Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fethullah Gülen: Gidişim kendimceydi, dönüşüm de öyle olacakİnsan başkalarının "birinci, ikinci, üçüncü..." demesiyle birinci, ikinci, üçüncü olmaz; fakat, eğer bazı çevreler, bir insanı yerden yere vuruyor ve onu sürekli sıfırlıyorlarsa, işte o zaman onu belli numaralara yerleştirmeye kadirşinaslık nazarıyla bakılabilir. Ben, "Yaşayan En Büyük 100 Entelektüel" listesinin en üstünde yer almış olmamı, arkadaşların âsâr-ı bergüzîdelerine terettüp eden semeratın tek bir şahsa verilmesi olarak kabul ediyorum. Ben arkadaşlara "çok sevinmeyin" dedim. Evet, "önemli değil" dedim. Basit bir mesele, dünyaya ait bir mesele, dünyanın bilmem kaç senede ne kadarına tekabül eden bir mesele. Bu sevinilecek, öyle-böyle küstahça, şımarıkça, hoplanacak zıplanacak bir mesele değil. Biz bir yerde gerçekten seviniriz; Allah'ın huzuruna çıktığımızda bize "Giriniz emn u eman içinde Cennet'e!.." denilirse, işte orada hakiki sevinci ve mutluluğu duyarız. Elinizde olmayarak içinize bir inşirah akabilir. Tekdirler insanda sarsıntıya sebebiyet verdiği gibi, takdirler de bir yönüyle insanda inşirah ve sevinç meydana getirebilir; fakat üzerinde çok durmamalı -bağışlayın- halk ifadesiyle es geçmeli onu. Esas "Cenâb-ı Hak bizi öbür tarafta tastamam sevindirsin" demeli.devamı için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Turkish please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 günün makarasınımı hazırlamaya çalışıyosun? dünden açılmışı vardı buna benzer.. efsane yaptınız topiclerle adamı. forumda aratsak adı en çok geçen kişidir tahminimce (fg fetoş fatoş fethullah feto etc..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Dün ki beraat kararını bildiren bir topic değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Xo said: Ben arkadaşlara "çok sevinmeyin" dedim. Evet, "önemli değil" dedim. Basit bir mesele, dünyaya ait bir mesele, dünyanın bilmem kaç senede ne kadarına tekabül eden bir mesele. Villalsını paralarını falan da cennete götürecek herhalde ondan onları bu kadar önemsiyor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben dönersem anti-mage gibi dönerim, döndükçe bashler mana burnlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fethullah Gülen said: Ben arkadaşlara "çok sevinmeyin" dedim. Evet, "önemli değil" dedim. Basit bir mesele, dünyaya ait bir mesele, dünyanın bilmem kaç senede ne kadarına tekabül eden bir mesele. Bu sevinilecek, öyle-böyle küstahça, şımarıkça, hoplanacak zıplanacak bir mesele değil. Biz bir yerde gerçekten seviniriz; Allah'ın huzuruna çıktığımızda bize "Giriniz emn u eman içinde Cennet'e!.." denilirse, işte orada hakiki sevinci ve mutluluğu duyarız. "Giriniz 4.2.2.1 içinde Cennet'e!.." denilirse girersin ancak dayı. milletçe ne meraklıyız lan internet anketlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nereye çekersen oraya giden bi topicti. gaza göre yön değiştiriyor topicler. ama olay aynı... ortaya bi cengaver çıkıcak ve ona vurulcak. haklı haksız diye bi şeyde ortaya çıkmıyor sadece birbirine bilgi üstünlüğü sağlanmaya çalışıyor yok o böyleydi yok bu böyleydi. sonuç olarak beraati kesinleşti. dönüşüde gidişi gibi olucakmış. kimine göre kaçarak gitmişti ona göre kaçarak dönücek :huh: kimine göre ise hastalanarak gitmişti hastalarak dönücek o zaman.:huh: sabit fikirler her zamanki gibi havada uçuşucak ben izlemeye çekiliyim her zamanki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 allah için dönme lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bilkentide almış zaten dinkent olucak diolar. :) rivayet tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 dönerse krallar gibi döner inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 LMFAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Döne döne dönecek yer kalmadı, ama sen gene dönersin herkes biliyor, dön baba dön, dönüşüne kurban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Çok boş mesajlar atıyorum yavs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 5-10 yıl sora halifeliğe de döneriz nasılsa, dönsün dönsün. 20-25 yıl sora da birileri buraya demokrasi dağıtacaz diye döner. bazılarının aklı başına geri döner tabi o zaman, ama biraz geç olur bu... edit: yuh yalnız o nadı döner be 1 dana var resmen orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sg-1 said: Çok boş mesajlar atıyorum yavs. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu dinci zihniyet ne kadar çıkarçı bir zihniyet ya. Bu dünyada pacayı kurtarmıs simdide öbür dünyada cennete gidiyimde paçayı kurtarıyım dan başka fikir yok kafalarında. Zaten dikkat edin dine çok düşkün insanlar genelde aşırı çıkarcı insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Eaglewingg said: bu dinci zihniyet ne kadar çıkarçı bir zihniyet ya. Bu dünyada pacayı kurtarmıs simdide öbür dünyada cennete gidiyimde paçayı kurtarıyım dan başka fikir yok kafalarında. Zaten dikkat edin dine çok düşkün insanlar genelde aşırı çıkarcı insanlardır. aslında tam tersi. aşırı çıkarcı insanlar çıkarları için dini kullanırlar. islam tarihinin başlarında hiç bir çıkar gözetmeden yaşayan çok fazla insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fettullah Gülen e Tayyipten ve Gülden daha fazla saygı duyuyorum. Önce onu belirteyim. Onu haksız bulduğum şey ise yargılanırken yurtdışına kaçması ve korkaklığını kendi kendine bile itiraf edememesi. Başka mazeretler bulup savunduğu şeylerin arkasında duramaması. Sonra binlerce insan onu savunuyor, işte buna da kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 dönme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 OHA ADAMA BAK YAŞAYAN EN BÜYÜK ENTEL SEÇİLMİŞ UMRUNDA DEĞİL ÖBÜR DÜNYAYI DÜŞÜNÜYO SEVİNMİYO VAY ANASINI YOV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 CRY MOAR NAB Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 en ufak anlamadım adamın dediklerinden keşke türkçe konuşsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Brook said: bilkentide almış zaten dinkent olucak diolar. :) rivayet tabi. haberlerde de cikmis bu gecen sene. hatta 2008 yilinda fetocular alicak fln yazio. link cidden satildi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar