Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Gökhan Zan, az önce Fatih Terim soyunma odasında veda konuşması yaptığını söyledi. Tüm katkıların için sağol İmparator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 şükürler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yeter artık zaten adam kazık kaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ittirsin gitsin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oha penth. futbolla yırtsan iyi olur :P isviçre maçında gaz ile çok daha basit bir söylemle 12 gün yörünge yedim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 RIDVAN GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yapacagını yaptı. bi daha zor goruruz biz yarı finali. fatih terim cok iyi teknik direktor oldugunu dusundugum icin soylemiyorum bunu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ek olarak Federasyon baskı yapacaktır bırakma bizi Terim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bence de çeksin gitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 penthe katılıyorum. kaktırsın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Buyse said: RIDVAN GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Terim den iyi bi Turk direktor var mi su anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Penthesilea said: ittirsin gitsin sdfsd s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sadsdasda çark etmen yararına olmuş Penth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ayda 600 milyar alsam ben daha iyi yönetirim (rakamı salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 _ILuVaTaR_ said: Penthesilea said: ittirsin gitsin sdfsd s Yememiş (:P) İyi yapmışsın penth ben de +1 vermiştim ittirsin gitsine +1 vermiş oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aman abi gitsin filan deyin de ben daha iyi yönetirim geyiğine girmeyin ya. bana hakaretten daha beter geliyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hep benim yüzümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Volfied said: Terim den iyi bi Turk direktor var mi su anda? Yabancı biri de gelebilir sonucta. Ama bu kadar sık teknik direktor degistirmek hangi takıma yaramıs ki? Bırakın iste almısız basımızı gidiyoruz. İstikrar da lazım biraz. İzleyenler belki nefret ediyorlar Terim'den ama futbolcuların hepsinin baba-ogul gibi ilişkisi var. Simdi baska bi teknik direktor gelecek, kadroya kimi alacak, kimi almayacak belli değil. Bi bakmışsınız Arda, Semih falan kadroda yoklar. Olmayacak sey değil yani. Bütün düzen yeniden kurulacak, takıma uyum icin zaman isteyecek, bu zaman icersinde bi halt beceremezse bahanesi hazır olacak falan. Yine basladıgımız noktaya geri donucez kısacası. Fatih Terim hayranlıgım oldugundan falan değil bu yazdıklarım, tiksiniyorum cogu zaman kendisinden. Sadece olaya futbolun gercekleri acısından yaklasmaya calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: Buyse said: RIDVAN GELSİN(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toggie said: Volfied said: Terim den iyi bi Turk direktor var mi su anda? Yabancı biri de gelebilir sonucta. Ama bu kadar sık teknik direktor degistirmek hangi takıma yaramıs ki? Bırakın iste almısız basımızı gidiyoruz. İstikrar da lazım biraz. İzleyenler belki nefret ediyorlar Terim'den ama futbolcuların hepsinin baba-ogul gibi ilişkisi var. Simdi baska bi teknik direktor gelecek, kadroya kimi alacak, kimi almayacak belli değil. Bi bakmışsınız Arda, Semih falan kadroda yoklar. Olmayacak sey değil yani. Bütün düzen yeniden kurulacak, takıma uyum icin zaman isteyecek, bu zaman icersinde bi halt beceremezse bahanesi hazır olacak falan. Yine basladıgımız noktaya geri donucez kısacası. Fatih Terim hayranlıgım oldugundan falan değil bu yazdıklarım, tiksiniyorum cogu zaman kendisinden. Sadece olaya futbolun gercekleri acısından yaklasmaya calısıyorum. +1 Bak çeklere, bak bi başka takıma. Yıllardır başında olan isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bence eksileri artılarına göre ağır basıyor, o sebeple okthxbye. Yalnız yerine gelecek ismin kendisini aratması muhtemel, bu yüzden korktucu bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ya bu Terim'in tek olayi, Batman'deki kafasina maske takan avukat kotu adam gibi biseyi var, devre arasinda giriyo futbolculara ondan sikiyo euhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar