Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 12 gibi gözüküyor kimse emin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Birikme sınırı zaten 12'ydi aylardır, günlük birikmede de bir değişiklik olmamış, 2.6 GB aldım az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 evet dünkü gibi fullemedi, 2.6 verdi yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Baggio said: Birikme sınırı zaten 12'ydi aylardır, günlük birikmede de bir değişiklik olmamış, 2.6 GB aldım az önce. ben accountumu dün açtırdım 0 dan, 12gb birikmesi mümkün değil. tek seferlik birşeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sanırım TEK sefere mahsus, herkesi fullediler. Ben bir düzeltme bekliyorum ama çok yakında. James Bond filmlerini indiriyorum mesela, her film 2.28 GB hergün 1 film izleyebiliyoruz - YETİŞMİYO. Bu 12 GB bonus iyi oldu ama YETMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Dosya çeşitliliği açısından biraz daha güçlendiğinde Netload denemeyi düşünüyorum ben, kota yok orada. Güncel dizilerin hepsi Rapid'le beraber Netload'a da konuyor genelde de, oyunlar ve filmlerde hala Rapid güçlü malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 + 1 Baggio, yıl sonunda toparlanır diyorum. İnsanların rapidshare alışkanlığını bırakması lazım. Rapidshare in işte yıllardır gelen arşivi var, o yüzden çok çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 3-4 Ay içinde rapid de kotayı yükseltir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Kredi kartı ile RS alabileceğim Reseller biliyor musunuz? Güvenilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 rapidin tek gücü , eskiden tekel olması o kadar.. 4-5 sene sonra bu şekilde giderse rapidin adını sadece arşiv için anıcaz , onu da yavaş indirmeye katlanıcaz freeuser olarak.. netload da sapıttı bu aralar , gereken yatırımı yapmıyolar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Gangren said: Kredi kartı ile RS alabileceğim Reseller biliyor musunuz? Güvenilir :) Ne farkı var ki, daha mı ucuz veriyorlar? PayPal yeterince güvenilir yani direk RS'den alsan, ondan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Dizileri hep x tane hosttan çıkarıyorlar gayet iyi ama oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Netten oyun indirmiyoruz ki biz arcane, legal adamlarız, naptın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ben indiriyorum hacı kimse kusura bakmasın. Bethesda'ya para vereceğime rapide veririm ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 abov skandal sdf. bu arada premium zone'u yeniliyorlar, preview koymuşlar. http://rapidshare.com/rundgang_pz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Baggio said: Gangren said: Kredi kartı ile RS alabileceğim Reseller biliyor musunuz? Güvenilir :) Ne farkı var ki, daha mı ucuz veriyorlar? PayPal yeterince güvenilir yani direk RS'den alsan, ondan merak ettim. Paypal'e tanıtmamıştım kartı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bu aralar yenileme çalışmaları neyin var, geçen günkü gibi havadan GB traffic neyin ekleyebilirler arada bi,bekliorum ben. traffic kısmını full tutmamak lazım pek yoksa benimki gibi 8gb varken 12gb eklenince üstüne, hedaye verilen 8gb in boşa gitmesi drumu şeyedebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Dün gece 6GB'a yakın kota verdiler beleşten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 happy hours diye birşey eklendi, vede biriken kota 15gb a çıktı,test yayını şu an. HappyHours for Premium customers March 19, 2009 We will now implement HappyHours for our Premium customers, so you can use our infrastructure in the best possible way. Currently, the HappyHours will be active from 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time since that is the only time during which there is unused bandwidth left. During that time, only 10% of the data volume you download will be charged to your traffic balance. So if you download 300 Megabytes during HappyHours, only 30 Megabytes will be accounted. This applies also if you use RapidPoints or TrafficShare for your downloads. The amount of unused traffic that can be accumulated has been raised from 12 Gigabytes to 15 Gigabytes. Please note that this has to be regarded as a test, and we can reverse the modifications or change the time and percentage rate of the HappyHours at any time if neccessary. bu 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time bizde tam saat kaça geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 4 - 12 olması gerekiyor. Dün geceki olay buymuş demek ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 2de dlye bırakıp yatsam, 11de kalksam gg zaten ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Gangren said: 4 - 12 olması gerekiyor. CET = GMT +1 değil mi, biz de GMT +2'yiz, 3-11 olması gerekir sanki. Hatta aklıma geldi Premium Zone server time'a baktım da, orası 10 benim 11. Baya beğendim ayrıca değişikliği, 8 saat zaten 12GB falan demek, kotadan da 1.2 GB gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 rapidpoint için sadece download değil de hesap açmak için de happyhour olsaydı da 1 yıllık uzatsaydık güzel olmaz mıydı ha?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Geliyor download saati bakalım :p Arkadaşlardan 2 günde alabileceğim 5 sezonluk diziyi bu gece sırf Happy Hour diye kendim download edicem, Migros gibi kampanya yaptı adamlar maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Türkiye saati ile kaçla kaç arası dediniz? Rapid said: active from 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time gece 3 ile öğlen 11 arası gibi anlıyorum ben. 0300-1100 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar