Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salı ve perşembe haremlik

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

ZONGULDAK Belediyesi, kadınların daha rahat denize girebilmesi için Kapuz Plajı'nı haftanın 2 günü kadınlara tahsis etti. Aşırı sıcaktan bunalan ve plaja akın eden kadınlar, denize girerek serinledi.

Zonguldak'ta 29 dereceye ulaşan hava sıcaklığı Karadeniz sahillerinin dolmasına neden oldu. Sıcaktan bunalanlar serinlemek için sahillere akın etti. Zonguldak Belediyesi kadınların daha rahat denize girebilmesi için kentin en gözde plajlarından Kapuz Plajı'nı haftanın 2 günü kadınlara tahsis etti. Kadınlar, salı ve perşembe günleri erkeklere kapatılan plajda deniz ve güneşin keyfini çıkarıyor.

Bugün de aşırı sıcaktan bunalanlar plaja akın etti. Kadınların kimi denize girerek serinlerken, kimi şenzloglarda uzanarak bronzlaşmaya çalıştı. Plaj görevlileri, kadınların talebi üzerine belediyenin böyle bir karar aldığını, haftanın diğer günlerinde plajın kadın erkek herkese açık olduğunu söyledi.

Durmuş SEVİNDİK
ZONGULDAK, (DHA)
Sosyal ağlarda paylaş

Cumhuriyet"in tüm kurumlarıyla, tüm varlığıyla savunmaya geçmesinin zamanı gelmiştir. Atatürk"ün gençliğe hitabesinde bahsedilen gün bugündür.

---

evet erkeklere haksızlık. orada tatil yapıyor olsaydım ve gidip de "bugün kadın günü kardeşim" cevabını alsaydım bu kararı alanın sülalesini gözden geçirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
DHA ne büyük bir haber yapmış. Aman tanrım herkesin hakkı gaspedilmiş.

Erkeklerin yanında denize giremeyen bazı insanlara kolaylık sağlanması nekadar kötü birşey. Teyzeler filan denize girmesin zaten.

lol
onlara kolaylik saglarken baskalarina zulum yapinca kotu birsey oluyor

daha ne kadar didinicen takunyali kenklerin her hariketini savunmak icin

adam assalar "ne guzel dunyada cok kalabalik nufusun dusumune fayda oldu" diye savunucan artik
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Horizon said:
DHA ne büyük bir haber yapmış. Aman tanrım herkesin hakkı gaspedilmiş.

Erkeklerin yanında denize giremeyen bazı insanlara kolaylık sağlanması nekadar kötü birşey. Teyzeler filan denize girmesin zaten.
Kadin erkek esitligi 1
21. yuzyil 2
Sen kronik sapik olabilirsin ben degilim 3

Kadın erkek eşitliği ile bunun hiçbir alakası yok. O senin saptırman.

21. yuzyıl olması ile bazı insanların hassasiyetine uygun kolaylıklar yapmanın ne alakası var ?

Sen saygısız olabilirsin ama ben saygısız değilim. Kronik sapık lafını sana iade ediyorum. Önce mesajlarına dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekadar büyük bir zulüm yapmışlar viktor , sadece salı ve perşembe ki emin ol bunun saatleri bile vardır. Bu tarz uygulamaları ben küçüklüğümden hatırlarım bazı havuzlarda , o da tesettürle filan alakalı değil , bazı bayanların erkeklerle girmemek istemesinden kaynaklı.

Oturup hemen din ile bağlaman saptırmak oluyor. Dinle alakası olmadan bu şekilde denize havuza giren insanlar da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Eşitlikle alakası var erkkeklere plajı yasaklıyorsun haklarını alıyorsun ellerinden. Kimse kadına plaja gitme demiyor kadın sapkın düşünceleri yüzünden girmeye korkuyor. 21. yüzyılda hassasiyete saygı göstermeyeceksin demiyoruz. ama her hassasiyete kolaylık sağlanmaz, hele bir başkasının özgürlüğünü kısıtlıyorsan..
Sosyal ağlarda paylaş

Volfield oturup düşüneyim söyliyim. TÜrkiyenin bu tarz haberlerini ince ince dikip dokuyan , heryerde bu tarz haberleri her deliğe girip gerekli gereksiz yayınlayan haber ajansı ? "DHA"

Ben bu ajansın saptırarak verdiği haberi illa din üzerinden kesindir diye bakmam. Çünkü onların amacı farklı , tarafsız yapsalar eyvallah ama değil.

Daha geçen gün bir haber gördüm , bilmemne balıkçı teknesinde namaz kılıyormuş bunun fotoğraflarını çekip haber yapmışlar.

Sonra ee ? diyorsun , hiçbirşey yok. Haber bu bilmemne balıkçı namaz kılmış teknesinde okadar. Ben bu adamların hangi haberine güveniyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin said:
Horizon adına cevap vereyim, bunun din ile filan bir ilgisi yok. Zaten olması gereken bu olduğu için tersini savunmak abes ile iştigal.

Yok aman sen benim yerime cevap verme , burda tek yaptığın bu adamların reytingli haberlerini postlamak ve onların amaçlarına destek olmak. Yalan haberleri bile buraya postlandı , sonrasında patlayan haberler. Ama iş işten geçmişti burda herkes birbirine girmişti bile. Nitekim bu adamların amaçları , gidişata dur demek ya da Türkiye'nin iyiliği değil. Tek dertleri siyasi tarafa hizmet etmek ve toplum içinde huzursuzluğa destek olmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...