hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 arkadaşlar bilgisayar vb. olmayan bir yere gideceğim. Yanımda koca sözlük taşımak istemediğimden dolayı fiyatı uygun, ekranı büyük olan, aradığım her kelimeyi bulabileceğim, kelimleri kolay yazabileceğim bir translator almak istiyorum. bilgiğiniz gördüğünüz kullandığınız translator varsa önerilerini bekliyorum. not: ya bu translatorın türkçesi nedir ya döndürgeç mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 elektronik sözlük, eh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 biz kız arkadaşımla almıştık, 99 liraydı, gayet güzel, markası ne bilmiyorum, ama hoş bişiydi, çok pahalılara bakma 90-100 arası gayet iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 döndürgeç ? çevirmen felan deseydin bari : ) elektronik sözlük olarak geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 chicken translate olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 netten baktımda çok pahalı geldi alt tarafı translator diye düşünmüştüm valla arkadaşın önersiyle telefona sözlük kurucam galiba :) ayrıca iyi sallamışım döndürgeç diye takdir ettim kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cep telefonuna yükle sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cep telefonuna sözlük ararsan en-tr şahane bi sözlük vari solved istersen bulmana yardımcı olurum, uzun süre kullanım hedesi de var elimde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Engtron diye bir marka vardı çok süper edevatları vardı, içinde toefla hazırlık için 2000 soru içeren, ders konuları olan versiyonu bile vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar