irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bu guzel filmimiz biz ademoğullarına ne kadar hayvan oldugumuzu anlatıyor.Oldukca ceşitli hayvanları,asklarının her evresinde gozlemlemiş yonetmen,belgeseli 2 yılda tamamlamıs. ask için rekabet-kur yapma-ciftleşme-hamilelik ve dogum mucizesiyle son buluyor... 15 e yakın kus,kanguru,zurafalar,aslanlar basrol oyuncuları filmin. Tam bir gorsel sölen klişe butununu izninizle kullanacagım,cunku sahneler muziklerle ole guzel baglanmıs ki birbirine gorulmeye değer.Filmin basında kahkahalar gulunuyor,sonundaysa ilginç bir huzun çökuyor( bu gözlem 5 kişilik deney grubuyla gercekleştirilmiştir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Merak ettim.Bi ara kesin bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cok tatlı cok öyle boyle değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 antalyada yada internette temin edebileceğim biyer bilen varmı acep? merak ettim de filmil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İstanbul'da izlemiştim, Müzikler Philip Glass'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar