toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Evet arkadaslar son care olarak paticik'e konu acmayı hep aklımdan gecirmistim ve simdi o günün geldigini hissettim :) Biri belki bi elimden tutar, kıyak gecer diye düsünüyorum, biriniz bi babalık yaparsınız bana da bir daha asla guild aramam insallah :) 2006 Aralık'tan beri wow oynamaktayım. Neredeyse tüm zamanımı aynı, tek bir karaktere harcadım, o da shaman. Su anda Grim Batol'dayım, Horde'um, ırkım da Orc. Klasıma hakimim. Kael ve Archimonde denemeleri haricinde BT'nin ilk bossuna kadar tüm tbc contentini gördüm. Hedefim wotlk release olmadan illidan kesmek. Elde edecegim item umrumda değil tek derdim contenti gormek, ardından wotlk release ile birlikte yeni dungeonlara ciddi bir sekilde hazırlanıp raid yapacak bir guildde yer almak. Katılacagım guildin aktif olarak raid yapması da benim icin onemli bir unsur tabi, cunku sadece raid yapmak icin oynuyorum oyunu su anda, pvp ile alakam yok. Tüm yaz boyunca aktif olacagım. Haftanın her günü raidlere katılabilirim. Consumable, flask olaylarını falan soylememe gerek yoktur herelde, hazırlık konusunda bir sıkıntı olmaz, farmımı yaparım. Resto'yum ayrıyetten. armory linki veremiyorum site acılmadıgından ama acıldıgında bakmak isterseniz nickim Socian. t5 gearı ile yeni badge rewardları var üzerimde. 2020 healing, 167 mp5 while casting, unbuffed. bt haricinde gelebilecek en iyi geara sahibim neredeyse. bir tek t6 glove alabilirdim ama onu da alamadım artık su anki guildim raid yapamadıgı icin. bugune kadar girdigim tum guildlerde kısa sureler boyunca yer aldım, tam insanlara alısıyorum, muhabbete doyamadıgım anlar oluyo, ama hep ardından ayrılanlar ve disband olayları gerceklesiyor. yer aldıgım her guildde ayrı, yeni bir content gordum. ve bu sekilde sabırla ve sıkılmadan tecrubelendim. ama artık dayanamıyorum. cok fazla zaman harcamama ragmen hakettigim yerde olmadıgımı dusunuyorum. biri elimden tutsun, alsın ceksin beni bu ızdıraptan kurtarsın lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 wow bölümü vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abi paticik'e acmısım konuyu inanamıyorum ya. biri tasıyıversin wow bölümüne bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahahah dedim ne oluyoruz. disband olan guildlerin verdiği öfke ile yazdı buraya dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dursun burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben de diyorum "Avatar Koymak" baslıgını wow bolumune niye tasımıslar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 seni bizim guilde kazandıralım.(denovo) ps:dandik net yüzünden 2 kere editle yazabildim yazıyı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet sanırım senle konusmustuk daha once. sınavlarım oldugundan daha sonraya ertelemistim bu isi, simdi hatırladım. denovo aslında tam istedigim gibi bi yer, ilgilendiginiz icin de saolun ama karazhan realm'inden dolayı azcık suphem var. simdi ** buldun kıllısını arıyosun diyeceksiniz, evet haklısınız. o yuzden realm kusurunu bir kenara bırakıp gelebilirim oraya. zaten alt charım da orada oldugu icin aslında guzel de tek tasla iki kus da vurabilirim :) karar vermem icin en azından biraz sure tanırsınız herelde, tekrar tsk. edit: mulgear tamam yahu, kızma hemen :) mactan sonra migrate ederim, gorusmek uzere tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben dedim sana o lafı he BG yüzünden pişman olursun sadece ( ki ben oldum ) onun dısında da pişman olabilicegini sanmam :D edik: gel de boostla beni ^^ alt charın varmıs ben de onu boostlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toggie Grim Batol' deyim ben de. VnV diye bir guild kuruldu, direkt MH/BT' den başlanıcak sanırım. Healer olmadığından raidlere başlayamıyoruz. Kesin, dağıtırız ortalığı ülen demiyorum. Şuanki memberları gearları güzel, gearları sağlam. Healer toplanırsa höptedenek MH/BT den başlayacağız. Ghondar benim nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 biliyorum o guildi de işte denovo'ya gidicem dedim adamlara. of kafam karısık su anda, baslıgı actıgıma pisman olucam nerdeyse. kimseyi kırmak da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 elementalda lazım sanırım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 biz adamın kafasını kırarız toggie :P yok yani baktın daha cazip teklifler var zorlamıyoruz sonucta seni :) hani acil deli gibi resto shaman da lazım diil hatta lazım diil ama sen bilirsin tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 tolga grim batoldan gittim ama donusum muhtesem olacak sabret biraz daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yardımcı olmak isteyen butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum, ancak bekledigimden fazla insan cıktı gercekten. keske daha once acsaymısım diyorum buraya konu hehe :) simdi bu kadar iyiligin arasından bi tanesini secmem gerek, kimseyi kırmadan uzmeden yapmak istiyorum. lütfen kimse alınmasın. denovo'daki arkadasları mesgul ettim kusura bakmayın, mulgear ve endless anlayısla karsılarsınız umarım durumumu. bir sure daha grim batol'da kalıp durumuma bakıcam, daha sonra tekrar uplarım burayı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 denovo üyelerine orgrimmarda bedava portal kampanyası başlattım ben (drevstarn ud mage) gelirsen haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ohş gelsin beleş portallar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 omg bu fırsat kaçmaz ordayım! sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Grim Batlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar