burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aa geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mortis said: bucket list dedin de kfc bucket çekti canım. penth bucket yemen yasakmı? hoş farketmez yanına bira icmen yasak nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tesekkurler gecmis olsunlar icin, tim biraz moral verdi benzeri olmus ona da ilac ve diyetle gecmis de, tabi hastalik ihtimali olunca seviniyo insan bu kadarina. Da diyet dedigi kirmizi et yok ve icki yok ki ben sadece et yiyebilen bi insanim, kanat veya solungac cikaricam heralde 1.5 ayda. Poff, ayrica mezuniyet balosu var 30 unda, bi gun izin vermem lazim kendime :) evet bi bok olmaz benden sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cuce said: Mortis said: bucket list dedin de kfc bucket çekti canım. penth bucket yemen yasakmı? hoş farketmez yanına bira icmen yasak nasılsabucket tavuk, yasalarda acik varsa yirtabilirim :D yag yasak degilse eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yazık lan bak şimdi =((((( hayır bu halde yaşasan da = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 birşey olmaz karaciğer vücudun kendisini en kolay yenileyen organlarından birisidir, tam iflas etmedikçe kendini düzeltir. 1.5 ay içme sonra yeni doğmuş gibi olur karaciğerin tamamiyle yenilenmiş olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oper said: hayvan gibi içerseniz her gün olacağı budur... her gece içince ne geçiyo elinize? daha fazla şeyler yazasım var aslında... geçmiş olsun. Sus gerici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geçmiş olsun. benimde geçen sene öle bi olayım olmuştu hepatit B çıkmıştı bende 1 ay sadece alkolü kestim yediklerimin pek bi farkı yoktu toparladım yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Penthesilea said: tesekkurler gecmis olsunlar icin, tim biraz moral verdi benzeri olmus ona da ilac ve diyetle gecmis de, tabi hastalik ihtimali olunca seviniyo insan bu kadarina. Da diyet dedigi kirmizi et yok ve icki yok ki ben sadece et yiyebilen bi insanim, kanat veya solungac cikaricam heralde 1.5 ayda. Poff, ayrica mezuniyet balosu var 30 unda, bi gun izin vermem lazim kendime :) evet bi bok olmaz benden sanirim. Kesinlikle deneme... 1 gün ne olurlar 1 aya çıkar.Bu yüzden sigara bırakamıyorum.Sağlığın için içmemelisin.Yahu en kötüsü vodka falan koymuşsacasına meyve suyunu dik kafana kimse çakmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Giovanni said: oper said: hayvan gibi içerseniz her gün olacağı budur... her gece içince ne geçiyo elinize? daha fazla şeyler yazasım var aslında... geçmiş olsun. Sus gerici :) ya cidden anlamıyorum. neden her gün içer bi insan? benim aklıma (sözüm meclisten dışarı) erkekliklerini ispatlamak için tarzı nedenler geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 içki ve sigara el alışkanlığı bir dışa vurumdur abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 işte neyin dışa vurumudur? ben çok içen biri değilim.. zaten evdeyken imkansız içmem. şehir dışında olmam lazım içmem için. ama içkiyi aldıktan sonra bazen düşünüyorum "lan bunu içmekteki amaç ne, içmesen nolacak sanki?" diye ama bazen dertten kederden içilir ona laf yok elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oper said: hayvan gibi içerseniz her gün olacağı budur... her gece içince ne geçiyo elinize? daha fazla şeyler yazasım var aslında... geçmiş olsun. Kim içiyomuş her gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Egonun dışa vurumudur kanımca... İnsanı kendi gözünde yücelten şeylerdir abi... Bir içkiye bir sigaraya başlamak elbette özentiliktir.Aslında özentilik olmazsa insan bir bitkiden farksız olur.(benim gibi filozofada felsefeyede ko.im) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Radical said: Penthesilea said: tesekkurler gecmis olsunlar icin, tim biraz moral verdi benzeri olmus ona da ilac ve diyetle gecmis de, tabi hastalik ihtimali olunca seviniyo insan bu kadarina. Da diyet dedigi kirmizi et yok ve icki yok ki ben sadece et yiyebilen bi insanim, kanat veya solungac cikaricam heralde 1.5 ayda. Poff, ayrica mezuniyet balosu var 30 unda, bi gun izin vermem lazim kendime :) evet bi bok olmaz benden sanirim. Kesinlikle deneme... 1 gün ne olurlar 1 aya çıkar.Bu yüzden sigara bırakamıyorum.Sağlığın için içmemelisin.Yahu en kötüsü vodka falan koymuşsacasına meyve suyunu dik kafana kimse çakmaz...naptin abi millet gorsun diye mi iciyorum ben, oyle olsa karaciger gider miydi hehe. kosusturmali bi gunden sonra eve girip efes ficiyi acip tv karsisina oturmak kadar guzel bisi var mi su dunyada : ) bir de, asiri stress (basvurular + son sinavlar + bitirme projesi) yuzunden 4 ayda 10 kilo aldim, sadece ickiden degil onla da buyuk baglantisi varmis (ornegin fast food ALS'yi normal degerden 4 katina cikariomus) Bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xaenin said: oper said: hayvan gibi içerseniz her gün olacağı budur... her gece içince ne geçiyo elinize? daha fazla şeyler yazasım var aslında... geçmiş olsun. Kim içiyomuş her gün? valla yanlış da olabilir ama albümdeki fotolara bakınca bende direk "bu adam her gece içiyor" izlenimi uyandırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dubara Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sadaka falan ver. Hayır işle. Bak bugün çarşamba Cuma günü namazı kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Dusununce tonlarca icinde butun faydali mineralleri, vitaminleri iceren tertemiz rengarenk degisik tatli guzel kokulu meyveler, mukemmel binbir cesit etler baliklar sebzeler icecekler vs vs vs.. varken biz kalkip zorla berbat tadi olan mide bulandiran hatta kusturan aci insani pis ortamlara sokan uyusturan rezil eden ertesi gunu berbat eden icilen geceyi berbat eden en iyi ihtimalle 30 dakika dogru duzgun keyif veren viski iciyoruz. Var mi bunu aciklayabilecek biri bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dubara Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 penthesilea hiç şikayetin var mıydı yoksa tamamen sürpriz mi oldu bu sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Penthesilea said: Radical said: Penthesilea said: tesekkurler gecmis olsunlar icin, tim biraz moral verdi benzeri olmus ona da ilac ve diyetle gecmis de, tabi hastalik ihtimali olunca seviniyo insan bu kadarina. Da diyet dedigi kirmizi et yok ve icki yok ki ben sadece et yiyebilen bi insanim, kanat veya solungac cikaricam heralde 1.5 ayda. Poff, ayrica mezuniyet balosu var 30 unda, bi gun izin vermem lazim kendime :) evet bi bok olmaz benden sanirim. Kesinlikle deneme... 1 gün ne olurlar 1 aya çıkar.Bu yüzden sigara bırakamıyorum.Sağlığın için içmemelisin.Yahu en kötüsü vodka falan koymuşsacasına meyve suyunu dik kafana kimse çakmaz...naptin abi millet gorsun diye mi iciyorum ben, oyle olsa karaciger gider miydi hehe. kosusturmali bi gunden sonra eve girip efes ficiyi acip tv karsisina oturmak kadar guzel bisi var mi su dunyada : ) bir de, asiri stress (basvurular + son sinavlar + bitirme projesi) yuzunden 4 ayda 10 kilo aldim, sadece ickiden degil onla da buyuk baglantisi varmis (ornegin fast food ALS'yi normal degerden 4 katina cikariomus) Bakalim O karaciğer içkiden gitseydi 1 ayda toparlanamazdı dallama. oper said: Xaenin said: oper said: hayvan gibi içerseniz her gün olacağı budur... her gece içince ne geçiyo elinize? daha fazla şeyler yazasım var aslında... geçmiş olsun. Kim içiyomuş her gün? valla yanlış da olabilir ama albümdeki fotolara bakınca bende direk "bu adam her gece içiyor" izlenimi uyandırdı.. Çıktığı gecelerde içiyor, sen sadece o gecelerin fotoğraflarını gördüğün için öyle geliyordur. Her gece çıkmıyor yani. Basın sözcüsüne bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bol kırmızı et, pirzoallar, kebaplar, bol alkol, mis gibi. Karaciğer, mide hastalıkları, basur falan, erkek hastalıkları bunlar. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Giovanni said: Dusununce tonlarca icinde butun faydali mineralleri, vitaminleri iceren tertemiz rengarenk degisik tatli guzel kokulu meyveler, mukemmel binbir cesit etler baliklar sebzeler icecekler vs vs vs.. varken biz kalkip zorla berbat tadi olan mide bulandiran hatta kusturan aci insani pis ortamlara sokan uyusturan rezil eden ertesi gunu berbat eden icilen geceyi berbat eden en iyi ihtimalle 30 dakika dogru duzgun keyif veren viski iciyoruz. Var mi bunu aciklayabilecek biri bana ? oha sır kapısı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bisi olmaz ne tatlı canınız varmış :) ben bi ara cok icmeye baslayınca tum sırtım kızarmıştı filan gittik doktora karaciger ile alakalı cıktı, 1 ay icmedik hemen duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bakalim ya =/ qui ye sordum o.m. ile ekstra bisiler istedi benden :P su dakka itibariyle yemek yok artik sabah 9 da ultrason hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar