kitana Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 said: Maç sonucunu bilen isimler 26 Haziran 2008 Maç sonucunu bilen isimler 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçında Almanya ile Türkiye karşı karşıya geldi ve Panzerler sahadan 3-2 galip ayrıldı. Mücadele öncesi hurriyet.com.tr okurlarına maçın skorunu sorduk; İşte maç sonucunu bilen ve gönül verdikleri takımların formalarını kazanan isimler... Tevfik Şen, Ömer Faruk, Utku Aksoy. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9276543.asp?gid=229&sz=3180 takıma "gönül veren" ve sonucu 3-2 diye tahmin eden taraftara ödül. congrats.
tellos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sanki bu maçtan sonra iddadan para kazanan adam yok tahmin etmiş ne var bunda abartmamak lazım vatan hainiğğğ kazım kanatın mangıtı yüzünden gereksiz kasılıyoruz zaten
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aydın doğan alman kara parası kullanır.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 cidden bana da sorsalar 2-0 almanya alır derim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben 3-1 Almanya demiştim kuzene ama bi gol fazla attık işte :D
kitana Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hayır abi takımına gönül verirsen nasıl oluyorda almanya için 3-2 alır dersin ben bilemiyorum. o zaman gönül vermiyor demektir. yanlış mıyım?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 gönül verdikleri takımın formaları derken Beşiktaş gs fb den bahsediyor yarışmaya katılmadan önce hangi takımı tuttuğunu belitriyorsun ona göre forma yolluyor
kitana Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oy yanlış okumuşum. evet SELF FAIL
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hayır yani Milli Takım forması bile olsa, gönül vermek ayrı, akıl mantık ayrı. Açık konuşalım, dünkü maç başlamadan önce fark yiyebileceğimizi düşünen kimbilir kaç kişi vardı. İddaa oranlarında 1.90'a 7.50 falandı galiba.
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Son 2 maçtır aşırı derecede bal sayesinde buraya kadar geldigimizi herkez biliyor. Bu maçta kaybedicegmiz belliydi.
Brook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu seferde almanların balına kaybettik ama. nası balk diyebiliosunuz anlayamıyorum 90. dakikada uzatma dakikalarında bu kadar koşan başka bi takın daha gördünüz mü ? Almanya karşısında da biz çok daha iyi top oynadık şut atılma yüzdelerine bakın. Adam akıllı bi defansımız olsaydı biz bu mnaçtan galip ayrılırdık. Fatih Terim tükürdüğünü yalamamak için oyuncu çağırmadı.
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bleda2 said: Son 2 maçtır aşırı derecede bal sayesinde buraya kadar geldigimizi herkez biliyor. Bu maçta kaybedicegmiz belliydi. çek cumhuriyeti maçı bal dimi? hırvatistan maçında da onlarda çok mükemmeldi sanki. abartmıyorum iki maçtada hakettik. Ama bu maçta şampiyonluğu hakederek oynadık. Ulan bi gün bu kadar üzüleceğimi söyleseler inanmazdım. Ne olursa olsun teşekkürler Türkiye!!
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bikaç manşeti çok beğendim. Mesela ALmanyayı Ezdik manşetini. Çünkü cidden maç istatistiklerine ve genel olarak bakarsanız , almanyanın karşısında varlık bile gösteremeyeceğimizi diyen çoğunluktaydı ve dün bu eksik takımla , sakat takımla resmen almanya almanya olmaktan çıktı ve ezildi. Kaybetmemize rağmen resmen olay olduk. Kazansaydık bu eksik takım ile kimbilir nasıl bir olay olacaktık...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bal diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim hatta hatta kesinlikle maçları izlememiştir o kişi. İsviçre Çek Hırvatistan ve almanya 4 maçta da çok iyi oynadı takım. Bala mı aldık? Çek cumhuriyetinden basit hatalarla 2 gol yiyip sonra açılmaksa baldı maç. Keza hırvatistan oynayan bizdik son dakkikada yedik ama hemen cevap verebildik yoksa haksız yere elenicektik tıpkı dün olduğu gibi. Dünkü maça bakın Türkiye nin kaç şutu kaç pozisyonu var ? Maçları izlemeden muhalif olucam diye götünüzle yorum yapmayın
kitana Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Futbol üzerine yorumların hepsine saygı duydum ki tek "bal" lafını ağzına alanları kabul edemez oldum o kadar. Herkes ağzına geleni söylemekte serbest belli sınırlar içinde ; ama futbol üzerine yorum yapmayı bilmeyen susmasını da bilmeli. teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar