Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 haberturk.com said: TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşülenTCK’nın “Hakkı olmayan yere tecavüz” başlıklı 154 ve “İmar kirliliğine neden olma” başlıklı 184. maddelerinde değişiklikle, kaçak yapılaşmayı destekliyor, kamu arazilerini işgali suç olmaktan çıkıyor" yasa teklifi tartışmalara yol açıyor. Geçtiğimiz hafta 184. madde değişikliğiyle yansıyan ve cezayı kaldırarak iskan ruhsatı çıkarılmayan binalara elektrik, su vb. altyapı hizmetleri sağlanmasını meşru sayan, belediye başkanlarına cezayı kaldıran teklif hakkında AKP'li milletvekillerinden Veysi Kaynak: "Zorunluluk yok. Sadece hizmet veren belediye başkanlarımız cezalandırılma derdinden kurtuluyor” savunması yapmıştı." haberturk.com Görünen o ki türkiyenin bulanık gündemi içinde birileri gene rant derdinde. Tıpkı maden ve petrol yasalarında olduğu gibi demokrasi naraları eşliğinde binbir hinlik ve kurnazlık içinde parsayı toplayıp gemicikli, mısırlı yağma iktidarında durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ülkenin malı deniz, yemeyen keriz. Kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Biz daha haremlik selamlık plajları tartışalım, adamlar girecek halk plajı bırakmayacak. Yağdır akepem yağdır. Ne güzel şeyler yapıyorsun sen böyle. Durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yerel secimler oncesi bunlar reklam kokan hariektler maaayk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Viktor said: yerel secimler oncesi +1 Seçimler öncesi, 15 tane üniversite açarken, nanoteknoloji konusunda gönderilen para isteği dilekçelerine cevap vermeyen malca bir zihniyetten bahsediyoruz. İmaja oynuyorlar, yoksa kimin umrunda sen boğaziçi üniversitenin fizik bölümüne nanoteknolojide atılım yapması için yardım etmişin etmemişin, kimse duymaz bile onu. Halbuki koy 15 tane üniversite açtım diye yazıları sokağa halk kahramanı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hemen 3-5 hektar orman cevirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 özgürlük işte böyle bir şeeeay! faşist kemalistlerin parsellediği toprakları artık halk parselleyeceeek. yıllardan beridir halkı çitlerle çevirdiler sınırlarla zincirledileeer! bu yasakçı zihniyeeeaat artııık son bulacaaak! bir şey farkettim, "elit kemalistleri bürokratları" suçlayıp "halkı gazladığın" da anında solcu liberal falan oluyorsun yani.dur devam; osmanlıda böyle miydiiii? heryer herkesindiii, haaaalk yani dinini özgürce yaşayabilen reayaaa istediği gibi tarım yapabiliyor toprak sahibi olabiliyorduu. 1923 de travmatik bir devrim yaşayan gariban halk o zamandan beridir belini doğrultamadı. haaayır sanata bilime ve tekniğe önem göstermemiş olmamız, değğiiiiil elit bürokratlar halkı böyle yaptıııığ!! offf nası güzel oldu. bütün tabuları yıktım bütün ezberleri bozdum lan. ben dediysem doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 durmak yok, satışa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 buna da bi şarkı yazdım, hip-hop ve r&b karışık tarzda where's the party at? where's the benefit at? where's the votes at? where's the tax-payer at? yo yo in the ghetto where dem niggaz don't pay no tax yo yo in the ghetto where dem niggaz build houses with no permits I said yo yo, in the ghetto get some infrastructure to the ghettoes, with da money from the tax-payah I said, bring it! in the ghetto, nigga! word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben daha ilginc bi siir yazmistim genel durumla ilgili Ergenekon!11!! Extended Version ERGENEKON!!1! V 2.0. akp bagiriyor ergenekon diye, gina getirdiniz "ulusalcilar!11!!1" diye diye. yolsuzluk, irtica haberleri bile olamadi size kapak, birak sen bu isleri, ergenekona bak. unakitanin oglu ihracatla vurdu voleyi, tayyibin oglu gemicikle dondu koseyi. esi dostu ihya ettiniz ulan oldular 1337, birak sen bu isleri, ergenekondur asil tehdit. "askerlik yan gelip yatma yeri degildir" dedi tayyip, kendi cocuklari abdde, acayip... ama takma sen kafani celiskilere, uyu misil misil, birak sen bu isleri, islamci basin isil isil. makarna-komurle iktidara geldi akp, YSK daha dun sordu, 5 milyon secmen nerede? daha once boyle secim gormedi bu ulke, birak sen bu isleri, ergenekon gercek tehlike. akpliler dedi "Ulan serefsiz sen nasil basbakana hesap sorarsin?", bu millet sormamis ki hesap, kamer genc ne yapsin? basbakan dokunulmazdir, edilemez ona veryansin, birak sen bu isleri, ergenekon vurmasin. iyice yaklasti yerel secimler, akp yine oy ister, ama nerede hizmetler? ne gerek var hizmete, ver ranti kurtul, birak sen bu isleri, ergenekon eder maktul. "en az 3 cocuk dogurun" dedi tayyip, millet acliktan kiriliyor, kim eder bunu tasvip? dindarligin bokunu cikardin be adam, birak sen bu isleri, ergenekonculara idam! tayyip diyor ki "geliserek degistik", ne bicim gelisme be bu, monarsik. boyle degisim ancak iranda olur, birak sen bu isleri, ergenekon osurur. tayyibin resmi var seyhin dizinin dibinde, kac zaman "seriat!" dedi her mikrofon gordugunde. "demokrasi amac degil aractir"i ne cabuk unuttun, birak sen bu isleri, ergenekonu buldun. tektir bu siirin yazilis amaci, gor artik gercekleri, sonra aglama aci aci. bu siir daha uzardi ama 301 var yemedi, haydi anani da al git derdim ama terbiyem elvermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ayarla adamı kapat istedigin yeri :( tanıdıgın varsa ac haritayı istedigin topragı al varsa böyle cevresi olan ankaradaki oran'da orman cok karlı yatırım olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aha böyle işte! göm kafanı sir, devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tayyieeeeeeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dün bir araba gördüm üzerinde AKP otomotiv yazıyordu. Where is the party at? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 en son devlet görmeden gecekondu yapana sabahı tapusu hazırlanıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kıyı seritlerinin bittiği andır bu an. Aman aman ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar