SÝNEQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Selam Beyler Newsletter'da gördüm ne olduğunu pek anlayamadım. Buyrun;) YAZININ Ortalarında Video var http://pc.ign.com/articles/883/883295p1.html Ayrıca E-3 ile ilgili de bire gelişme var sanırım http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/686427/E3_Preview_Hands_On_With_Warhammer_Online.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 IGN denemiş oyunu işte, araya da izinle görüntü çakmışlar oyun içi. Bir özelliği yok yani de, IGN genelde ağır eleştiri yapar ufacık bişeyini beğenmese bile, "Whether Warhammer Online can emulate Age of Conan's success has yet to be seen, but EA Mythic seems to be on the right track." demiş ama, beğenmiş olsa gerek baya demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Anladım Önemil bir şey yoksa konu silinmesini rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Oynadıkları sanırım Internal Beta bu arada, şu anda oynanan CB ile fazla benzerliği yok grafik açısından :p (Internal olan Beta, CB'dan birkaç phase ileride diye biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 of bu eski videodur ve combat böle olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 said: Now I will say that the actual melee combat (looks similar to daoc) in WO is a little slow, especially when compared with Age of Conans combat system. While true daoc fans probably won't notice as much, I think newcomers might see this as a little "boring." From experience alone, I can tell you right now that once you get into the game, you won't even notice it. Screw the videos - you need to play it to see. bu gerçekten de göze çarpan bir durum adamlar sanki saatlerce oyun oynamaktan sıkılmış da tk parmakla klavyede tuşlara basarmış gibi tedüze bir kombat var ulan insan arada bir zıplar savaşıyosun orksun bu kadar mı monoton olunur ? umarım o monotonlugun sebebi dinamikler degil oyunculardır yoksa aglarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Closed Betanın en büyük sorunlarından biri o şu anda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ucunbiri said: said: Now I will say that the actual melee combat (looks similar to daoc) in WO is a little slow, especially when compared with Age of Conans combat system. While true daoc fans probably won't notice as much, I think newcomers might see this as a little "boring." From experience alone, I can tell you right now that once you get into the game, you won't even notice it. Screw the videos - you need to play it to see. bu gerçekten de göze çarpan bir durum adamlar sanki saatlerce oyun oynamaktan sıkılmış da tk parmakla klavyede tuşlara basarmış gibi tedüze bir kombat var ulan insan arada bir zıplar savaşıyosun orksun bu kadar mı monoton olunur ? umarım o monotonlugun sebebi dinamikler degil oyunculardır yoksa aglarım :) Bolddan sonrasını da oku ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 okudum okumasına umarım haklıdır diyorum. black orcum kalkanıyla adamların agzına agzına vursun yeter bana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bir de böyle oyun içi tanıtım videolarında genelde dayak atan adam olabildiğince az hareket eder, dayak yiyenler de sabit kalır ki animasyonlar belirgin olsun diye. Yani oradaki herkesin zıplayıp sağa sola koştuğunu farzet izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 şöyle güzel bir combat videosu sızsa mesela izlesek ağzımızın suyu aksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Suana kadar cıkanlar tatmin etti beni esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bir de şu ana kadar çıkanlar hep belirli classlara yönelik çıktı. Mesela bir tanesinde Choppalar Engineerlara dalıyolardı, classlar belirginleşsin diye koymuşlar da tabi bu videoları alıp arkadan devamlı bişeylerin uçuştuğunu, birinin üstünde 10 kişinin onu indirmeye çalıştığını, bir köşede de ağız burun kırarken o herif ölmesin diye uğraşan playerların olduğunu düşünmek lazım. O zaman daha eğlenceli oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar