku düzeni...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

ben şöyle düzelttim bunu, ama artık kontrolden çıktı uyarıyim:

uyuduğun saatten 5 saat sonrasına alarm kur, 2-3 gün böyle yaptıktan sonra daha erken yatıyosun, yatmasan bile alarm kurmadığın halde 5 saat sonra (yani muhtemelen erken bi saatte) kalkıyosun. kafayı yicem ama ben dün bütün eklemlerim ağrıyodu şöyle bi 15 saat uyuyup kendime geliyim dedim yattım 6 saat uyuyabildim =/ artık geçen yazki gibi 14-15 saat uyuyamıyorum :( ama olsun gün de gece de benim oluyo böyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

@ghost_boo
4 saat trafikte sınav ne iştir, ne olayı var, benimkinde 2-3 bina etrafında tur attık, "tmm in arabadan bu kadar yeter" tarzı bi sey soylediler, bitti sınav.

@konu
uyku duzeni konu olarak efsane zaten. cocukluumdan beri hep gec yatıp gec kalkıorum. bi ara duzene girmeye calısırsam en fazla 1 hafta falan tutturabiliorum o duzeni.

ama senelerden sonra doktora gittiimde uyku apnemin olduu meydana cıktı. (izleyenlere; recep ivedik'in filmde "uyku aknesi" die bahsettii olay asdf :o) yani uyurken yeterli oksijen alamama. bunun yuzunden seneler boyunca gun icinde hep yorgun hep uykum varmıs gibi hissediodum. solunum yolunun dar olmasıyla ilgili bi olay bu.

yani demek istedigim su: eger boyle (gec uyumak dısında) sabah kalktıgınızda hic uykunuzu alamamıs, gun icinde hep yorgun, dalgın, bezgin hissediosanız siz de bi kontrol ettirin kendinizi.

kilo sorununuz varsa ilk once kilo vermeniz gerekir, ama yoksa tonsil aldırma falan gibi basit bi cerrahi operasyonla bu olaydan kurtulabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...