Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ofis çok soğuk, klimalar deli gibi çalışıyor. üşüyorum lan :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aynen :/ Yeni çıktım bir de jakuziden hasta olucam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 http://kornet.nu/i/failsafe_big.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 terliyorum :( salondaki klimanın kaç yıllık olduğunu bile bilmiyorum çalıştırınca soğutmuyo oyüzden çalıştırmıyoruz. ve pc salonda :( klimalar deli gibi çalışmıyo çok terliyorum dellenip camdan atlıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Neyse dual rectifier ımı açık bıraktım biraz lambalarıyla ısınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ufumek guzel sey ya,seviyorum ben ama ama tabi fazlası zarar,gecmişler olasun.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 her yönden cam açık evde hava sirkülasyonu mevcut arada türbülansa bile giriyorum heryer uçuyoorr ama pcnin olduğu oda çok sıcak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar