BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 naraso said: şu beşde yatım 3te 4te kalkan arkadaşlar. yahu ben 8de yatıyorum en geç 2de ayaktayım nası oluyor o )=. eskiden yapıyodum 14te yatıp 24te kalkıyodum :'( aynen artık 5 tede yatsam 6 da yatsam 12 de ayaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 gece hangi saatte yatarsam yatayım ister 3 olsun ister 5 olsun sabahleyin 10-11 gibi kalkarım uyku süresi önemli deil, uyanma saati önemli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 urmesque said: bulursan çözüm bana da söyle =) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Uyku düzeni için 1 gün sabahlayıp ertesi gün erken yatarım olmuyor, uyuyamazsınız. Bende yaramıyor en azından. İleri ata ata yatacaksınız. Gece 2'de yatıyorsanız ertesi gün 4'te, sonraki gün 6'da falan diye gidecek. Öyle hakkaten sağlanıyor düzen. Maymun da olunmuyor hem, mis gibi. Okul varken 9 dedin mi yatarım, gece 3'te kalkarım misler gibi. İle yarayan kısmı 11-3 arası zaten uykunun. Kalan zamanlarda uyumasanız da oluyor. Okul yokken de 9-10 falan gibi kalkmaya çalışıyorum, içimdeki emekli albay diriliyor böyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bende 2 gündür düzelttim sanıyodum.bu gece arkadasla heroes atınca bozdum yine. beklicem yine aksama kadar tekrar düzeltcem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bir işin olursa yada kendini bir şeye karşı sorumlu hissedersen kalkarsın. 2 hafta bodrumdaydım en erken uyandıım saat sabah 11di. genelde 11-13 arasında uyanıyordum.İşe başladım, şimdi 7 dedin mi gözlerim açılıyor sabah daha saat çalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 işim de yok bişe yaptığım da yok.. gece 12-1 sularında bazen 2 de yatıyorum.. gerçi yatış saati önemli değil. kaçta yatarsam yatayım 8 de dikiliyorum. yatakta döne döne 9 u zor ediyom. erken kalkınca da yapıcak bişe bulamıyo insan. bence uyuyun siz bol bol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 O daha güzel işte oper, kendinle gurur duymalısın, herkesden çok yaşıyosun. Uyumak yaşamı boşa harcamak (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aga evde oturuyom ya yapacak bişe yok. yaşasam tamam da :D mal mal oturmaya yaşamak denirse yaşıyorum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kendine bi program ayarla, sabah koşu yap, yüzmeye git ne bilim =) yada arkadaşlarınla gez toz. kızlarla takıl =) hiç olmadı bi yere gir çalış, hem yapcak bişi olur hem de para biriktirirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 13.40'ta kalktım bugün mesela. Çok kötü bi duygu, uyuz gibi dolanıyorum böyle olunca bi kaç saat, tam uyanmam akşamı alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 BoDrUmLu said: Bir işin olursa yada kendini bir şeye karşı sorumlu hissedersen kalkarsın. 2 hafta bodrumdaydım en erken uyandıım saat sabah 11di. genelde 11-13 arasında uyanıyordum.İşe başladım, şimdi 7 dedin mi gözlerim açılıyor sabah daha saat çalmadan. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 alarm kurmayı deneyebilirsin. bir de evde sabah senden erken kalkan birisi varsa ondan rica et zorla uyandırsın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yav said: 13.40'ta kalktım bugün mesela. Çok kötü bi duygu, uyuz gibi dolanıyorum böyle olunca bi kaç saat, tam uyanmam akşamı alıyor.. evet aynen öyle. insan ögleden sonra kalkınca sanki gün boşa gitmiş gibi geliyor, ben öyle hissediyorum. zaten ayılana kadar 1-1.5 saat geçio. saat oluo 3, güneş inmeye başlıo, gün bi anda bitio, bi tuhaf oluyorum. O gün boşa yaşamışım gibi gelio. Halbuki erken kalkınca bakıosun bi türlü geçmek bitmio gun. Saat surekli erkeni gosterio. Sanki çok daha uzun yaşıyomuşum, hayatımı mumkun oldugunca değerlendiriyormuşum gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Herkes nekadar geç uyandığından bahsetdiyo anam bu ne sidik yarışı.Bitanenizde çözüm bulsanızza 3 sayfa msj olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Xo said: BoDrUmLu said: Bir işin olursa yada kendini bir şeye karşı sorumlu hissedersen kalkarsın. 2 hafta bodrumdaydım en erken uyandıım saat sabah 11di. genelde 11-13 arasında uyanıyordum.İşe başladım, şimdi 7 dedin mi gözlerim açılıyor sabah daha saat çalmadan. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çikilop said: Herkes nekadar geç uyandığından bahsetdiyo anam bu ne sidik yarışı.Bitanenizde çözüm bulsanızza 3 sayfa msj olmuş. işe başlasınlar bak nasıl düzene giriyo seve seve veya ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cikilop nikini cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 BoDrUmLu said: Kendine bi program ayarla, sabah koşu yap, yüzmeye git ne bilim =) yada arkadaşlarınla gez toz. kızlarla takıl =) hiç olmadı bi yere gir çalış, hem yapcak bişi olur hem de para biriktirirsin =) işte bu söylediklerinin hepsi çok büyük sorun benim için.. köy gibi bir ilçede yaşamaktayım. mezun oldum. arkadaş çevresi sıfır.. iş arıyorum zaten ama yaz tatili geçirmek için iş değil. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sabah 7 buçukta uyudum, 10.30 gibi gelen bir mesajla uyandım sonra yarım saatte bir başka mesajlar neredeyse hiç uyuyamadım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya bence online oyun kovalayacağına akşam 11 gb geç odanda kitap oku, zaten bi bayıyo o kitap okuma işi ki yarım saate vuruosun kafayı yatıyosun. sonuçta erken kalkmanın tek formülü erken yatmak. erken yata yata kendiliğinden erken kalkmaya alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ben koca sene geç yatıp erken kalktım bi yandan sonra bünye alışıyo, evet belki her türlü organın senden nefret ediyo ama alışıyo sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ben fix en geç 10'da kalkarım. O da çoooook nadir olur. normalde 8-9'da uyanmış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Okul bittikten sonra ilk defa erken yattım 1 gibi. Sabah ta 6:30 da kalktım. Süper bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya çok salak olacak ama... bi süre erken yat. denemişindir kesin ama bu etkili olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar