Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yok, kaede biliyor zaten elinizi çabuk tutun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Angel Heart olsa gerek, yükledim duruyo ama izlemedim. Doğruysa pas çıkıyorum koyarsınız bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 /sam http://img520.imageshack.us/img520/126/1215999338749wu2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 lol nosfe bildi, angel heart doğru. ben koymuyorum, isteyen koyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mecha koymayacaksa strum koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yok Sturm koymasın. Adam en son 25 sene önce izlemiş anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 harbi ha city hunter 90-95 animesi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ilk resimden bilemezseniz 2. ye tıklayınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bildim bildim bildim ama önce tokatlamam gereken 2 ejder var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ilk resimden bilmemişsindir herhalde :P ne kesiyorsun yine biz raid bile yapamıyoruz yokmu zul aman yaptıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Record Of Lodoss War - OAV? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 doğru. tv serisi ova da thief kardeş takıyordu o zımbırtıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Dragonfire said: mecha koymayacaksa strum koysun. eywallah hacım pek o kadar eski değil, 3 bölüm OAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Space Battleship Yamato diyesim geldi ama adamlar uzayda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bende var bu akşama kadar bilen çıkmazsa evdeki makineden bakıp söylerim ne olduğunu.(kaedemsi oldu biraz idare edein :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sturm geç kaldı, Kirei bildi, kaldığımız yerden devam. Dragonfire said: ilk resimden bilmemişsindir herhalde :P ne kesiyorsun yine biz raid bile yapamıyoruz yokmu zul aman yaptıran? Yok ikinci resimdeki tiara çakması zımbırtıdan çıkardım. İlk izlediğim animelerden biriydi lodoss war. Çok zor çıkartırdım diğerinden :> WoW da değil, baldur2 de ejder kesicektik de Nalia keep den sonra işi çıktı bir topaçın ejder mejder yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Porco Rosso mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 doğru yanıt Cockpit olacaktı yeni soruyu alalım @Kireii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Çok kolay soruyorum. Bir movie, bir süre sonra uzunca bir serisi de yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Blood: Last Vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Evet ^^. Yeni soruyu alalım Sturm Efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kolay sordum 1- bu bir devam serisi 2- "yeni nesil tapınak şövalyeleri" türünden birşeyler düşünün, aklınıza gelir ------- 18.00'e kadar tahminleri alalım, bilen çıkmazsa yeni screenshot koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Orta resimdeki tipe gel. omg filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 acayip şekilde rangers diyesim geliyor ama ne rangersti hatırlamıyorum. Tv de izliyorduk sanırım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar