Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Esh said: premium um aralik ortasi bitiyor allahtan.. netload ftw olacak heralde.. link yok onda da işte. Rapidshare tekeline almış herkes oraya upload ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sen upload etmezsen, ben upload etmezsem nasıl geçeriz netload'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 1080p bir film indiriyorsun 13gb, istediğin kadar biriktir kotayı toplamı 12gb ı geçmiyor.. Niye bukadar saçmaladılar anlamıyorum. Zaten nette linklerin yarısından çoğuk ölü. Telif hakkı olaylarından da çoğu giidiyor, geriye birşey kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 12 GB çok saçma yaaa... Bu ne oldu şimdi? Netload mıdır alternatifi? megaupload nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 şu anda verdiğimiz paraya değicek bir download servisi yok gibi , en güzeli usenext gibi sistemleri kullanmak.. netloadun rapid seviyesine gelmesi için 1 sene civarı arşiv yüklemesine ihtiyacı var gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 "Net boş kalmasın" mantığını aşıp ihtiyaç dahilinde downloada başlayınca Rapid o kadar da kötü değil, herşeyden önce arşivi çok geniş. Ek kotanın normal hesaptan pahalı olması falan saçmalık ve açgözlülük tabii ki ama ben hala yeniliyorum üyeliğimi şahsen. Herşey ne güzel giderken kendi tekellerini bozacaklar zorla, salaklıklarına doymasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 arşiv çok geniş olduğu için güzel evt. bana yaradı gerçi 1 tane izleyip 5 tane izlemeden dvd ye yazma sorada izleyememe sendromundan kurtuldum resmen. bide bi filme 13gb nedir yaw eheh ben 7-8 film şeyediyorum o boyuta toplam. dvdye neyin de yazılmaz o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 birbirimizin hesaplarını mı paylaşsak napsak, hesap 10gb ise bunun 5ini indirebilelim kalan 5i bırakıp diğer hesaba bakalım fln. amaç mesela ben 1 hafta boyunca hiç dokunmadığım oluyor(5-10mblık indirmeler haricinde) o sırada başkası yararlanabilsin. bazen de 20gb indirmem gerekiyor o zaman ben başkalarınınkinden yararlanırım fln. zaten security lock var bi sorun olmaz herkesin kilitli olduğu sürece. böle bi account havuzumuz olur ve içerdekiler birbirlerinden yararlanır.. farklı ip çokluğundan banlanma sorunu olacaksa her havuza 10kişi limit koyarız atıyorum. ne bilim abi bulun bişiler, olmuyo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 allah belasını versin ya premium üyelik alıyosun hala bişileri sınırlandırmay calışıyorlar günlük 2.66 gb ne ya 2 film indirdinmi bitiyor zaten bu konu hakkında bir bilgisi olan var neden bu sınırın konuldugu ve ne zaman kalkacagı vs ? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 $$$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Günde 2.6 GB'den 12GB'ye kadar birikiyordu galiba. Aşmak istersen TrafficShare'den yiyor, o da para. Zamanında günde 10GB'ye çıkardıkları sınırı bir anda bu kadar indirmeleri tekel şımarıklığı büyük ihtimal, şimdi Netload, Uploading, Uploaded bilmemne bin tane yere bölündüler, hayrını görsünler. Forumda var bu konuyla ilgili tartışmalar, yeni de değil baya bir zamandır var, her heyecan yaptığınızda konu açmayın lütfen. Satın alırken de yazıyor orada download koşulları açık açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 peki rapidshare e bu konuyu şikayet edemezmiyiz kendi sitelerinden contact falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Tekel sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 newshosting yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bide tekel olmazsa download etmek zorlaşıcak çünkü her site için ayrı forum vs gerekçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 rapid alacak gibi oldum geçen ben de, bi baktım 2.66 diyor. millet rapidde 100mb bölüyo zaten dosyaları. artık google'a "film adı"+rapidshare yerine "film adı"+netload yazıyorum. 100kb garanti, partlar 300mb falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 viole said: peki rapidshare e bu konuyu şikayet edemezmiyiz kendi sitelerinden contact falan neyi şikayet edicen merak ettim? adamlar fiyatı arttıracağına limiti düşürmekte buluyorlar çareyi. binlerce insan hayvanlar gibi upload yapınca ne server yeter ne hdd.. ha biraz yawşaklıkta yapmıyorlar değil tabi ama naparsın.. ama yıkılacak liderliği sonra başka biri standart olacak o da şımaracak sonra başkası falan böle gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 rapidsharein , senelerdir olusturdugu arsivi disinda hicbir +sı kalmadı su anda.. tahminim museri birakmayip sirketi kapatmaya calisiyorlar , baska türlü bir açıklaması gelmiyor yaptıkları şey ile alakalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben rapid account ını uzatırken birde 100 lük traffic share aldım. fakat şimdi Traffic left: 80 MB(+100) diyor bu +100 zımbırtısını nasıl kullanıcam ? bilen gören var mı hiç ? öptm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Kotan bitince otomatik oradan yemeye başlıyor, ek bişey yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yahu o zaman ne alaka ben 24 saat ya da öyle bişi bekliorm dün gece 1den beri 56mb de kaldı durdu trafficleft share mıdır nedir oda 105.00gb de kaldı. yani hiç bir işe yaramıyor mu bu aldığımız şey ? yine kelek gibi bir gün beklioruz yani :) mantığını anlayamadım olayın halen. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ya sen download yaptıkça TrafficShare kendi kendine azalıyor işte, oraya kota eklemiyor. 56MB kaldı diye download başlatıp denemez mi insan bi yav, eksiye düşecek de kredi kartından para çekecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 çekilecek dosyayı başlatmaya çalışırom bana 2.666gb traffic share sınırı diye hata veriyor. 105.00gb trafficshare left te öylece duruyor. yani inen ya da çıkan birşey yok demek istiyorum o 105.00gb'de 3-4 gündür öylece duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ben baya kullandım öyle de sonradan millet sevmedi ayar getirdiler herhalde ona, şöyle birşeymiş; Premium Zone * Settings: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Yüzüm çok pis güldü. Hatta halen sırıtıyorum. :D mcks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar