Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 getbackers ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tüh be hemen bildin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Biraz kasabilir... Pek tanındık bi anime değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tombiks :P westerndemi geçiyor ippondamı? japonyada geçiyorsa Hidamari no Ki tarzı bişi olmalı ki sanmıyorum onun çizimleri güzeldi. Bu çok eski bişeye benziyor beni aşar =) not: kesin westernle alakalı değildir 1 bölümünde bununla illgili konu vardır onu bulmuşsundur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hiçbiri değil kasacak bu çok kasacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum :S bir ipucu daha alsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 buyrun... bu baya kolaylaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Heidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Theghosthand said: Heidi ahahahhah yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Başka bir resim varken tekrar resim koymasak ve sadece bir önceki resmi bilen resmi koysa çok daha güzel olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben biliyom ama söylemiycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Now and then, Here and there İyiki bir ev taşıyorduk. Meydanı boş bulan yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Abi millet deliler gibi bilmiş ben hiçbirini bilmiyorum nerdeyse. Gidip yeni harddisk falan alıp durmadan anime mi izlesem napsam yetişmek için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 heh imkanı yok, zaten ya biliyorsun ya da bilmiyorsun durumu var. nhk ve sukuran'dan baş karakter filan koymuşlar misal. ya da gidip 73 petrol krizi'nden anime koyuyorlar işte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Sam said: ya da gidip 73 petrol krizi'nden anime koyuyorlar işte. (:P) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kuyruklu yalan Ben gayet yakın zaman popüler animelerini koyuyorum cevaplarkende bir iki gün bekliyorum kimse cevaplamazsa cevap veriyorum yoksa pek bir zevkli olmaz >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 herkese göre kazık soru farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bundan sonra soruyu bilen yeni resim koysun yada pas geçsinki bekleme olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yeni cevabini bulamayacagim anime sshot larigormek isteriz. edit, koymuslar yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hunter x hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 school rumble ve xxxholic dışında bilemedim. rezillik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 valla böyle kafasına esen koyuyor, birşey anlaşılmıyor. patlak oldu gibi ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Virüs göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar