Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaciger gg

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

tesekkurler gecmis olsunlar icin, tim biraz moral verdi benzeri olmus ona da ilac ve diyetle gecmis de, tabi hastalik ihtimali olunca seviniyo insan bu kadarina. Da diyet dedigi kirmizi et yok ve icki yok ki ben sadece et yiyebilen bi insanim, kanat veya solungac cikaricam heralde 1.5 ayda.

Poff, ayrica mezuniyet balosu var 30 unda, bi gun izin vermem lazim kendime :) evet bi bok olmaz benden sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
tesekkurler gecmis olsunlar icin, tim biraz moral verdi benzeri olmus ona da ilac ve diyetle gecmis de, tabi hastalik ihtimali olunca seviniyo insan bu kadarina. Da diyet dedigi kirmizi et yok ve icki yok ki ben sadece et yiyebilen bi insanim, kanat veya solungac cikaricam heralde 1.5 ayda.

Poff, ayrica mezuniyet balosu var 30 unda, bi gun izin vermem lazim kendime :) evet bi bok olmaz benden sanirim.

Kesinlikle deneme...
1 gün ne olurlar 1 aya çıkar.Bu yüzden sigara bırakamıyorum.Sağlığın için içmemelisin.Yahu en kötüsü vodka falan koymuşsacasına meyve suyunu dik kafana kimse çakmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
oper said:
hayvan gibi içerseniz her gün olacağı budur...
her gece içince ne geçiyo elinize?
daha fazla şeyler yazasım var aslında...
geçmiş olsun.

Sus gerici :)

ya cidden anlamıyorum. neden her gün içer bi insan? benim aklıma (sözüm meclisten dışarı) erkekliklerini ispatlamak için tarzı nedenler geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

işte neyin dışa vurumudur?
ben çok içen biri değilim.. zaten evdeyken imkansız içmem. şehir dışında olmam lazım içmem için. ama içkiyi aldıktan sonra bazen düşünüyorum "lan bunu içmekteki amaç ne, içmesen nolacak sanki?" diye ama bazen dertten kederden içilir ona laf yok elbet..
Sosyal ağlarda paylaş

Radical said:
Penthesilea said:

Kesinlikle deneme...
1 gün ne olurlar 1 aya çıkar.Bu yüzden sigara bırakamıyorum.Sağlığın için içmemelisin.Yahu en kötüsü vodka falan koymuşsacasına meyve suyunu dik kafana kimse çakmaz...
naptin abi millet gorsun diye mi iciyorum ben, oyle olsa karaciger gider miydi hehe. kosusturmali bi gunden sonra eve girip efes ficiyi acip tv karsisina oturmak kadar guzel bisi var mi su dunyada : )
bir de, asiri stress (basvurular + son sinavlar + bitirme projesi) yuzunden 4 ayda 10 kilo aldim, sadece ickiden degil onla da buyuk baglantisi varmis (ornegin fast food ALS'yi normal degerden 4 katina cikariomus)

Bakalim
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
oper said:
geçmiş olsun.

Kim içiyomuş her gün?

valla yanlış da olabilir ama albümdeki fotolara bakınca bende direk "bu adam her gece içiyor" izlenimi uyandırdı..
Sosyal ağlarda paylaş

Dusununce tonlarca icinde butun faydali mineralleri, vitaminleri iceren tertemiz rengarenk degisik tatli guzel kokulu meyveler, mukemmel binbir cesit etler baliklar sebzeler icecekler vs vs vs.. varken

biz kalkip zorla berbat tadi olan mide bulandiran hatta kusturan aci insani pis ortamlara sokan uyusturan rezil eden ertesi gunu berbat eden icilen geceyi berbat eden en iyi ihtimalle 30 dakika dogru duzgun keyif veren viski iciyoruz. Var mi bunu aciklayabilecek biri bana ?
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Radical said:
Penthesilea said:

Kesinlikle deneme...
naptin abi millet gorsun diye mi iciyorum ben, oyle olsa karaciger gider miydi hehe. kosusturmali bi gunden sonra eve girip efes ficiyi acip tv karsisina oturmak kadar guzel bisi var mi su dunyada : )
bir de, asiri stress (basvurular + son sinavlar + bitirme projesi) yuzunden 4 ayda 10 kilo aldim, sadece ickiden degil onla da buyuk baglantisi varmis (ornegin fast food ALS'yi normal degerden 4 katina cikariomus)

Bakalim

O karaciğer içkiden gitseydi 1 ayda toparlanamazdı dallama.

oper said:
Xaenin said:
oper said:
geçmiş olsun.

Kim içiyomuş her gün?

valla yanlış da olabilir ama albümdeki fotolara bakınca bende direk "bu adam her gece içiyor" izlenimi uyandırdı..

Çıktığı gecelerde içiyor, sen sadece o gecelerin fotoğraflarını gördüğün için öyle geliyordur. Her gece çıkmıyor yani. Basın sözcüsüne bağladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
Dusununce tonlarca icinde butun faydali mineralleri, vitaminleri iceren tertemiz rengarenk degisik tatli guzel kokulu meyveler, mukemmel binbir cesit etler baliklar sebzeler icecekler vs vs vs.. varken

biz kalkip zorla berbat tadi olan mide bulandiran hatta kusturan aci insani pis ortamlara sokan uyusturan rezil eden ertesi gunu berbat eden icilen geceyi berbat eden en iyi ihtimalle 30 dakika dogru duzgun keyif veren viski iciyoruz. Var mi bunu aciklayabilecek biri bana ?

oha sır kapısı oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...