Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku düzeni...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Uyku düzeni için 1 gün sabahlayıp ertesi gün erken yatarım olmuyor, uyuyamazsınız. Bende yaramıyor en azından.
İleri ata ata yatacaksınız. Gece 2'de yatıyorsanız ertesi gün 4'te, sonraki gün 6'da falan diye gidecek. Öyle hakkaten sağlanıyor düzen. Maymun da olunmuyor hem, mis gibi.

Okul varken 9 dedin mi yatarım, gece 3'te kalkarım misler gibi. İle yarayan kısmı 11-3 arası zaten uykunun. Kalan zamanlarda uyumasanız da oluyor.
Okul yokken de 9-10 falan gibi kalkmaya çalışıyorum, içimdeki emekli albay diriliyor böyle sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

işim de yok bişe yaptığım da yok.. gece 12-1 sularında bazen 2 de yatıyorum.. gerçi yatış saati önemli değil. kaçta yatarsam yatayım 8 de dikiliyorum. yatakta döne döne 9 u zor ediyom.
erken kalkınca da yapıcak bişe bulamıyo insan. bence uyuyun siz bol bol..
Sosyal ağlarda paylaş

BoDrUmLu said:
Bir işin olursa yada kendini bir şeye karşı sorumlu hissedersen kalkarsın. 2 hafta bodrumdaydım en erken uyandıım saat sabah 11di. genelde 11-13 arasında uyanıyordum.İşe başladım, şimdi 7 dedin mi gözlerim açılıyor sabah daha saat çalmadan.

bu
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
13.40'ta kalktım bugün mesela. Çok kötü bi duygu, uyuz gibi dolanıyorum böyle olunca bi kaç saat, tam uyanmam akşamı alıyor..

evet aynen öyle. insan ögleden sonra kalkınca sanki gün boşa gitmiş gibi geliyor, ben öyle hissediyorum. zaten ayılana kadar 1-1.5 saat geçio. saat oluo 3, güneş inmeye başlıo, gün bi anda bitio, bi tuhaf oluyorum. O gün boşa yaşamışım gibi gelio.
Halbuki erken kalkınca bakıosun bi türlü geçmek bitmio gun. Saat surekli erkeni gosterio. Sanki çok daha uzun yaşıyomuşum, hayatımı mumkun oldugunca değerlendiriyormuşum gibi hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BoDrUmLu said:
Kendine bi program ayarla, sabah koşu yap, yüzmeye git ne bilim =)
yada arkadaşlarınla gez toz. kızlarla takıl =)
hiç olmadı bi yere gir çalış, hem yapcak bişi olur hem de para biriktirirsin =)

işte bu söylediklerinin hepsi çok büyük sorun benim için.. köy gibi bir ilçede yaşamaktayım. mezun oldum. arkadaş çevresi sıfır.. iş arıyorum zaten ama yaz tatili geçirmek için iş değil.
:(
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence online oyun kovalayacağına akşam 11 gb geç odanda kitap oku, zaten bi bayıyo o kitap okuma işi ki yarım saate vuruosun kafayı yatıyosun.

sonuçta erken kalkmanın tek formülü erken yatmak. erken yata yata kendiliğinden erken kalkmaya alışırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...