Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bi cacik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mulgear6 said: fatih terim gelsin gelirse fener formami atar futbolla ilgimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Arogones olayı ilginçleşiyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mADmaXimus said: mulgear6 said: fatih terim gelsin gelirse fener formami atar futbolla ilgimi keserim ahah ben de futbolla olan 2 tel bagımı kesmek istiyorum zaten amaç o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fatih terimi Fb ile anmak bile insanın aklından şüpe etmesini gerektirir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 umarım yalan haberdir ben istemiyorum aragones i. luxemburgo gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 fb'den bi yalanlama bekliyorum ben. luis aragones'in soyledikleri gercegi yansıtmamaktadır, kendisini kınıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 4-5sene kalabilicek bir td istiyordum. ama bu adam dede gerçekten ve çok ters bir adam ne olucak bilemedim. umarım sitede yaptğımız açıklamaya kızarda gelmez demiyo değilim euah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 valla giris sayfasında hala aragones'in resmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nolur gelsin ya:D dakka 30 da alex i çıkarıp x i alır oyuna dakka 50 de 2 oyuncu değişikliği daha yapar falan çok zewkli olur gelsn bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 said: Aragones ilk kez ülke dışında bir takımı çalıştıracak. The Shawshank Redemption fln geldi aklıma intihar fln etmesin bu herifte şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ahahaha aynen :D Duvara da yazar "Luis was here" lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 BU NE LAN AHAHSDHSAHSDASAHDAHAHA said: Aragones’in büyük yemini Fenerbahçe’nin yeni hocası, Avrupa Şampiyonası öncesinde katıldığı bir TV programında, “Şampiyon olursak, Madrid-Santiago de Compestela yolunu yürüyerek gidip, hacı olacağım” demişti. İspanya bugün kupayı alır, “Dede” sözünü tutarsa, sarı-lacivertliler 20 gün Aragones’i beklemek zorunda kalacak. Fenerbahçe’nin çiçeği burnundaki teknik direktörü Luis Aragones’in, Euro 2008 öncesinde verdiği söz, sarı-lacivertlilerin canını sıkacak. İspanya Milli Takımı’nın başında, bugün Almanya ile oynanacak final maçına çıkacak olan tecrübeli çalıştırıcı, şampiyona öncesinde televizyondan ilginç bir söz verdi. İspanyol resmi televizyonu TVE1’in popüler programı “Sana bir sorum var” programına katılan Aragones, “Eğer İspanya şampiyon olursa, Madrid-Santiago de Compestela (Corunia) yolunu yürüyerek gidip, hacı olacağım” dedi. Spikerin, “Bu gerçek mi?” sorusuna, İspanyol hoca, “Buradan, 40 milyon İspanyol önünde söz veriyorum, şampiyon olur olmaz bunu gerçekleştireceğim” yanıtını verdi. Yaklaşık 600 kilometrelik yolu yürüyerek gideceğini belirten Luis Aragones’in, bunu gerçekleştirmesi halinde, Fenerbahçe’nin çalışmasına en az 15-20 gün geç katılacağı, bunun da Fenerbahçe’yi güç durumda bırakacağı belirtildi. Hıristiyan dünyasının en kutsal yerlerinden biri olarak olarak kabul edilen Santiago de Compestela Katedrali’ne her yıl yüz binlerce kişinin yürüyerek gittiği, bu şekilde hacı oldukları ifade edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Adam manyak diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ne güzel işte :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 belki ölür o yolda kurtuluruz bizde daha gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 takımını seven Fenerbahçeli kardeşlerim, aramızda para toplayıp kocaman bir pankart hazırlayalım, ispanyolca "O MAYMUNSA SEN DE ORANGUTANSIN" yazalım, maraton tribününe asalım. kendisi mesajı alacaktır zaten, büyük ihtimal kendiliğinden istifa eder. bir şekilde devirmeliyiz şu adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 aragones birine maymun mu demiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 erucalavera said: aragones birine maymun mu demiş ? henry'e siyah maymun dedi, ırkçılık yüzünden fifa'da disiplinlik oldu, ceza aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Vieira'ya da 2006 Dünya Kupası maçından önce bişeyler demişti, Vieira da maçta golünü atıp el sallamıştı dedeye eahuhsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ırkçılık olaylarını hatırlıyodum henry ile ilgili ama maymun dediğini bilmiyordum. ama ilginç olan ispanyada ırkçılıktan en çok çeken adam olan etoo da aragones ırkçı biri değil falan demişti. hatta mallorca'da birlikte çalışmışlar. hakikaten değişik bir adam o zaman aragones. bunak herif sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 adam resmen euro2008 alıp kariyerini noktalayacak bir pozisyonda. nedne hala bize geliyor ki. neden bu adamı alıyoruz biz. adam kupayı alıp hacı olup emeklilik yapıcak sanırım bizde. umarım bunu farkedebilir yönetimimiz ve o hep bahsettikleri bizim b planımız var c planımız var laflarını uygularlar demekten kendimi alamıyorum. öf nelerle uğraşıyorsun aziz bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 maymun muhabbetini duymadım ben, abartıyo olmayasanız? kaynak verin yada. benim bildigim henry icin dier futbolcuya sen o hedo hodo zenciden cok daha iyisin filan demis antreman sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu adam 2 yıllık kontratı bitmeden ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Son alınan habere göre Aragones kutlamalar sırasında hayatını kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar