Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 magtheridon EU da başladım ben baya bi önce. İlk ally oynayışım olacaktı oh ne güzel. Dranei Priest açıverdim sexy devil. Healer oynadım ilk. Oh süper. professionları kastım, raidlere girdim. 25man'in zevkini aldım ohşş. Sonra, alt kasayım dedim. lvl 10'a kadar kastım. hoop sıkılıp gir prieste. Priest zevklidir. Neyse, nerde kalmıştık, hah . Hacklendim ben. 5 hafta mı 6 hafta mı itemlerim gelmedi. Ama alt kasmadm. Naptım biliyo musunuz? bi tek DElenmeyen pvp itemleri olduğu ve bende de o ara 4 venge olduu için bankada, başladım pvp kasmaya. ama nasıl pvp, wand slotu, back slotu komple boş böyle :) hiç yok. gel zamn git zaman bu sürede ben 434 resiye çıktım gene iyi kötü :) pvpci oldum heyyoo rog arkadaşım var vs. Alt? Kasamadım. alıncak honorlar, ratingler vardı. Sonra itemlerim geldi. Dedim ki. pvp güzel ya. healerlik sıktıydı zaten raidde felan. shaman ftw ben onların önünü açmalıyım. Hoop bu sefer yeni sezon gelicek diye, extra honor extra arena puanı. Bu arada belirteyim, bu işleri sabah kalkıp okula gidip, sonra kız arkadaşımla sağda solda gezip, eve gelince yapmaya çalışıyorum :) Zaten hiç bi zaman hardcore bi oyuncu olmadım. Nerde kaldık. Hah yeni sezon. Yeni sezon gelmeden biz sıkıldık. Arkadaşım rog dediki ben AOC başlıcam. Eyvallah dedim görüşmek üzere. Alt kasarım ben merak ediyorum classları. Kasamadım. Girdim shadow gear'ım olucak lan benim shadow oynucam dedim. topladım topladım topladım. dik belt of blasting dik spellstrike set ne kaldı dik frozen shadow set derken farmda buldum kendimi. bu akşam maçtan gelince alt kasıcaktım. kasamadım. bi baktım 3 saattir skettiste primal water farmlıyorum. lan. of. shadow gear bi nebze bitince kasabilecek miyim acaba? bi de 1200 spell up yeterli midir raidlere girmek için spri ile? alt kasıcam ki ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 amacın ne senin derler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Amacı nedir anlamadımki topicin biyografimi veriyorsun bunu yapdım bunu topladım diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sanırım(!) anladım şunu diyor ben über char kastım hem pve hem pvp ezdim geçtim karşıma ne zorluk çıktıysa kolayca aştım bunu yaparkende hiç zaman harcamadım siz harcadıysanız nubsunuz. Kız arkadaşımda var buarada sizin yoksa nubsunuz onlada ilgileniyom haaaaa derslerede bakıyorum arada siz bakmıyosanız eziksiniz überim süperim ezer geçerim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 alt kasamiyosan ust kas dememis kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 aquila said: alt kasamiyosan ust kas dememis kimse. yarıldım :D XD basit ama doğru bir tespit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Dynun said: magtheridon EU da başladım ben baya bi önce. İlk ally oynayışım olacaktı oh ne güzel. Dranei Priest açıverdim sexy devil. Healer oynadım ilk. Oh süper. professionları kastım, raidlere girdim. 25man'in zevkini aldım ohşş. Sonra, alt kasayım dedim. lvl 10'a kadar kastım. hoop sıkılıp gir prieste. Priest zevklidir. Neyse, nerde kalmıştık, hah . Hacklendim ben. 5 hafta mı 6 hafta mı itemlerim gelmedi. Ama alt kasmadm. Naptım biliyo musunuz? bi tek DElenmeyen pvp itemleri olduğu ve bende de o ara 4 venge olduu için bankada, başladım pvp kasmaya. ama nasıl pvp, wand slotu, back slotu komple boş böyle :) hiç yok. gel zamn git zaman bu sürede ben 434 resiye çıktım gene iyi kötü :) pvpci oldum heyyoo rog arkadaşım var vs. Alt? Kasamadım. alıncak honorlar, ratingler vardı. Sonra itemlerim geldi. Dedim ki. pvp güzel ya. healerlik sıktıydı zaten raidde felan. shaman ftw ben onların önünü açmalıyım. Hoop bu sefer yeni sezon gelicek diye, extra honor extra arena puanı. Bu arada belirteyim, bu işleri sabah kalkıp okula gidip, sonra kız arkadaşımla sağda solda gezip, eve gelince yapmaya çalışıyorum :) Zaten hiç bi zaman hardcore bi oyuncu olmadım. Nerde kaldık. Hah yeni sezon. Yeni sezon gelmeden biz sıkıldık. Arkadaşım rog dediki ben AOC başlıcam. Eyvallah dedim görüşmek üzere. Alt kasarım ben merak ediyorum classları. Kasamadım. Girdim shadow gear'ım olucak lan benim shadow oynucam dedim. topladım topladım topladım. dik belt of blasting dik spellstrike set ne kaldı dik frozen shadow set derken farmda buldum kendimi. bu akşam maçtan gelince alt kasıcaktım. kasamadım. bi baktım 3 saattir skettiste primal water farmlıyorum. lan. of. shadow gear bi nebze bitince kasabilecek miyim acaba? bi de 1200 spell up yeterli midir raidlere girmek için spri ile? alt kasıcam ki ben.. Açtığın başlık alt kasmak ile ilgili verdiğin bilgilerin doğrudan bir bağlantısı yok varsada tek bir cümle ile ifade edilebilecek bir duruma paragraf yazmışsın. Ortada sorun yok ya da senin ifaden çok zayıf. Göründüğü kadarıyla; kendine soracağın soruları buraya yazmak gibi tuhaf bir iş yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Arkadaş normalde penguen uykusuz vb dergilerde gördüğümüz tatta bir yazı yazmış sanırım. Ama şunu soruyoruz kendisine: Eeee? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kasarsin yavrum kasarsin, once su citi boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 walla bende alt kasamıoyurm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 solidhammer said: sanırım(!) anladım şunu diyor ben über char kastım hem pve hem pvp ezdim geçtim karşıma ne zorluk çıktıysa kolayca aştım bunu yaparkende hiç zaman harcamadım siz harcadıysanız nubsunuz. Kız arkadaşımda var buarada sizin yoksa nubsunuz onlada ilgileniyom haaaaa derslerede bakıyorum arada siz bakmıyosanız eziksiniz überim süperim ezer geçerim ... Daha okurken böyle bi msj kafamda olusmustu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 babamda metin 2 oynasa bende kasamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kız arkadaşım var ve hayatım güzel güzel devam ederkende wow oynayabiliyorumun bu kadar ballandırılarak anlatıldığı bi yazı daha okumadım tebrik ediyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sesli dusunmus arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben de priestimle önce 25 man yapıp sonra arena yapıp sonra shadow gear kasmıştım, sonra da acc.ı sattım. Aynı evrelerden geçiyorsun asdassaf, yalnız tez zamanda kız arkadaşından ayrıl, wowdan gelen parayı karılarla yiyebilirsin böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 :] hadi dead, sen druid ben warlock başlıyoruz yeni altlara ^^ WoTLK'a hazırlık olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 uyuz oluyorum millet çinli gibi 10 günde lvl 70 liyor. Anasını satim ben main charımı lvl 43 'te bıraktım.Tatile gittim geldim kankim sağolsun level 59 yapmış. 59'dan 60 ben yaptım. Max alt charim 29.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Düşün ki sen tatile gidip gelebiliyorsun, ben hala sınavlara giriyorum. Bir de bu yanından bak işe. @Xo; acc. management sayfasını açamadığım için oyuna giremiyorum, yoksa yardırcam druidle de, işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Oha hiç böyle tepki alacağımı düşünmemiştim. Yok ben hava falan atmıyorum. İçimden geldi yazdım. Ahım şahım bi charım yok. Nası illet bişey olduğunu farkettim kendimce hayattan bi kesit vermek istedim. Peki.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 O eskidenmiş Dinancım. Artık eskisi gibi öylesine birşeyler anlatamıyosun. Höt diye biniyorlar tepene görüldüğü gibi. Hayır üstüne üstlük sen bir süre buralarda görünmeyip sonrasında tekrar döndüğünde yeni olan, saçmalayan sen oluyorsun. Öyle de komik bi hal var şu aralar burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 di mi? çok haklısın valla çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sen gene alt kasamıyosun. Beni oyun baydı ben acc kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Henüz lvl 19 u geçemedim herhangi bir altla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 20 lvl'i geçtiğim tüm charlarımı 70'ledim ayıptır söylemesi. Gerçi warrior hala 61 ama olsun, acc açılsın onu da kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 49 lvl bi warrior alt vardi, zorla 70 yaptim onu ama pismanim keske kalsaydi 49 arada girer takilirdim bg twinklerle falan. level kasmak ne boktan bi durum ya. sozde kolaylastirdilar level kasmayi. 60 a kadar resmen iskence abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar