Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gece 3 sabah 11 arası işte, 19dk sora bitiyor bugünkü zate :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hergün mü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 arkadaşlar şimdi günlük 2.6 mı ne çekiomuşuz. bunu arttırmanın fln bi yolu yok mu para veriyim artsın ya 10 fln olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bütün standart premiumlar 5g TRAFFIC diyor şimdi ben günlük 5 mi çekebiliyorum yani. trafficshare volume purchase var mesela 100 GB Traffic 10 euro diyo ne bu accountu komple mi 100gblık yapıo günlük anlamıyorum anlamadım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gece 3'den sonra çek, 26GB günde çek. O da yetmezse evet fazladan kota satın alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Traffic share alabilirsin, de onlarda ayrı bir kazık. Yeni kampanya iyi oldu download programı kullananlar için TrafficShare Accounta yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şunları soruyorum ben o zmn 1) Şu an günlük 5 GB çekme hakkım mı var? 2)100GB TRAFFIC SHARE 20 milyon, bunu alırsam accountum ömür boyu günlük 100gb çekme hakkına mı sahip olacak? edit: ha o şöledir heralde 100gb çekme hakkım olur 100 gb çekince biter. evet kolay bi mantıkmış aslında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 100gb traffic alırsan işte günlük 2.6gblık kotan bittikçe ordan aktarcak 1gb lik parçalar halinde. kotan olduğu sürece, maximum şu kadar çekebilirsiniz diye bir limit yok benim bildiğim. traffic varsa elinde istersen 20gb indir günde :p bir günde kaç gb çekebiliyorsan çekersin işte ekstra 100-200gb alırsan :) artı bide rapid points var 150 puan 1gb mi ne öle bişi ediyor. gene günlük kotan bitince burdan aktarıyor. 3 aylık üyelik alsan 3000 rapid points 30+gb lik elinin altında kota oluyor. günlük 2.6 hedesi bitince hop hop burdan aktarır gene. (bunların settings kısmında ayarı var istemezsen aktarmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bir program var böyle sıraya sokuyor dosyaları, beklenilmesi gereken süreyide bekliyor ve bu sıraya göre indiriyor. Şuan onu kullanıyorum. Geceleri bırakıyorum. Premium üyeler için de premium bölümü var ve direk indirebiliyor aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 FlashGet ve benzerlerinden Scheduled download yapıyorum artık ben. Bilgisayarı açık bırakıp yatıyorum 3'te downloada başlıyor, 11'de de bilgisayarı kapatıyor, leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Schedule (tu) Bu betasal olay ne zaman bitecek acaba, o kadar download sonrası, sabah halen kota kaldığını görmek gibisi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Eve Schedule süper oldu, IDM ile yapıyorum ben çok güzel oldu. Yatarken zart diye başlatıyor 11 de bitiriyor downloadu :P 14gb traffic kalmış hala şaka gibi. Bitiremedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Schedule önceden de vardı ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Happy hours için ya, eskiden var mıydı happy hours. Yeni öğrendim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Yoktu yeni geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Gangren' e söyleyin sussun ozaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Schedule dediğin şey Flashget'in ilk versiyonlarından beri vardı, Happy Hours olmadan önce de - 01:00'de 2.66GB verildiğinde - kullanılıyordu, onu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Greeny said: Evet Happy Hours süper oldu, IDM ile scheduled download yapıyorum ben çok güzel oldu. Yatarken zart diye başlatıyor 11 de bitiriyor downloadu :P 14gb traffic kalmış hala şaka gibi. Bitiremedim :P fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 @Spidezor sağolasın :) @Gangren, şaka yapıyoruz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ya şimdi benim rapidde 1ay uzatacak puanım var ve 7nisanda bitecek şu an ki, ama ben hemen uzatmak istemiyorum. bi 15 gün falan bekleme şansım varmı bittikten sonra, hesap silinmesin puanlar boşa gitmesin.. yani 21 nisanda falan puanlarımı kullanıp tekrar açmak istiyorum. sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 olması lazım dediğin şekide, süre bitince mail gelcek bilmemkaçgün sora silicez accnizi yenilemezseniz diye, 20gün falan bişi olması gerek o sürenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 14 gün o bekleme süresi. benim account da silindi öyle uzatmayı beklediğim için boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 in addition to the Premium HappyHours, RapidShare is glad to announce another good news for Premium customers. Our latest upgrade enables us to permanently raise the traffic credit to 5 GB per day. Up to 25 GB of traffic can be collected. eski düzene dönüyoruz yavaş yavaş, üstelik happy hour da duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yok abi remote upload yapmama rağmen dibine vuramıyorum kotanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar