Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

26th of June - Update Notes

tantun

Öne çıkan mesajlar

İşim gücüm olmadığından yaklaşık 7 saattir forumları takip ediyorum. Ve inanın Funcom'un yerine olmak istemezdim. Mevcut oyuncular o kadar büyük bir arzu ve istekle bağlı ki oyuna, hatalarına, dandik çökmelere rağmen o kadar çok seviyorlar ki Funcom uzaktan bakıp "ben nerede yanlış yaptım?" diyordur.

Az önce tüm günü çok güzel özetleyen bir konuya rasgeldim, ama onun da başlığını değiştirmiş modlar :)

Funcom: You idiots are ruining a great game... seriously
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede aynı problem var. En son instance değiştirirken oyun loading ekranında takıldı. Sonra tekrar girmeyi deneyince karakter seçme ekranında oyun beklemeye başlıyor. Öyle bekliyor işte birde geri sayma geyiği gözüküyor. başka serverda karakter açmaya çalışınca, karakteriniz başka yerde hala log in işlemi yürütüyor lütfen daha sonra deneyiniz tarzı bir şeyler diyor. parantez içinde sayılar falan gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

hahaha

Umarım, tünelin sonunda ki ışığı da yok etmezler.

Ama tüm dünyada bayağı bir insan ilk ay sonunda dondurdu hesabını, bu büyük bir ders olacak funcom'a, büyük bir gazla çalışıp oyunu hakettiği güzelliğe en kısa sürede getireceklerini düşünüyorum. Böyle bir oyun yapmak, hepimiz biliyoruz ki, kolay değil. Funcom; Blizzard ya da Turbine değil ama ileride olmaması için de bir neden göremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya böle şeyinin doğrusuna giden game devlerine ayar oluyorum ya akıl var mantık var einstein sanıyorlarya kendilerini deli oluyorum, arkadaş a public test server adam gibi test et herşeyi 10 10 değilde 200 200 fixle 2 haftada br patch koy herşey adam gibi test edilsin, yaptığın her değişikliği adam gibi dökümanla beta servera koy millet okusun gidip test etsin, dünya üzerinde binlerce satır kod yazıpda bugsız release edebilecek bir yazılımcı olsa zaten 1milyon dolar maaş almadan çalışmaz siz kimsinizki kendinize bu kadar güveniyorsunuz, oyuncularını dinle bi ne diyorlar, aynı haltı yıllar önce swgde yaptı şeylerinin doğrusuna gittiler dinlemediler milleti şimdi 4bin aktif kullanıcı ile elim sende oynuyorlar serverlarda.

Gerçi funcom ufaktan akıllanmaya başladı beta forumlarına test aşamasının değişeceğini ve az önce gördüm us forumlarına public test serverının açılacağını yazmışlar 1. aydan düzelmeleri iyi toparlanırlar.
ilk ayda hata yapılır çok normaldir ama ufak hata yaparsın bunlar büyük hatalar yapmaya başladılar biri kulaklarını çekti sanırım hepsinin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...